Total Plasma Lift: Η κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης

Η θεραπεία Total Plasma Lift έχει ως στόχο να αποκαλύψει την πιο βελτιωμένη εκδοχή της επιδερμίδας μας. Αποτελεί μία κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης, καθώς πρόκειται για ένα αναίμακτο lifting που δημιουργήθηκε από την ένωση των δύο πιο αποτελεσματικών θεραπειών βαθιάς ανάπλασης, του Fractional Laser και του PRP.

Total Plasma Lift: Η κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης

Οφέλη του Total Plasma Lift

Ο συνδυασμός των δύο θεραπειών έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπο. Επιτυγχάνει ταυτόχρονα τη σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό, τη λείανση των βαθιών ρυτίδων και των ουλών ακμής, την εξομάλυνση των ανοιχτών πόρων και το σβήσιμο δυσχρωμιών, χαρίζοντας τη λάμψη, την καθαρότητα, τη φωτεινότητα και το σφρίγος μιας νεανικής επιδερμίδας.

YouTube video

Πως γίνεται η θεραπεία

Οι ακτίνες του Fractional laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες που σαρώνουν επιλεκτικά όλη την επιφάνεια του δέρματος, δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να “ξυπνούν” οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το Fractional laser, κάνοντας χρήση της κλασματικής τεχνολογίας, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιφάνεια του δέρματος επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση των ενεργών βλαστοκυττάρων, τα οποία εγχέονται στην επιδερμίδα με την θεραπεία PRP που ακολουθεί.

Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP (Platelet Rich Plasma) λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα αίματος, που στη συνέχεια μπαίνει στην ειδική συσκευή φυγοκέντρησης για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο και εγχέεται στα σημεία εκείνα του προσώπου που χρήζουν ανάπλασης. Η εφαρμογή της θεραπείας μπορεί να γίνει είτε με ενέσιμη έγχυση είτε χωρίς ενέσεις με τη χρήση της ειδικής συσκευής microneedling Dermapen. H θεραπεία PRP ενισχύει τον μηχανισμό αποκατάστασης, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ σβήνει ταχύτερα λεπτές ρυτίδες, ουλές ακμής, χαρίζοντας άμεση λάμψη και πλήρη αναζωογόνηση στο πρόσωπο.

YouTube video

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

Το Total Plasma Lift αποτελεί μία θεραπεία της αισθητικής δερματολογίας που δεν δημιουργεί κανένα κίνδυνο παρενέργειας, καθώς η ουσία που εγχέεται στο δέρμα, το πλάσμα, προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, απλή και ανώδυνη, και τα αποτελέσματα της είναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας εντός ενός μηνός, ενώ συνολικά απαιτούνται 4-5 εφαρμογές, ανάλογα με την ηλικία, το πρόβλημα και τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα έναντι του χειρουργικού Lifting:

  • Χωρίς γενική αναισθησία
  • Ανώδυνα
  • Χωρίς τομές
  • Χωρίς ράμματα
  • Ασφαλής, σύντομη, άνετη και εύκολη διαδικασία
  • Άμεση επιστροφή στην εργασία
  • Ίδιο εμφανισιακά αποτέλεσμα
  • Σημαντικά πιο φθηνό από τη χειρουργική επέμβαση
Πριν και μετά την θεραπεία Total Plasma Lift

Πρωτοπορία στην αισθητική ιατρική

H Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική που εισήγαγε το πρωτόκολλο αντιγήρανσης Total Plasma Lift, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της ανάπλασης, της επούλωσης και της επιδιόρθωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη.

Κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού

Εάν έχετε απορίες ή θέλετε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 16 Κλινικές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, αφήστε παρακάτω το μήνυμα σας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL