Total Plasma Lift

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Total Plasma Lift: Η κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης

Τι είναι η θεραπεία Total Plasma Lift

Αποκαλύψτε την πιο λαμπερή, λεία και νεανική σας επιδερμίδα με την top θεραπεία αντιγήρανσης και αναίμακτου lifting. H Cosmetic Derma Medicine είναι η πρώτη κλινική που εισήγαγε το πρωτόκολλο αντιγήρανσης Total Plasma Lift, τον συνδυασμό δύο top θεραπειών ανάπλασης προσώπου, του Fractional Laser CO2 και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της σύσφιξης, αναδόμησης και της επιδιόρθωσης των ιστών που επιτυγχάνουν.

Χρόνος θεραπείας 30 – 45 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Μετά την πρώτη θεραπεία & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Πάνω από 1 χρόνο με την ολοκλήρωση του κύκλου των συνεδριών
Κόστος Από 199€ (τιμή συνεδρίας/πακέτο)
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα γιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Περίπου 24 ώρες ήπια ερυθρότητα που καλύπτεται με make up
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Top combo θεραπεία προσώπου!

Η εφαρμογή του Fractional Laser προσφέρει λεία και φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες και δυσχρωμίες ενώ η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP που ολοκληρώνει τη θεραπεία Total Plasma Lift ενυδατώνει σε βάθος και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύσφιξης.

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Total Plasma Lift

Τι είναι

Το πρωτόκολλο αντιγήρανσης Total Plasma Lift αποτελεί ένα αναίμακτο lifting που δημιουργήθηκε από το συνδυασμό των δύο πιο αποτελεσματικών θεραπειών βαθιάς ανάπλασης, του Fractional Laser και του PRP. Η εφαρμογή είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα της λάμψης και του lift αρχίζει να φαίνεται άμεσα και κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακό.

Πρόκειται για μία πολύ αποτελεσματική, combo θεραπεία για βαθιά ανάπλαση, ενυδάτωση, σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος, στην πραγματικότητα οπουδήποτε θέλουμε να διορθώσουμε προβλήματα της επιδερμίδας όπως ουλές, ρυτίδες, χαλάρωση και ραγάδες. Τέλος, έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε δυσχρωμίες, πανάδες και μέλασμα στο πρόσωπο ή στο σώμα.

Total Plasma Lift

Πως λειτουργεί

Η θεραπεία αντιγήρανσης Total Plasma Lift αποτελείται από το συνδυασμό δύο top θεραπειών, του Fractional Laser CO2 και του PRP.

Στο πρώτο βήμα της θεραπείας, οι ακτίνες του Fractional Laser σαρώνουν επιλεκτικά όλη την επιφάνεια του δέρματος, δρώντας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να «ξυπνούν» οι ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το Fractional Laser, κάνοντας χρήση της κλασματικής τεχνολογίας, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιφάνεια του δέρματος επιτρέποντας την καλύτερη διείσδυση των ενεργών βλαστοκυττάρων, τα οποία εγχέονται στην επιδερμίδα με την θεραπεία PRP που ακολουθεί.

Το δεύτερο βήμα, η αυτόλογη μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP (Platelet Rich Plasma) εκμεταλλεύεται τις αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες που έχει το πλάσμα του αίματος. Το PRP εφαρμόζεται ενέσιμα ή με microneedling, στο πρόσωπο, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα και ενισχύει τον μηχανισμό αποκατάστασης, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ σβήνει ταχύτερα λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής για πλήρη αναζωογόνηση στο πρόσωπο.

Πως λειτουργεί το Total Plasma Lift.

Περιοχές εφαρμογής

Total Plasma Lift στο πρόσωπο.

Πρόσωπο

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, «σαρώνοντας» την επιδερμίδα στο πρώτο βήμα του Fractional Laser και εγχέοντας στο δεύτερο βήμα το πολύτιμο και βαθιά αναπλαστικό πλάσμα PRP. Η θεραπεία προσφέρει σχεδόν άμεση σύσφιξη και ενυδάτωση ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα βλέπετε το δέρμα σας πιο λαμπερό, λείο και ομοιόμορφα χρωματικά.

Εφαρμογή Total Plasma Lift στα μάτια από την Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη.

Μάτια & Στόμα

Το πρωτόκολλο Total Plasma Lift που εφαρμόζουμε στην Cosmetic Derma Medicine περιλαμβάνει ένα τρίτο βήμα, την εφαρμογή του PRP με microneedling, διευρύνοντας τις περιοχές θεραπείας στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και το στόμα. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται ενώ οι μικρές γραμμές και οι ρυτίδες στα μάτια και το άνω χείλος λειαίνονται αισθητά.

Εφαρμογή Total Plasma Lift στο ντεκολτέ από την δερματολόγο.

Λαιμός & Ντεκολτέ

Το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα στο λαιμό και το ντεκολτέ ενυδατώνεται και θρέφεται σε βάθος. Η θεραπεία με Fractional Laser που προηγείται του PRP απομακρύνει τα φθαρμένα κύτταρα της επιφάνειας της επιδερμίδας και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι απολαμβάνετε ένα πιο λείο και ελαστικό δέρμα, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Πλεονεκτήματα

 • Συνδυάζει τη δράση δύο θεραπειών και μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα ανάπλασης του δέρματος

 • Η βελτίωση του δέρματος συνεχίζεται για μεγάλο διάστημα μετά τη θεραπεία

 • Ανάπλαση προσώπου, σύσφιξη, ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας

 • Λείανση των μικρών ρυτίδων γύρω από το στόμα και στο πλάι των ματιών

 • Ασφαλής, σύντομη και ανώδυνη θεραπεία στο δερματολογικό ιατρείο

 • Σύντομη αποθεραπεία και επιστροφή στην καθημερινότητα

Total Plasma Lift

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην επίσκεψη συζητάτε με την δερματολόγο η οποία αξιολογεί την επιδερμίδα σας και προτείνει τις περιοχές θεραπείας. Η ιατρός σας εξηγεί τη διαδικασία της θεραπείας και τι να περιμένετε μετά τη συνεδρία.

Πριν ξεκινήσει η εφαρμογή της θεραπείας, η ιατρός προχωρά σε μια απλή αιμοληψία και  φυγοκεντρίζει το αίμα. Όταν ολοκληρωθεί η φυγοκέντρηση, συλλέγεται το πλάσμα, ένα κιτρινωπό υγρό, το οποίο έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση σε αιμοπετάλια συγκριτικά με τη φυσιολογική τους παρουσία στο αίμα.

Επίσκεψη στο ιατρείο για Total Plasma Lift.

2ο Βήμα

Στο μεταξύ, η αισθητικός καθαρίζει προσεκτικά το δέρμα σας και σας ζητά να αφαιρέσετε τυχόν κοσμήματα. Ανάλογα με την έκταση της περιοχής που θα υποβληθεί στη θεραπεία μπορεί να γίνει τοπικά επάλειψη αναισθητικής κρέμας. Σε αυτή τη φάση χρειάζεται να περιμένετε 15-20 λεπτά ώσπου να δράσει η κρέμα.

Πριν την έναρξη της θεραπείας, η αισθητικός απομακρύνει την αναισθητική κρέμα και εφαρμόζει ειδικά γυαλιά για την προστασία των ματιών προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπεία.

 

Η θεραπεία του Total Plasma Lift ξεκινά με την εφαρμογή Fractional Laser.

3ο Βήμα

Η θεραπεία ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser. Η ιατρός προσαρμόζει το ειδικό spot size του laser σε μέγεθος και σχήμα ώστε να μην μείνει ακάλυπτο κανένα σημείο του δέρματος στις περιοχές θεραπείας, ρυθμίζει την ενέργεια, την ισχύ και το βάθος δράσης του λέιζερ. Κατόπιν, σαρώνει με την ακτίνα την επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου ή και του λαιμού.

Κατά την εφαρμογή παρατηρούμε να σχηματίζονται στην επιφάνεια του δέρματος κουκκίδες (τα λεγόμενα dots) από τη δράση του laser. Αυτό συμβαίνει επειδή η δέσμη της ενέργειάς του κλασματικού laser διασπάται σε μικρότερες δέσμες και δημιουργεί ελεγχόμενο τραυματισμό σε συγκεκριμένα σημεία, έτσι ώστε να επιταχύνεται η επούλωση από τα γειτονικά υγιή κύτταρα του δέρματος.

 

4ο Βήμα

Μετά το laser, ακολουθεί η φάση του PRP. Με μία πολύ λεπτή σύριγγα, η ιατρός εγχέει στην επιδερμίδα το διάλυμα του πλάσματος, καλύπτοντας με πολλά μικρά «τσιμπήματα» το επιλεγμένο τμήμα του προσώπου. Τα τσιμπήματα αυτά σχηματίζουν στην επιφάνεια του δέρματος πομφούς, σαν μικρές φουσκάλες, που υποχωρούν τις επόμενες ώρες.

Για ακόμη πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, στη θεραπεία Total Plasma Lift ακολουθεί ένα ακόμη βήμα: Η σάρωση του δέρματος με την ειδική κεφαλή microneedling που δημιουργεί, ανώδυνα, στην επιφάνεια της επιδερμίδας μικροσκοπικά «κανάλια» ώστε να εισχωρήσει το διάλυμα του πλάσματος στο απαιτούμενο βάθος του δέρματος.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του microneedling είναι ότι στα χέρια του έμπειρου δερματολόγου μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη εφαρμόζει PRP και ολοκληρώνει τη θεραπεία Total Plasma Lift.

5ο Βήμα

Στο τέλος της θεραπείας η νοσηλεύτρια καθαρίζει την επιδερμίδα στα σημεία εφαρμογής και θα απλώσει προληπτικά αντιβιοτική αλοιφή. Ακολουθεί η εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού για πλήρη προστασία από τον ήλιο και κατόπιν η ιατρός σας δίνει συμβουλές για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας τις επόμενες ημέρες.

Η τήρησή τους είναι πολύ σημαντική για να δείτε πιο γρήγορα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δέρμα σας.

Εφαρμόζεται αντιβιοτική αλοιφή, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό πριν την αναχώρηση του ασθενούς.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Bonus tips

 • Ασφαλής και αποτελεσματική

  Το Total Plasma Lift αποτελεί μία θεραπεία της αισθητικής δερματολογίας που δεν δημιουργεί κανένα κίνδυνο παρενέργειας, καθώς η ουσία που εγχέεται στο δέρμα, το πλάσμα, προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, απλή και ανώδυνη, και τα αποτελέσματα της είναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρία.

 • Απαραίτητη η επανάληψη

  Για να απολαύσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας μέσα σε ένα μήνα, ενώ συνολικά απαιτούνται 4-5 εφαρμογές, ανάλογα με την ηλικία, το πρόβλημα και τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

 • Το απόλυτο beauty tip

  Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού «θρέφει» και το δέρμα και επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης. Πίνετε πολύ νερό και εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά εποχής που ενυδατώνουν «εκ των έσω», αυξάνοντας την πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων που είναι πολύτιμες για το δέρμα σας.

Συχνές Ερωτήσεις