Ευρυαγγείες

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Ευρυαγγείες

Οι καλύτερες θεραπείες για Ευρυαγγείες

Μικρές ή μεγαλύτερες, κοκκινωπές ή γαλαζωπές, οι ορατές φλέβες, γνωστές ως ευρυαγγείες, στο πρόσωπο και το σώμα αποτελούν συχνά πρόβλημα αισθητικής αλλά και υγείας!

Σήμερα, η θεραπεία για τις ευρυαγγείες έχει σημειώσει άλματα! Με τα νέας γενιάς laser αγγειακών βλαβών το πρόβλημα λύνεται ανώδυνα, στοχευμένα και αποτελεσματικά με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Το laser είναι η καλύτερη θεραπεία για τις ευρυαγγείες στο πρόσωπο ή στο σώμα όταν αφορά μικρές περιοχές. Για μεγαλύτερες περιοχές στο σώμα, η σκληροθεραπεία είναι μοναδική και πολύ αποτελεσματική θεραπεία.

Σκληροθεραπεία για ευρυαγγείες

Χρόνος θεραπείας 10-20 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Σε μία εβδομάδα & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Μόνιμο
Κόστος Από 110€ (τιμή συνεδρίας/πακέτο)
Επίπεδο πόνου Καλά ανεκτός
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Τεχνική Αναίμακτη
Αναισθησία Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Ιατρική επίσκεψη

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Θεραπεία για τις ευρυαγγείες Laser ND-Yag Candela

Η καλύτερη θεραπεία για τις ευρυαγγείες στο πρόσωπο και για τις περιορισμένης έκτασης ευρυαγγείες στο σώμα είναι το laser ND-Yag, το οποίο είναι ιδανικό για τα πολύ λεπτά, τριχοειδή αγγεία. Το laser ND-Yag εκπέμπει σε ειδικό μήκος κύματος που απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη, το ερυθρό χρώμα των αγγείων. Έτσι, καταστρέφει τα αγγεία τα οποία στη συνέχεια απορροφώνται από τον οργανισμό.

  • Ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία

  • Αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία

  • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

  • Ιδανικό για ευρυαγγείες στο πρόσωπο

  • Χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα

  • Συνδυάζεται με σκληροθεραπεία για ευρυαγγείες στο σώμα

Περιοχές εφαρμογής

Θεραπεία ευρυαγγειών με laser στο πρόσωπο.

Πρόσωπο

Οι ευραγγείες στο πρόσωπο παρουσιάζονται ως μικροσκοπικά αγγεία κοντά στην επιφάνεια του δέρματος που προσομοιάζουν με πολύ λεπτές κόκκινες, μωβ ή μπλε κυματοειδείς γραμμές.

Συνήθως εμφανίζονται στην επιφάνεια της μύτης, στις παρειές (μάγουλα) και πιο σπάνια στο πιγούνι. Η θεραπεία με laser είναι η πρώτη επιλογή και η πιο αποτελεσματική για την εξάλειψή τους.

Θεραπεία ευρυαγγειών με σκληροθεραπεία στα πόδια.

Σώμα

Τα πόδια είναι το σημείο όπου εντοπίζονται κατά κύριο λόγο οι ευρυαγγείες στο σώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν και σε άλλες περιοχές.

Η θεραπεία για τις ευρυαγγείες στα πόδια μπορεί να γίνει με laser ND-Yag Candela ή με ενέσιμη σκληροθεραπεία, ανάλογα με το πάχος των αγγείων και την έκταση των ευρυαγγειών.

Αποτελεσματικές θεραπείες για ευρυαγγείες

Laser για ευρυαγγείες στο πρόσωπο και το σώμα

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη, γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη μέθοδο θεραπείας των ευρυαγγειών και μικρών αγγειακών βλαβών. Το τελευταίας γενιάς laser ευρυαγγειών ND-Yag Candela προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση των αγγείων εκπέμποντας εστιασμένη δέσμη φωτός. Τα αγγεία απορροφούν όλη την ενέργεια με αποτέλεσμα την καταστροφή των τοιχωμάτων τους και τη σταδιακή απορρόφησή τους από τον οργανισμό.

Μία ευεργετική παράλληλη δράση του laser είναι ότι ταυτόχρονα με την καταστροφή των αγγείων επιτυγχάνει σύσφιγξη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας!

 

Laser για θεραπεία ευρυαγγειών στο πρόσωπο και το σώμα.

Σκληροθεραπεία

Η μέθοδος της σκληροθεραπείας με πολιδοκανόλη αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία για την εξάλειψη των αντιαισθητικών διευρυμένων αγγείων και κιρσών στα πόδια. Κατά τη σκληροθεραπεία, γίνεται έγχυση της ειδικής σκληρυντικής ουσίας μέσα στα προβληματικά αγγεία. Πρόκειται για μία πολύ ασφαλή και πολύ καλά ανεκτή διαδικασία που οδηγεί στην καταστροφή και απορρόφηση των προβληματικών αγγείων από τον οργανισμό.

Εκτός από την αισθητική εικόνα, με τη σκληροθεραπεία βελτιώνονται σημαντικά τα συμπτώματα που συνήθως συνοδεύουν τις ευρυαγγείες των κάτω άκρων, όπως πρησμένα πόδια, αίσθημα καύσου και πόνου.

Σκληροθεραπεία για ευρυαγγείες στο σώμα.

Συχνές Ερωτήσεις