SmartLipo+ 4D High Definition

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo

Τι είναι η θεραπεία SmartLipo+ 4D High Definition Η Κορυφαία Λιποαναρρόφηση με Τοπική Αναισθησία σε 30 λεπτά

Απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος χωρίς εισαγωγή σε χειρουργείο, εύκολα και ανώδυνα, σε 1 μόνο συνεδρία με τη SmartLipo+ 4D High Definition! Η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο με τοπική αναισθησία και στο χώρο του δερματολογικού ιατρείου και απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Μία και μόνο συνεδρία Laser Λιποαναρρόφησης είναι αρκετή για να καταπολεμήσει μόνιμα το τοπικό πάχος, να προκαλέσει σύσφιγξη του δέρματος και να εξαφανίσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η δυνατότητα λιποαναρρόφησης high definition που διαθέτει το SmartLipo επιτρέπει τη σμίλευση του περιγράμματος σώματος σας, την τόνωση των μυών και τη σύσφιξη τους δέρματος με αποτελέσματα που προηγουμένως ήταν ανέφικτα.

Χρόνος θεραπείας Από περίπου 1 ώρα, ανάλογα το σημείο
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση σε λίγες εβδομάδες
Διάρκεια αποτελέσματος Μόνιμο
Κόστος Κατόπιν ιατρικής εκτίμησης
Επίπεδο πόνου Άριστα ανεκτό
Ειδικότητα Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Τεχνική Ελάχιστα επεμβατική θεραπεία
Αναισθησία Τοπική αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας Έως 3 ημέρες
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

SmartLipo+ 4D High Definition

Πώς λειτουργεί

Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG laser. Αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται μέσω μιας οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό της προβληματικής περιοχής, λιώνει τα λιποκύτταρα και τα μετατρέπει σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς να καταστρέφει τους τριγύρω ιστούς και το δέρμα. Στη συνέχεια, μέρος του ρευστοποιημένου λίπους αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, ενώ το υπόλοιπο θα απομακρυνθεί φυσιολογικά από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Παράλληλα, η θερμότητα που αναπτύσσεται υποδόρια προκαλεί αιμόσταση στους μαλακούς ιστούς, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία εκχυμώσεων και μειώνοντας σημαντικά το χρόνο αποθεραπείας.

Επιπλέον, η θερμική ενέργεια ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, μειώνοντας και την κυτταρίτιδα.

Περιοχές εφαρμογής

Κοιλιά & Μέση

Η θεραπεία λιποαναρρόφησης SmartLipo+ 4D High Definition αντιμετωπίζει με επιτυχία το επίμονο τοπικό λίπος σε γυναίκες και άντρες. Οι περιοχές που στοχεύει είναι η άνω κοιλία (στομάχι) και η κάτω, στις γυναίκες οι «λαβές του έρωτα» γύρω από τη μέση καθώς και την κυτταρίτιδα στην περιοχή.

Στους άντρες, η μείωση του τοπικού πάχους με Laser είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στα αντίστοιχα σημεία καθώς και στο «σωσίβιο» γύρω από τη μέση.

Πρόκειται για μία θεραπεία αιχμής που συσφίγγει και σμιλεύει και αποτελεί την ιδανική επιλογή σε περιπτώσεις όπου η άσκηση και η διατροφή δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μηροί & Γλουτοί (Banana rolls)

Οι έσω και οι έξω μηροί («ψωμάκια») είναι δύο σημεία όπου συχνά εντοπίζεται το τοπικό πάχος και που δύσκολα αντιμετωπίζονται με πιο ήπιους τρόπους, όπως η άσκηση και η διατροφή.

Η θεραπεία λιποαναρρόφησης δρα στοχευμένα στα «ψωμάκια» στο εσωτερικό και το εξωτερικό των μηρών, «λιώνοντας» το τοπικό πάχος, μειώνοντας την κυτταρίτιδα, σμιλεύοντας και συσφίγγοντας την περιοχή.

Η SmartLipo+ 4D High Definition είναι πραγματικά η πλέον σύγχρονη, ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος, που χωρίς χειρουργείο και αναισθησία προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα λιποαναρρόφησης!

 

Γυναικομαστία στους άντρες

Η γυναικομαστία είναι μία συχνή διαταραχή του μαστικού αδένα στους άνδρες και αποτελεί ένα σημαντικό αισθητικό πρόβλημα. Η SmartLipo+ 4D High Definition δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα, απομακρύνοντας το περιττό λίπος από την περιοχή και προκαλώντας σύσφιξη στο δέρμα.

Γόνατα & Γάμπες

Η SmartLipo+ 4D High Definition είναι μία ιδανική και μόνιμη λύση για τα παχάκια γύρω από τα γόνατα και για τη σμίλευση της γάμπας και της κνήμης.

Πλάτη & Στήθος

Το τοπικό πάχος στην πλάτη είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες – και ακόμη περισσότερες κατά την προεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση όπου οι ορμονικές αλλαγές διαφοροποιούν τη συσσώρευση λίπους στο σώμα. Το SmartLipo+ 4D High Definition είναι η απάντηση σε αυτές τις αλλαγές προσφέροντας μόνιμο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο στο πάχος στην πλάτη όσο και στους μαστούς, σε περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άντρες.

Bra fat & Μπράτσα

Το τοπικό λίπος που προεξέχει πάνω και κάτω από το σουτιέν είναι για πολλές γυναίκες ένα  σημαντικό αισθητικό πρόβλημα. Η λιποαναρρόφηση SmartLipo+ 4D High Definition δίνει και εδώ τη λύση, γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα, απομακρύνοντας την περίσσια του λίπους και συσφίγγοντας το δέρμα της περιοχής.

Κάτω γνάθος & Διπλοσάγονο

Μία συνεδρία SmartLipo+ 4D High Definition αρκεί για να δείτε τη διαφορά στο περίγραμμα του προσώπου, σύσφιξη του δέρματος και μείωση στο διπλοσάγονο.

Πλεονεκτήματα

 • Αρκεί 1 μόνο συνεδρία για να απαλλαγείτε μόνιμα από το επίμονο τοπικό λίπος

 • Συνδυάζει σύσφιξη των χαλαρών περιοχών στο σώμα

 • Πραγματοποιείται στο Ιατρείο μόνο με τοπική αναισθησία

 • Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, π.χ. διπλοσάγονο, και σώμα, όπου υπάρχει τοπικό λίπος

 • Προκαλεί μηδαμινό τραυματισμό των ιστών με αποτέλεσμα γρήγορη αποθεραπεία

 • Πολύ πιο οικονομική μέθοδος συγκριτικά με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση

SmartLipo+ 4D High Definition

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Πριν αποφασίσετε τη SmartLipo+ 4D High Definition προηγείται η συζήτηση με την ιατρό που παίρνει το ιατρικό σας ιστορικό και σας ενημερώνει για τη διαδικασία της θεραπείας καθώς και για το αποτέλεσμά της, προσφέροντάς σας μία ρεαλιστική εικόνα για το τι να περιμένετε.

Πριν τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser γίνεται τοπική μέτρηση του λίπους με τη χρήση υπερήχων 2 διαστάσεων. Η μέτρηση αυτή δίνει στην ιατρό τη δυνατότητα να γνωρίζει με ακρίβεια χιλιοστών το υποδόριο λίπος της περιοχής όπου στοχεύει.

2ο Βήμα

Η ιατρός σχεδιάζει την περιοχή του τοπικού πάχους όπου εστιάζει η θεραπεία. Κατόπιν, δημιουργεί στην επιλεγμένη περιοχή δύο μικρές οπές και μέσα από τις οπές αυτές εισάγεται με τη βοήθεια λεπτής κάνουλας διάλυμα τοπικής αναισθησίας. Η διαδικασία αυτή προκαλεί μια ήπια και καλά ανεκτή ενόχληση ωστόσο στη συνέχεια ο λιπώδης υποδόριος ιστός έχει πλήρως αναισθητοποιηθεί και η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη.

Το επόμενο βήμα είναι η Laser Λιπόλυση κατά την οποία εισάγεται από τις μικροσκοπικές οπές μια πολύ λεπτή οπτική ίνα ND-Yag Smartlipo Laser. Το laser αυτό σαρώνει όλη την υποδόρια περιοχή οδηγώντας στο λιώσιμο και ρευστοποίηση του υποδόριου λίπους, καθώς και στην παραγωγή νέου κολλαγόνου στην περιοχή ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία σύσφιξης του οργανισμού. Ακολουθεί το στάδιο της αναρρόφησης του ρευστοποιημένου λίπους με λεπτή μικροκάνουλα διαμέτρου όχι μεγαλύτερης του 1,5 mm.

Bonus tips

 • Σε ποιους απευθύνεται

  H SmartLipo+ 4D High Definition απευθύνεται σε υγιείς ανθρώπους, γυναίκες και άντρες, που επιθυμούν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό λίπος στο σώμα ή το πρόσωπο. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσοι επιθυμούν ένα πιο σφριγηλό σώμα με αρμονικό περίγραμμα.

  Δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, είναι όμως εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για απώλεια πόντων σε στοχευμένα σημεία.

 • Ιδανικοί συνδυασμοί

  Για ακόμη καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα μπορείτε να συνδυάσετε τη Laser SmartLipo με:

  • Cavitation RF
  • Μεσοθεραπεία λιπόλυσης
  • Νήματα σώματος

Χρήσιμες πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις