Brotox

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Τι είναι η θεραπεία Brotox

Όταν μιλάμε για Brotox (Μπρότοξ) αναφερόμαστε στην πραγματικότητα στην εκδοχή του Botox για άντρες. Το όνομα της θεραπείας προήλθε από ένα λεκτικό παιχνίδι παντρεύοντας τις λέξεις Botox και Bro (επιφώνημα που στην καθομιλουμένη αγγλική γλώσσα σημαίνει «αδερφός»).

Σήμερα, το Brotox αναδεικνύεται σε μία από τις δημοφιλέστερες θεραπείες αντιγήρανσης για άντρες κάθε ηλικίας που είτε επιθυμούν να προλάβουν το «σπάσιμο» του προσώπου είτε να περιορίσουν τις ήδη σχηματισμένες δυναμικές ρυτίδες έκφρασης.

Λείο μέτωπο, «ήρεμο» μεσόφρυο, σβήσιμο των λεπτών γραμμών στο πλάι των ματιών: αυτά είναι τα αποτελέσματα της εφαρμογής του Brotox που γυρίζουν πίσω τον χρόνο ενισχύοντας την νεανική αρρενοπώτητα και την αυτοπεποίθηση του άντρα.

Χρόνος θεραπείας 10 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Σε 15 ημέρες
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 6 μήνες
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 300€
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Η θεραπεία – Αποτελέσματα

 • Brotox

 • Brotox

Δείτε όλα τα video

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Brotox

Τι είναι

To Brotox είναι στην πραγματικότητα  η ίδια θεραπεία με το Botox. Δρα μειώνοντας την κινητικότητα των μυών που με τη συνεχή σύσπασή τους προκαλούν ρυτίδες στο πρόσωπο: η θεραπεία είναι επιτυχημένη και δοκιμασμένη, με εκατομμύρια ενέσεις να γίνονται σε όλο τον κόσμο και με αντίστοιχα εκατομμύρια ανθρώπους να απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους ένα πιο λείο, νεανικό και ανανεωμένο δέρμα!

Στο Brotox, η δοσολογία της θεραπείας προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του ανδρικού δέρματος, που εξαιτίας των πιο δυνατών μυών παρουσιάζει πιο έντονες ρυτίδες έκφρασης. Στους άνδρες που εμφανίζουν αραίωση μαλλιών στην μπροστινή περιοχή, η θεραπεία επεκτείνεται και προς το τριχωτό για πιο ολοκληρωμένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Τα είδη

Full Brotox

Μέτωπο, Μεσόφρυο & «Πόδι της Χήνας»

Το full brotox είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία αντιγήρανσης. Με μία μόλις εφαρμογή, οι βαθιές ή πιο ήπιες ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και στο πλάι των ματιών γίνονται πιο λείες και λιγότερο εμφανείς χωρίς να αλλοιώνουν την έκφραση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Baby Brotox

Για πρόληψη και «μαλάκωμα» των δυναμικών ρυτίδων

Είναι ιδανικό εάν θέλετε μια θεραπεία προσώπου που θα προλάβει την εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης και το «σπάσιμο» του δέρματος. Η διαφορά του baby brotox με το full botox είναι ότι χρησιμοποιούνται λιγότερες μονάδες τοξίνης κατά την εφαρμογή ώστε ναι μεν να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά να μην χαθεί πλήρως η κινητικότητα των μυών. Είναι ιδανική επιλογή για ανθρώπους που χρησιμοποιούν το πρόσωπό τους ως μέσο έκφρασης, όπως οι ηθοποιοί, και για νεότερους άντρες που επιθυμούν να προλάβουν τον σχηματισμό ρυτίδων.

Mesobrotox

Για διόρθωση ατελειών, μείωση της λιπαρότητας και λεπτών ρυτίδων

Το Mesobotox είναι μία θεραπεία που εφαρμόζεται στο μέσο τμήμα του προσώπου για να μειώσει λεπτές ρυτίδες, να ανανεώσει και να «φρεσκάρει» το δέρμα. Η θεραπεία περιλαμβάνει ένα μείγμα βοτουλινικής τοξίνης, σε χαμηλότερη συγκέντρωση σε σύγκριση με το κλασικό μπότοξ, και κοκτέιλ μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ.

Η έγχυση γίνεται στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος και όχι σε μυς, όπως το Botox ή το Brotox και έχει ως αποτέλεσμα τη λείανση των λεπτών ρυτίδων, ήπια σύσφιξη στην επιδερμίδα, μείωση του μεγέθους των πόρων και της έκκρισης του σμήγματος.

Άλλες περιοχές εφαρμογής του Brotox

Το Brotox, όπως και το Botox, μπορεί να εφαρμοστεί στις ρυτίδες που σχηματίζονται κατά το γέλιο στη μύτη (bunny lines) ή για να διορθώσει το ουλικό χαμόγελο (gummy smile). Εφαρμόζεται επίσης στους μασητήρες για τη χαλάρωση των μυών, στο άνω χείλος για τις ρυτίδες του καπνιστού, το πηγούνι και το λαιμό.

Πλεονεκτήματα

 • Λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης στο άνω μέρος του προσώπου

 • Το πρόσωπο αντανακλά ηρεμία και σιγουριά

 • Προλαμβάνει το σχηματισμό ρυτίδων στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια

 • Η ένταση του αποτελέσματος προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας

 • Ενισχύει την επαγγελματική και προσωπική αυτοπεποίθηση

 • 15 ημέρες μετά την εφαρμογή γίνεται δωρεάν αξιολόγηση και, εάν χρειάζεται, ενίσχυση του υλικού

Περιοχές εφαρμογής

Το Brotox μπορεί να εφαρμοστεί στις ίδιες περιοχές όπως το Botox. Αφού συζητήσετε με τον ιατρό και εξετάσει το πρόσωπό σας, προτείνει τα ιδανικά σημεία έγχυσης για τις ανάγκες σας.

Τα κύρια σημεία εφαρμογής του Brotox είναι το άνω και το κάτω μέρος του προσώπου. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εγχύσεις εστιάζουν στο άνω τμήμα, δηλαδή στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το πλάι των ματιών (πόδι της χήνας).

Το σημείο εφαρμογής του Brotox στο κάτω τμήμα του προσώπου είναι η περιοχή γύρω από τα χείλη, για τη διόρθωση των ρυτίδων του καπνιστού.

Η διαδικασία βήμα βήμα

1ο Βήμα

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, η νοσηλεύτρια εφαρμόζει αναισθητική κρέμα που κάνει τη διαδικασία εντελώς ανώδυνη. Κατόπιν, ο ιατρός σας ζητά να πάρετε ορισμένες εκφράσεις (έκπληξη, χαμόγελο, συνοφρύωση, θυμό…). Έτσι διαπιστώνει τον τρόπο σύσπασης των μυών και παρατηρεί τις ρυτίδες που σχηματίζονται ώστε να προσδιορίσει με ακρίβεια τα σημεία έγχυσης και τις μονάδες του υλικού που είναι απαραίτητες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτού προχωρήσει στην εφαρμογή, σημαδεύει με το μολύβι τα σημεία έγχυσης.

2ο Βήμα

Ο ιατρός προχωρά στις εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης στα σημεία που έχει επιλέξει. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

Ολοκληρώνοντας, σας ενημερώνει για το πότε θα δείτε το αποτέλεσμα του Brotox και λαμβάνετε οδηγίες για τις επόμενες ημέρες.

Bonus tips

 • Σε τι διαφέρει το Botox από το Brotox

  Πρόκειται για την ίδια θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη. Μία διαφορά είναι ότι στους άντρες απαιτούνται περισσότερες μονάδες λόγω των ανατομικών διαφορών στο μυικό σύστημα. Επίσης στους άντρες προτείνεται η θεραπεία με Dysport, βοτουλινική τοξίνη με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διάρκεια.

 • Ποια είναι η ιδανική ηλικία για Brotox

  Δεν υπάρχει «ιδανική» ηλικία. Πολλοί νέοι άντρες ξεκινούν τη θεραπεία Brotox για να προλάβουν τον σχηματισμό των ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπό τους ενώ μεγαλύτεροι άντρες το επιλέγουν για να λειάνουν τις ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο και δίπλα από τα μάτια προκειμένου να δείχνει το πρόσωπό τους ξανά ξεκούραστο και πιο νεανικό.

Πώς διαμορφώνεται

Το κόστος του Brotox

Το κόστος του Brotox είναι εξατομικευμένο και αποτελεί συνάρτηση ορισμένων παραγόντων, όπως οι μονάδες που χρησιμοποιούνται και η ποιότητα του υλικού.

Η δόση που απαιτείται
Το τελικό κόστος του Brotox επηρεάζεται από τον αριθμό των μονάδων Botox που απαιτούνται για τη θεραπεία ανάλογα με την έκταση και το βάθος των ρυτίδων. Επίσης, ο αριθμός του διαφοροποιείται στο Full Brotox και το Baby Brotox.

Η ποιότητα του ενέσιμου υλικού
Η ποιότητα των ενέσιμων ουσιών που επιλέγει ο ιατρός επηρεάζει επίσης το κόστος του Brotox. Για την ασφάλεια και το καλύτερο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να επιλέξετε μια Kλινική που χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα ενέσιμα υψηλής ποιότητας. Στους άντρες, καθώς έχουν πιο ισχυρούς μύες στο μέτωπο και το μεσόφρυο, συνήθως προτείνεται η εφαρμογή με Dysport, για καλύτερο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Συχνές Ερωτήσεις