Glowlift

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Glowlift

Τι είναι η θεραπεία Glowlift

Το Glowlift είναι η απόλυτη θεραπεία λάμψης και ανανέωσης του προσώπου. Πρόκειται για μία signature CDM θεραπεία που αποτελείται από τον συνδυασμό δύο πολύ δημοφιλών θεραπειών προσώπου: του Fractional Laser CO2 και της Μεσοθεραπείας με εξειδικευμένη και ενισχυμένη σύνθεση που εφαρμόζεται σε αυτή την περίπτωση.

Τα αποτελέσματα του Glowlift είναι εντυπωσιακά: Λείανση των μικρών ρυτίδων, ομοιόμορφος τόνος δέρματος, λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα, πιο ελαστική και πιο σφριγηλή σε λίγες μόνο συνεδρίες!

Χρόνος θεραπείας 15 -30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Έως και 1 χρόνο με την ολοκλήρωση του κύκλου των συνεδριών
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 250€
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Ειδικότητα Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Περίπου 24 ώρες ήπια ερυθρότητα που καλύπτεται με make up
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Glowlift

Τι είναι

Η θεραπεία Glowlift δρα συνδυάζοντας δύο πολύ αποτελεσματικές θεραπείες: τη μεσοθεραπεία ενυδάτωσης και ανάπλασης και το Fractional Laser CO2. Οι δύο θεραπείες ολοκληρώνονται διαδοχικά σε μία συνεδρία, προσφέροντας η κάθε μία τα μέγιστα οφέλη της στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία ξεκινά με το Fractional Laser CO2 που ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα, εξαχνώνει τα νεκρά κύτταρα και ωθεί την αναδόμηση και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης εκ των έσω, με αποτέλεσμα λαμπερό, σφιχτό και πιο ελαστικό δέρμα.

Η μεσοθεραπεία που εφαρμόζεται στη συνέχεια εμπλουτίζει σε βάθος το δέρμα με ένα ειδικό μείγμα θρεπτικών συστατικών, πλούσιο σε βιταμίνες, (A, B, C, D & E), συνένζυμα, μέταλλα και αμινοξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη φυσική παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου στο δέρμα.

Το Glowlift είναι μια θεραπεία που μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα στις νεαρότερες και να δράσει προληπτικά.

Περιοχές εφαρμογής

Glowlift στο πρόσωπο.

Πρόσωπο

Το δέρμα του προσώπου «αναγεννάται» και ανανεώνεται χάρη στη συνδυαστική θεραπεία με Fractional Laser CO2 & Μεσοθεραπεία. Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων συνεδριών, η επιδερμίδα είναι πιο λεία, πιο ενυδατωμένη, οι πόροι μικραίνουν αισθητά, ενώ γίνονται πιο «αόρατα» λεπτές ρυτίδες και τυχόν ουλές και σημάδια.

Glowlift στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Λαιμός & Ντεκολτέ

Η θεραπεία Glowlift μπορεί να εφαρμοστεί στο ευαίσθητο δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ για να «σβήσει» κηλίδες από τον ήλιο ή την ηλικία και μικρές γραμμές και να χαρίσει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Glowlift

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην πρώτη σας επίσκεψη συζητάτε με την δερματολόγο η οποία αξιολογεί την επιδερμίδα σας και προτείνει τις περιοχές θεραπείας. Η ιατρός σας εξηγεί τη διαδικασία της θεραπείας και τι να περιμένετε μετά τη συνεδρία.

H αισθητικός καθαρίζει προσεκτικά το δέρμα σας και σας ζητά να αφαιρέσετε τυχόν κοσμήματα. Ανάλογα με την έκταση της περιοχής που θα υποβληθεί στη θεραπεία μπορεί να γίνει τοπικά επάλειψη αναισθητικής κρέμας. Σε αυτή τη φάση χρειάζεται να περιμένετε 15-20 λεπτά ώσπου να δράσει η κρέμα.

Πριν την έναρξη της θεραπείας, η αισθητικός αφαιρεί την αναισθητική κρέμα και εφαρμόζει ειδικά γυαλιά για την προστασία των ματιών προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπεία.

2ο Βήμα

Η θεραπεία ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser. Η ιατρός προσαρμόζει το ειδικό spot size του laser σε μέγεθος και σχήμα ώστε να μην μείνει ακάλυπτο κανένα σημείο του δέρματος στις περιοχές θεραπείας, ρυθμίζει την ενέργεια, την ισχύ και το βάθος δράσης του λέιζερ. Κατόπιν, σαρώνει με την ακτίνα την επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου ή και του λαιμού.

Τώρα το δέρμα σας είναι είναι έτοιμο να δεχτεί την αναζωογονητική Μεσοθεραπεία!

3ο Βήμα

Το δεύτερο και τελευταίο βήμα της θεραπείας είναι η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας. Η ιατρός επιλέγει το κοκτέιλ μεσοθεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας και με μια λεπτή βελόνα εγχύει στην επιδερμίδα το υλικό της μεσοθεραπείας, καλύπτοντας με πολλά μικρά «τσιμπήματα» την επιφάνεια του προσώπου ή/και του λαιμού ή του ντεκολτέ.

Τα τσιμπήματα αυτά σχηματίζουν στην επιφάνεια του δέρματος πομφούς, σαν μικρές φουσκάλες, που υποχωρούν τις επόμενες ώρες.

4ο Βήμα

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας η αισθητικός καθαρίζει την επιδερμίδα στα σημεία εφαρμογής και απλώνει προληπτικά αντιβιοτική αλοιφή. Ακολουθεί η εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού για πλήρη προστασία από τον ήλιο και κατόπιν η ιατρός σας δίνει συμβουλές για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας τις επόμενες ημέρες.

Πλεονεκτήματα

 • Λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες

 • Προσφέρει φυσική λάμψη υγείας

 • Αντιστρέφει τη χαλάρωση του δέρματος

 • «Σβήνει» ουλές, κηλίδες και σημάδια ακμής

 • Συσφίγγει τους διευρυμένους πόρους

 • Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα

Bonus tips

 • Μετά τη θεραπεία

  • Αποφύγετε τη γυμναστική και την κατανάλωση αλκοόλ για τουλάχιστον ένα 24ωρο
  • Μην αγγίζετε το πρόσωπο σας άσκοπα
  • Αποφύγετε τη χρήση καλλυντικών AHA (Alpha Hydroxy Acids), ρετινόλης, καθώς και λήψη βιταμίνης C για τουλάχιστον 24 ώρες
  • Αποφύγετε δερματολογικούς καθαρισμούς και χημικά πήλινγκ για 2 εβδομάδες
 • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας

  Τόσο το Fractional laser CO2, όσο και η Μεσοθεραπεία, έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και είναι απόλυτα ανεκτές θεραπείες για τον ασθενή. Το Fractional laser CO2 βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και σημαδιών στο δέρμα, ενώ η Μεσοθεραπεία χαρίζει εκπληκτική ενυδάτωση. Αν θέλεις να αποκτήσεις λεία επιδερμίδα που ακτινοβολεί από τη λάμψη της με νεανική όψη, επίλεξε τη θεραπεία Glowlift!