Κρυολιπόλυση

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Κρυολιπόλυση Τι Είναι

Τι είναι η θεραπεία Κρυολιπόλυσης

Γίνεται με μόνο 1 συνεδρία, ανώδυνη και μη επεμβατική, να χάσετε τοπικά πόντους και λίπος; Γίνεται, χάρη στην αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης!

Η κρυολιπόλυση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για καταπολέμηση του τοπικού πάχους και για θεαματικό body contouring, από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για να απαλλαγείτε για πάντα από το τοπικό λίπος στο διπλοσάγονο, την κοιλιά, τα ψωμάκια, τα πλαϊνά της μέσης, τα παχάκια γύρω από το στήθος, τα μπράτσα και τα γόνατα.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, οι χαμηλές θερμοκρασίες που επιτυγχάνονται κατά τη θεραπεία καταστρέφουν τα συσσωρευμένα λιποκύτταρα, οι περιοχές με τοπικό πάχος σμιλεύονται από την αρχή και η σιλουέτα σας αποκτά μια πιο αρμονική εικόνα.

Χρόνος θεραπείας 40-60 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα 2-4 εβδομάδες μετά τη συνεδρία
Διάρκεια αποτελέσματος Μόνιμο, εφόσον διατηρηθεί σταθερό το βάρος
Κόστος Ενδεικτική τιμή 349€
Τεχνική Μη επεμβατική
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας Χωρίς
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Κρυολιπόλυση

Τι είναι

Η κρυολιπόλυση είναι η πρώτη και πιο δοκιμασμένη μη επεμβατική θεραπεία που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το τοπικό πάχος και μειώνει πόντους, στοχευμένα και ανώδυνα! Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας και κάθε σωματότυπου που επιθυμούν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικοό πάχος που επιμένει παρά τις προσπάθειες με διατροφή και άσκηση.

Η απώλεια πόντων αρχίζει να γίνεται ορατή το λίγες εβδομάδες μετά τη θεραπεία και τα αποτελέσματά της τελειοποιούνται το διάστημα που ακολουθεί την ολοκλήρωση των απαιτούμενων συνεδριών.

Κρυολιπόλυση

Πώς δρα

Η κρυολιπόλυση είναι μία πιστοποιημένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) θεραπεία με αποτελέσματα που αποδεικνύονται όχι μόνο από τους ικανοποιημένους ασθενείς αλλά και από επιστημονικές έρευνες!

Η «καρδιά» της θεραπείας είναι η στοχευμένη ψύξη των λιποκυττάρων, σε σημεία του σώματος με μεγάλη συσσώρευσή τους, προκαλώντας κρυσταλλοποίηση και τελικά αποβολή των περίσσιων λιποκυττάρων από την περιοχή μέσω του λεμφικού συστήματος. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία της, η κρυολιπόλυση δρα στοχευμένα στον λιπώδη ιστό, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς.

Μετά από κάθε συνεδρία, τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται με τη σειρά τους σε κρυσταλλοποίηση και αποβολή, με αποτέλεσμα τη μείωση του στρώματος του λίπους κάτω από το δέρμα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της ανώδυνης και μη επεμβατικής αυτής θεραπείας συγκρίνεται με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι Θα δω αποτέλεσμα από την κρυολιπόλυση;

Η μέθοδος απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να χάσουν τοπικό λίπος καθώς η θεραπεία δεν στοχεύει στην απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει το σώμα και επιτυγχάνει μείωση πόντων. Η κρυολιπόλυση αποτελεί την ιδανική θεραπεία για γυναίκες και άντρες που για ιατρικούς ή για προσωπικούς λόγους δεν επιλέγουν τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo που γίνεται υπό τοπική αναισθησία ή τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας κρυολιπόλυσης γίνονται άμεσα ορατά και τελειοποιούνται σε διάστημα 2-3 μηνών καθώς τα κρυσταλλοποιημένα κύτταρα απορροφώνται από τον οργανισμό και αποβάλλονται μέσω της κυκλοφορίας της λέμφου.

Μία ισορροπημένη διατροφή και αύξηση της φυσικής δραστηριότητας συμβάλλουν στο μόνιμο θεαματικό αποτέλεσμα!

Περιοχές εφαρμογής

Μηροί & Γλουτοί

Οι μηροί και οι γλουτοί είναι περιοχές όπου συχνά συσσωρεύεται επίμονο τοπικό λίπος, το οποίο δεν υποχωρεί με την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή. Η κρυολιπόλυση σε αυτά τα σημεία έχει ως αποτέλεσμα μείωση πόντων και αισθητή διαφορά στην εμφάνιση και το περίγραμμα του σώματος. Επιπλέον, η κρυολιπόλυση μπορεί να δράσει στοχευμένα καταπολεμώντας το τοπικό πάχος και σμιλεύοντας το σώμα σε «δύσκολα» σημεία όπως οι έσω και οι έξω μηροί («ψωμάκια»).

Κοιλιά & Στομάχι

Η θεραπεία κρυολιπόλυσης είναι πολύ αποτελεσματική στο τοπικό λίπος στην κοιλιά και το στομάχι καθώς και στα πλαϊνά της μέσης, ακόμη και στην πλάτη, στα σημεία που αποκαλούμε «γραμμές του σουτιέν». Μετά τις απαραίτητες συνεδρίες σημειώνεται μείωση πόντων και αισθητή σύσφιξη στην περιοχή.

Μικρότερες περιοχές (μπράτσα, διπλοσάγονο, γόνατο, γυναικομαστία)

Η κρυολιπόλυση έχει θεαματικά αποτελέσματα στη μείωση πόντων και τοπικού λίπους σε μικρότερες περιοχές όπου η εφαρμογή της μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην εικόνα του σώματος. Είναι ιδανική για απώλεια πόντων στα μπράτσα, γύρω από τα γόνατα, το διπλοσάγονο καθώς και σε περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άντρες.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι η κορυφαία μη επεμβατική θεραπεία για μείωση του τοπικού λίπους

 • Η θεραπεία δεν προξενεί ανομοιομορφίες στο σώμα και χαλάρωση στο δέρμα

 • Παράλληλα με τη μείωση πόντων επιτυγχάνεται αισθητή σύσφιξη

 • Δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους αλλά μείωσης πόντων και τοπικού πάχους

 • Μπορεί να εφαρμοστεί καθόλη τη διάρκεια του έτους

 • Μετά τη θεραπεία συνεχίζετε κανονικά τις δραστηριότητές σας, χωρίς περιορισμούς

 • Είναι απόλυτα ασφαλής καθώς πραγματοποιείται σε περιβάλλον ιατρείου

 • Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία της περιοχής

 • Το τελικό αποτέλεσμα είναι σμίλευση και βελτίωση των γραμμών του σώματος

Κρυολιπόλυση

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Η επίσκεψη ξεκινά με τις απαραίτητες μετρήσεις στο σώμα ώστε να εντοπιστούν οι περιοχές θεραπείας και να μπορεί να φανεί η διαφορά με απτά στοιχεία! Τα σημεία εφαρμογής σημαδεύονται με ένα μολύβι και επιλέγεται η κεφαλή του μηχανήματος που ταιριάζει για θεραπεία στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε κάποια σημεία όπως είναι τα «ψωμάκια» ή τα πλαϊνά της κοιλιάς, εφαρμόζονται ταυτόχρονα δύο κεφαλές δρώντας παράλληλα στην περιοχή.

2ο Βήμα

Πριν ξεκινήσει η εφαρμογή, η ιατρός ρυθμίζει τις απαραίτητες παραμέτρους στο μηχάνημα. Κατόπιν απλώνει στο σώμα σας μία ειδική μεμβράνη εμποτισμένη με gel, ώστε να μην έρχεται σε επαφή η κεφαλή με το γυμνό δέρμα.

3ο Βήμα

Αρχικά νιώθετε μια ήπια αίσθηση αναρρόφησης. Μετά τα πρώτα λεπτά, η περιοχή μουδιάζει λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και δεν υπάρχει καμία αίσθηση πόνου, ενόχλησης ή δυσφορίας. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε περίπου 60 λεπτά και στο διάστημα αυτό μπορείτε να ακούτε τη μουσική σας, να διαβάζετε ή να σκρολάρετε στο κινητό σας!

Βήμα 4ο

Τελειώνοντας η θεραπεία, νιώθετε αρχικά το δέρμα σας δροσερό και ακολουθεί μία ευχάριστη  αίσθηση ζέστης εξαιτίας της υπεραιμίας στην περιοχή. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την επάλειψη ενυδατικής κρέμας στην περιοχή θεραπείας  και στη συνέχεια είστε έτοιμη να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μπορεί για λίγο στο σημείο της θεραπείας να υπάρχει τοπικά ερεθισμός, ή οίδημα που υποχωρούν γρήγορα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν μικρές εκχυμώσεις από την αναρρόφηση που κι αυτές όμως θα εξαφανιστούν σε λίγες ημέρες.

Κρυολιπόλυση

Με ποιες άλλες θεραπείες σώματος συνδυάζεται

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo είτε για να βοηθήσει στο τελικό αποτέλεσμα και να οδηγήσει στην απώλεια μικρών συσσωρεύσεων λίπους που μπορεί να έχουν παραμείνει. Άλλες θεραπείες που συνδυαστικά προσφέρουν θεαματικό αποτέλεσμα μείωσης πόντων και body contouring είναι η μεσοθεραπεία λιπόλυσης, το Cavitation RF και τα Νήματα PDO ή COG εάν συνυπάρχει χαλάρωση του δέρματος.

Σε τι διαφέρει η κρυολιπόλυση από την λιποαναρρόφηση

Παρότι οι δύο αυτές θεραπείες έχουν τον ίδιο στόχο, τη μείωση των λιποκυττάρων, η διαδικασία που ακολουθείται είναι πολύ διαφορετική.

Κρυολιπόλυση

 • Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία που γίνεται σε περιβάλλον ιατρείου χωρίς αναισθησία.
 • Περιλαμβάνει την εφαρμογή της ειδικής κεφαλής του μηχανήματος ψύχει τα συσσωρευμένα λιποκύτταρα κάτω από την επιφάνεια του υπό θεραπεία δέρματος. Η αρνητική θερμοκρασία κρυσταλλοποιεί τα λιποκύτταρα τα οποία καταστρέφονται και αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.
 • Η κρυολιπόλυση πραγματοποιείται με την αναρρόφηση της πάσχουσας περιοχής, είναι ανώδυνη, με διάρκεια περίπου 60 λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να επιστρέψετε κατευθείαν στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Στην περιοχή της θεραπείας μπορεί να υπάρξει μία ήπια εκχύμωση (μελανιά) η οποία υποχωρεί τις επόμενες ημέρες.
 • Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες μετά τη θεραπεία, καθώς αποβάλλονται τα λιποκύτταρα και το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά από μερικούς μήνες.
 • Για να υπάρξει ένα εμφανές αποτέλεσμα απαιτείται μία σειρά συνεδριών, ανάλογα με την περίπτωση. Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης είναι μόνιμο στην περιοχή εφαρμογής, με την προϋπόθεση διατήρησης σταθερού βάρους σώματος. Ακόμη όμως κι αν πάρετε κιλά, το αναμενόμενο είναι ότι θα κατανεμηθούν πιο ομοιόμορφα στο σώμα σας.

Λιποαναρρόφηση

 • Πρόκειται μια επεμβατική χειρουργική διαδικασία που περιλαμβάνει τομές και ράμματα και πραγματοποιείται σε περιβάλλον χειρουργείου με γενική ή τοπική αναισθησία.
 • Η λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται από πλαστικό χειρουργό, ο οποίος κάνει μικρές τομές με νυστέρι γύρω από τις περιοχές που υποβάλλονται σε θεραπεία. Μέσα από τις τομές περνά μια κάνουλα η οποία συνδέεται μέσω ενός σωλήνα με ένα μηχάνημα που δημιουργεί κενό αέρος. Η κίνηση της κάνουλας οδηγεί σε αποκόλληση των λιποκυττάρων τα οποία στη συνέχεια αναρροφώνται και καταλήγουν σε ένα διαφανές δοχείο.
 • Καθώς πρόκειται για χειρουργική διαδικασία ενέχει όλους τους πιθανούς κινδύνους μιας επέμβασης, όπως επιπλοκές από την αναισθησία και δημιουργία θρόμβων αίματος.
 • Μετά την επέμβαση απαιτούνται μερικές ημέρες για την αποθεραπεία και την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες ενώ είναι απαραίτητη η χρήση ειδικού, ανάλογα με την περιοχή, κορσέ προκειμένου να αποφευχθεί η χαλάρωση του δέρματος.
 • Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι πιο εντυπωσιακά και συνήθως είναι εμφανή ακόμη και μετά την επέμβαση. Βέβαια η όψη της περιοχής στην οποία εφαρμόστηκε βελτιώνεται διαρκώς για αρκετές εβδομάδες ακόμα και 2-3 μήνες μετά, καθώς υποχωρεί και το οίδημα.
 • Η απώλεια των λιποκυττάρων από τη λιποαναρρόφηση είναι μόνιμη με δεδομένη τη διατήρηση ενός σταθερού βάρους σώματος.

Συχνές Ερωτήσεις