Skin boosters

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Skin Βooster

Τι είναι η θεραπεία Skin Boosters

Τα skin boosters είναι ενέσιμα σκευάσματα αναζωογόνησης και αναδιαμόρφωσης του δέρματος. Στη σύνθεση τους περιέχουν διάφορα μόρια υαλουρονικού οξέος, που επιτυγχάνουν την ενίσχυση της ενυδάτωσης, της σφριγηλότητας, της λείας υφής και της λάμψης της επιδερμίδας, χωρίς να επικεντρώνονται στην πρόσθεση όγκου που συχνά συνδέεται με τα παραδοσιακά fillers.

Ενέσιμη θεραπεία με skin booster στο πρόσωπο.
Χρόνος θεραπείας 15-20 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Τελικό αποτέλεσμα σε περίπου 2 εβδομάδες
Διάρκεια αποτελέσματος Από 6-12 μήνες, ανάλογα την περιοχή
Κόστος Εξαρτάται από την επιλογή του σκευάσματος
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός Χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Οφέλη των Skin Boosters

Αναζωογόνηση του δέρματος

  • Βελτίωση της συνολικής ποιότητας, του τόνου και της υφής του δέρματος
  • Μείωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της χαλάρωσης
  • Βελτίωση της σφριγηλότητας, της ελαστικότητας και των επιπέδων ενυδάτωσης του δέρματος
  • Απάλυνση των ουλών ακμής και μείωση των επιπτώσεων από την έκθεση στον ήλιο/φωτογήρανση όπως πανάδες και άλλες δυσχρωμίες
  • Ενίσχυση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος

Αποτελεσματικότητα

  • Κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα τύπων δέρματος και προβλημάτων
  • Αποτελεσματικά σε διάφορες ανατομικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών και των χειλιών
  • Δρουν συμπληρωματικά με άλλες αισθητικές θεραπείες προσώπου για ακόμη πιο ενισχυμένα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δημοφιλή skin boosters

Όπως λέει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, ένα ευρύ φάσμα από skin boosters διατίθεται σήμερα στην αγορά, για την αναζωογόνηση και τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Το καθένα από αυτά έχει ένα διαφορετικό είδος υαλουρονικού οξέος, ενώ ορισμένα περιέχουν και άλλα δραστικά συστατικά.

Μεταξύ αυτών, διακρίνονται για την αποτελεσματικότητα τους το Profhilo, το Ejal 40, το Sunekos, το TKN HA 3 και το Infini Eye Booster.

Θεραπεία με skin booster για αναζωογόνηση και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Ποιο skin booster να επιλέξετε

Όλα τα προαναφερόμενα skin boosters, και άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για διαφορετικά δερματικά προβλήματα. Μετά από την κλινική εξέταση, οι δερματολόγοι μας θα συστήσουν ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς, με βάση τις ατομικές ανάγκες του δέρματος και τις επιθυμίες σας.

Πως είναι το δέρμα μετά απο θεραπεία με skin booster.

Διάρκεια αποτελεσμάτων

Οι θεραπείες ενίσχυσης της επιδερμίδας με skin boosters συνήθως απαιτούν μια αρχική σειρά 2-3 συνεδριών με μεσοδιάστημα ενός μηνός για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων. Αυτό παρέχει ένα πλεονέκτημα έναντι της μεσοθεραπείας, όπου απαιτούνται παραπάνω συνεδρίες και σε πιο τακτά διαστήματα. Η μακροβιότητα των αποτελεσμάτων ποικίλλει, αλλά συνήθως εκτείνεται μεταξύ 6 και 12 μηνών ανάλογα με τις ανάγκες και την αντίδραση του οργανισμού σας. Μετά από αυτό το διάστημα, για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων συνιστώνται επαναληπτικές συνεδρίες συντήρησης.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή. Το παροδικό ερύθημα, το πρήξιμο ή το τοπικό οίδημα στα σημεία έγχυσης είναι συνηθισμένα και συνήθως υποχωρούν σε χρονικό διάστημα 1-4 ημερών καθώς το συστατικό του skin booster απορροφάται.

Χαρακτηριστικά Skin boosters Ενέσιμα fillers
Στόχος Ενυδάτωση, αναζωογόνηση, κολλαγονογένεση Αύξηση όγκου, τόνωση περιγράμματος προσώπου
Χορήγηση Επιφανειακά στο δέρμα Βαθύτερα στους ιστούς
Σύνθεση Ελαφρύτερη, λιγότερο παχύρρευστη Πιο παχύρρευστη
Διάρκεια αποτελεσμάτων 6-12 μήνες υπό συνθήκες 6-12 μήνες υπό συνθήκες
Πλεονεκτήματα Βελτιώνουν την υφή, τη λάμψη και την ελαστικότητα του δέρματος Γεμίζουν ρυτίδες και αυξάνουν τον όγκο
Κατάλληλα για Ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση Βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια όγκου

Γιατί να μας επιλέξετε για skin boosters

Η ιατρική ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία εφαρμογής των τεχνικών που κρύβονται πίσω από τα skin boosters και τα fillers. Ως εκπαιδευτικός ιατρικός οργανισμός, κάθε χρόνο διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους ιατρούς που θέλουν ασχοληθούν με τις ενέσιμες θεραπείες. Με την υψηλή τεχνογνωσία μας, τα ειδικά πρωτόκολλα εφαρμογής ενέσιμων αισθητικής και τη βαθιά κατανόηση της ανατομίας του προσώπου, είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που ενισχύουν τη φυσική σας ομορφιά. Για αυτό αποτελούμε τη Νο 1 κλινική στις επιλογές του κοινού στις ενέσιμες θεραπείες και τα αποτελέσματα μας γίνονται θέμα συζήτησης σε μεγάλα διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Εάν ενδιαφέρεστε για skin booster, πέρα από τη θεραπεία, ακολουθούμε ειδικά πρωτόκολλα after care με συγκεκριμένες οδηγίες που θα σας δώσουμε, εξασφαλίζοντας ότι το νέο νεανικό πρόσωπό σας χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες θα διαρκέσει περισσότερο.

Εάν έχετε ήδη κάνει θεραπεία σε άλλη κλινική και δεν είστε ικανοποιημένοι ή χρειάζεστε διόρθωση, γνωρίστε μας.

Κάντε το πρώτο βήμα προς μια αναζωογονημένη εμφάνιση. Κλείστε το δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σας μαζί μας σήμερα σε μια από τις 15 κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο και ανακαλύψτε τη μαγεία της ανανέωσης και της λάμψης  που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Συχνές Ερωτήσεις