Νήματα Προσώπου

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Νήματα Προσώπου

Τι είναι η θεραπεία Νήματα προσώπου

Υπάρχει τρόπος να κάνετε face lifting χωρίς να μπείτε στο χειρουργείο; Ναι, με μία από τις top  θεραπείες αντιγήρανσης στο ιατρείο, τα νήματα προσώπου. Με μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που κρατάει περίπου μισή ώρα, χωρίς πόνο και αναίμακτα, επιτυγχάνεται ορατή σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου και του λαιμού, ανάλογα με τον τύπο νήματος, COG ή PDO, που θα επιλέξει ο γιατρός για εσάς.

Νήματα COG για αναίμακτο λίφτινγκ προσώπου και λαιμού

Χρόνος θεραπείας 15- 30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 2 χρόνια
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 690€/2 ζεύγη
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Τοπική αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Νήματα PDO για σύσφιξη και ανανέωση προσώπου

Χρόνος θεραπείας 15- 30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Σε περίπου 6 εβδομάδες
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 2 χρόνια
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 170€/10 νήματα
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Άμεσο «lifting» προσώπου χωρίς χειρουργείο

Τα νήματα COG προσφέρουν άμεση ανόρθωση και contouring στο πρόσωπο. Η εφαρμογή τους είναι εντελώς ανώδυνη αφού έχει προηγηθεί επάλειψη με αναισθητική κρέμα!

Νήματα PDO για απόλυτη ανανέωση του προσώπου!

Σύσφιξη, ανόρθωση και ανανέωση του δέρματος στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αυτό είναι με λίγα λόγια το αποτέλεσμα που θα δεις στον καθρέφτη εάν αποφασίσεις να βάλεις νήματα PDO. H Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, εξηγεί περισσότερα σε αυτό το βίντεο.

@cdm_gr Νήματα #PDO💥Tι προσφέρουν και που μπορούν να τοποθετηθούν στο πρόσωπο; Η Δρ @@Amalia Tsiatouraεξηγεί περισσότερα στο βίντεο! ##cosmeticdermamedicine##drtsiatoura##fypシ゚viral##pdothreadlift##jawline##jawlinecheck##filler##neck##fyp##viralvideo ♬ original sound – Cosmetic Derma Medicine

Foxy Eye με νήματα προσώπου COG

Εκτός από σύσφιξη και ανόρθωση, η τοποθέτηση των νημάτων COG σε επιλεγμένα σημεία στο μέτωπο μπορεί να ανυψώσει γοητευτικά το φρύδι. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, μας εξηγεί πώς λειτουργεί αυτό.

@cdm_gr Θέλεις να πετύχεις «foxy eye»🦊;;; H Δρ @Amalia Tsiatoura εξηγεί πως! 👌🏽👌🏽👌🏽👀#cosmeticdermamedicine #drtsiatoura #foxyeyes #eyes #threading #lifting #face #pdo #cog #fypシ #fypシ゚viral🖤tiktok ♬ original sound – Cosmetic Derma Medicine

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Νήματα προσώπου

Τι είναι

Τα νήματα προσώπου βασίζονται στην τεχνολογία των απορροφήσιμων ραμμάτων που χρησιμοποιούνται εδώ και πολλές δεκαετίες στην Ιατρική. Πρόκειται για νήματα από βιοδιασπώμενο υλικό που απορροφώνται με πολύ αργό ρυθμό από τον οργανισμό. Στο διάστημα που παραμένουν μέσα στο δέρμα διεγείρουν τους ινοβλάστες ενισχύοντας τη φυσική γένεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ο εξειδικευμένος και έμπειρος γιατρός εισάγει τα νήματα με ανώδυνο τρόπο στο δέρμα και τα τοποθετεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επαναφέρουν τη φυσική δομή του προσώπου η οποία αλλοιώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Το αποτέλεσμα είναι διπλό: άμεση ανόρθωση της επιδερμίδας και σταθερή βελτίωση για πολλούς μήνες στη σύσφιξη, τη λάμψη και την υγιή όψη του δέρματος.

 

Τι είναι νήματα προσώπου.

Οι τύποι

Νήματα σύσφιξης και ανόρθωσης

Σύσφιξη προσώπου με νήματα PDO.

Νήματα PDO για σύσφιξη

Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή και η χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας προαιρετική. Ο εξειδικευμένος ιατρός εισάγει στο δέρμα με κάθετη και οριζόντια φορά τα εξαιρετικά λεπτά και βιο-απορροφήσιμα νήματα PDO – ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτάται από τις ανάγκες τις περιοχής του προσώπου. Δημιουργείται έτσι ένα πλέγμα που συγκρατεί το χαλαρωμένο δέρμα, προσφέροντας σύσφιγξη, στήριξη αλλά και βελτίωση της υφής του προσώπου.

Ανόρθωση προσώπου με νήματα COG.

Νήματα COG για ανόρθωση

H διαδικασία εισαγωγής των νημάτων είναι απλή και προαιρετικά μπορεί να προηγηθεί εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Ο εξειδικευμένος ιατρός εισάγει τα νήματα COG , τα οποία φέρουν μικροσκοπικά άγκιστρα, κατά μήκος μιας επιλεγμένης τροχιάς, την οποία έχει προκαθορίσει σύμφωνα με τις ανάγκες της προβληματικής περιοχής. Κατά την τοποθέτηση, τα νήματα κάνουν έλξη και άμεση ανόρθωση του προσώπου.

Ο ιατρός τοποθετεί τα νήματα σε ζεύγη με αποτέλεσμα την ανόρθωση των πεσμένων ζυγωματικών, τη δημιουργία «foxy eyes» λουκ, τη λείανση των ρινοπαρειακών ρυτίδων και  το τέντωμα του δέρματος στην κάτω γνάθο και τον λαιμό.

Υπάρχει, τέλος, ένας τρίτος τύπος νήματος, τα APTOS, που ενδείκνυται για άμεση ανόρθωση μόνο στο πρόσωπο (παρειές, οβάλ του προσώπου, ζυγωματικά και προγούλι).

Περιοχές εφαρμογής

Πλεονεκτήματα

 • Αποτέλεσμα lifting προσώπου χωρίς χειρουργείο, ράμματα και χρόνο αποθεραπείας

 • Φυσική ανάπλαση και σύσφιξη χάρη στη διέγερση του κολλαγόνου

 • Λείανση των μικρών ρυτίδων στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα

 • Άμεση σύσφιξη και ανόρθωση των «προβληματικών» περιοχών

 • Φυσικό αποτέλεσμα που γυρίζει πίσω το χρόνο

 • Αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο

Νήματα προσώπου για σύσφιξη και ανόρθωση

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην πρώτη συνάντηση με την ιατρό συζητάτε τις προσδοκίες σας από τη θεραπεία και ενημερώνεστε για την τεχνική. Η γιατρός εκτιμά τις ανάγκες του προσώπου σας και προτείνει τον πιο κατάλληλο τύπο νήματος – ή τον συνδυασμό τους- για εσάς.

Ο δερματολόγος εξηγεί τη διαδικασία της θεραπείας με νήματα προσώπου.

2ο Βήμα

Η αισθητικός καθαρίζει διεξοδικά την περιοχή εφαρμογής και απλώνει αναισθητική κρέμα για περίπου 20 λεπτά. Εάν κρίνεται απαραίτητο, θα γίνει ενέσιμα τοπική αναισθησία στην περιοχή.

Αφού καθαριστεί η αναισθητική κρέμα, η ιατρός μαρκάρει στο πρόσωπο, το λαιμό ή το ντεκολτέ τα σημεία εισαγωγής των νημάτων.

 

Τα νήματα προσώπου τοποθετούνται με τοπική αναισθησία.

3ο Βήμα

Η ιατρός προχωρά στην εισαγωγή των νημάτων. Αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση, σας εξηγεί ξανά τι να περιμένετε από το αποτέλεσμα.

Κάποια στοιχεία της τελικής νέας σας εικόνας θα είναι άμεσα ορατά ενώ για τις επόμενες αρκετές εβδομάδες θα βλέπετε κάθε μέρα ένα πιο σφριγηλό, ανανεωμένο και νεανικό πρόσωπο στον καθρέφτη!

Η ιατρός εφαρμόζει τα νήματα στο πρόσωπο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά τη θεραπεία

Bonus tips

 • Διαφορετικοί τύποι

  Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι νημάτων προσώπου και συζητώντας με το γιατρό που θα εκτιμήσει τις ανάγκες του προσώπου σας και τις προσδοκίες σας, θα βρεθεί αυτό που είναι πιο κατάλληλο για εσάς. Οι δύο βασικές κατηγορίες τους είναι τα νήματα ανάπλασης και τα νήματα άμεσης ανόρθωσης.

 • Πρώτα η ασφάλεια

  Στην Cosmetic Derma Medicine, η θεραπεία εφαρμόζεται με αποκλειστική χρήση CE-πιστοποιημένων νημάτων που αποδεικνύει την ασφάλεια τους για ιατρική χρήση και μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα εμφάνισης επιπλοκών.

 • Συνδυασμός θεραπειών

  Αν επιθυμείτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η θεραπεία με νήματα μπορεί να συνδυαστεί με τη θεραπεία προσώπου με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες καθώς και με CO2 Fractional Laser, θεραπεία με μπότοξ και υαλουρονικό οξύ.

Συχνές Ερωτήσεις