Botox (Μπότοξ)

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Θεραπεία με Νευροτοξίνη

Botox Τι είναι

Το Botox (μπότοξ) είναι η top antiaging θεραπεία για το επάνω μέρος του προσώπου! Με μερικά ανώδυνα τσιμπήματα, το Botox λειαίνει τις στατικές ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας». Το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές μέσα σε λίγες ημέρες: Δέρμα λείο, χωρίς ρυτίδες, πιο φωτεινό και νεανικό με χαρακτηριστικά που έχουν «απαλλαγεί» από το βάρος του χρόνου!

Η θεραπεία με μπότοξ είναι τόσο αποτελεσματική σε πολλές ακόμη εφαρμογές στο πρόσωπο -και όχι μόνο- που πλέον θεωρείται ότι μπορεί να καθυστερήσει ή ακόμη και να υποκαταστήσει πιο επεμβατικές θεραπείες!

Χρόνος θεραπείας 10 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Σε 15 ημέρες
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 6 μήνες
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 250€
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video
 • Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε Botox μόνο στο μέτωπο!

  Η ολοκληρωμένη εφαρμογή του Full Botox, στο μέτωπο, το μεσόφρυο και τις ρυτίδες δίπλα στα μάτια (πόδι της χήνας) είναι αυτή που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Η δράση του Botox μέρα με τη μέρα

  Το Botox είναι μία θεραπεία που χρειάζεται περίπου 15 ημέρες για να φανεί το τελικό αποτέλεσμα. Κάθε μέρα όμως που περνάει, η διαφορά στον καθρέφτη γίνεται όλο και πιο ορατή.

Θέλεις να ανυψώσεις το φρύδι σου με Botox;

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, «αποκαλύπτει» τα 3 σημεία που πρέπει να γίνουν οι εγχύσεις του Botox για να ανυψωθεί γοητευτικά το φρύδι σου.

Barbie Botox: Μήπως είναι για σένα;

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, εξηγεί τι είναι το Barbie Botox, σε ποιες περιπτώσεις βοηθάει και πώς επηρεάζει την εμφάνισή σου.

@cdm_gr #barbieBotox 💉 Εσύ γνωρίζεις τι ακριβώς είναι και πως βοηθάει;; Η Δρ @Amalia Tsiatoura εξηγεί περισσότερα στο βίντεο🙌🏽💥 #traptox #barbie #botox #drtsiatoura #cosmeticdermanedicine #botox #viraltiktok #dysportinjections #fypシ゚viral #trends #dermatology ♬ πρωτότυπος ήχος – Cosmetic Derma Medicine
 • Κι όμως, είναι πολύ πιθανό ότι δεν γνωρίζεις πού μπορείς να κάνεις Botox!

  Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος… αποκαλύπτει όλα τα σημεία στο πρόσωπο και το λαιμό όπου μπορεί να εφαρμοστεί το Botox – με εντυπωσιακά αποτελέσματα!
 • Botox ή Dysport;

  Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα στο Botox και το Dysport και μας συμβουλεύει πότε να επιλέξουμε ποιο.

Κι αν σταματήσεις το Botox, πώς θα είναι το δέρμα σου;

Αυτή είναι μία ερώτηση που απασχολεί πολλές – και πολλούς. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, έχει την απάντηση και σίγουρα θα σου αρέσει!

@cdm_gr #Botox 🙋🏽‍♀️ Θα καταρρεύσει το σύστημα αν το σταματήσεις; Δες τι απαντά η Δρ @Amalia Tsiatoura 🙅🏼‍♀️ #cosmeticdermamedicine #botoxresult #stopbotox #dysport #botoxinjection #botoxfacial #botoxchallenge #botoxfacial #endbotox ♬ πρωτότυπος ήχος – Cosmetic Derma Medicine

Botox

Πως λειτουργεί

Η ενέσιμη θεραπεία με Botox (ή βοτουλινική τοξίνη τύπου Α) είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης. Δρα ακριβώς στο σημείο που ευθύνεται για το σχηματισμό των ρυτίδων στο πρόσωπο: σε συγκεκριμένους μυς (τους δερματικούς ή μιμικούς) που αδρανοποιούνται προσωρινά ώστε να μην κάνουν το σπασμό που δημιουργεί τις ρυτίδες στην επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και οι ρυτίδες σβήνουν, χωρίς να αλλάξουν οι εκφράσεις του προσώπου.

Το botox δρα κυρίως στις δυναμικές ρυτίδες, τις ρυτίδες έκφρασης όπως τις λέμε, αλλά μπορεί επίσης να καθυστερήσει την εμφάνιση ή την επιδείνωση των στατικών ρυτίδων, οι οποίες είναι αυτές που αναπόφευκτα
σχηματίζονται στο δέρμα μας με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος, την κληρονομικότητα, την έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, τη διατροφή και τις ορμονικές αλλαγές.

Το Botox και το Dysport είναι ενέσιμες θεραπείες με βοτουλινική τοξίνη Α (νευροτοξίνη).

Τα είδη

Full Botox.

Full Botox

Μέτωπο, Μεσόφρυο & «Πόδι της Χήνας»

Οι ενέσεις Botox είναι από τις top αντιγηραντικές θεραπείες που «ξεκουράζουν» το πρόσωπο χωρίς να αλλοιώσουν την έκφραση. Είναι η Νο1 θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας». Ο γιατρός σας ζητάει να λάβετε συγκεκριμένες εκφράσεις (έκπληξης, θυμού και γέλιου) και σημειώνει τα σημεία όπου θα εγχύσει τη δραστική ουσία ώστε το δέρμα σας να μην «τσαλακώνεται» καθώς εκφράζεστε. Εκτός από το επάνω μέρος του προσώπου όπου επικεντρώνεται συνήθως η εφαρμογή του μπότοξ, μπορεί να εφαρμοστεί στο άνω χείλος για τη λείανση των ρυτίδων «του καπνιστή».

Baby Botox.

Baby Botox

Για λείανση και πρόληψη των πρώτων ρυτίδων έκφρασης

Πρόκειται για το “baby version” της Νο1 μη επεμβατικής θεραπείας αντιγήρανσης, που απευθύνεται κυρίως σε νεότερες ηλικίες είτε για να διορθώσει τις πολύ πρώτες ρυτίδες έκφρασης, είτε για να προλάβει την εμφάνισή τους. Η baby θεραπεία, η οποία ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και σε ηθοποιούς που επιθυμούν να διατηρήσουν κάποιες ρυτίδες στο πρόσωπό τους για τις ανάγκες των ρόλων τους, πραγματοποιείται με λιγότερες μονάδες της ίδιας ακριβώς δραστικής ουσίας.

Brotox.

Brotox

Για λείανση των ρυτίδων έκφρασης του ανδρικού προσώπου

Είναι η ανδρική έκδοση της δημοφιλέστερης ενέσιμης αntiaging θεραπείας, που πήρε το όνομά της από το συνθετικό “bro” και αφορά σε όλους τους άνδρες που γνωρίζουν πια καλά ότι η ανδρική περιποίηση δεν τελειώνει με το aftershave! Η δοσολογία της θεραπείας προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες του ανδρικού δέρματος, που εξαιτίας των πιο υπερτροφικών μυών παρουσιάζει πιο έντονες ρυτίδες έκφρασης. Στους άνδρες που εμφανίζουν αραίωση μαλλιών στην μπροστινή περιοχή, η θεραπεία επεκτείνεται και προς το τριχωτό για πιο ολοκληρωμένο και φυσικό αποτέλεσμα.

Botox στους μασητήρες.

Botox στους μασητήρες

Για λέπτυνση του προσώπου και ενίσχυση του οβάλ σχήματος

Είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να δράσει στοχευμένα στους μασητήρες μυς, που βρίσκονται στις γωνίες της κάτω γνάθου και διακρίνονται έντονα κατά τη μάσηση. Όταν οι συγκεκριμένοι μύες είναι μεγαλύτεροι, κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο παχύ και τετραγωνισμένο. Ο γιατρός σας ζητάει να πραγματοποιήσετε την κίνηση της μάσησης και σημειώνει τα σημεία που θα εγχύσει τη δραστική ουσία, η οποία θα χαλαρώσει τους μασητήρες μυς και θα αναμορφώσει το σχήμα της κάτω γνάθου!

Botox στο πλάι της μύτης.

Botox «bunny lines»

Λειαίνει τις γραμμές στο πλάι της μύτης

Πρόκειται για τις χαρακτηριστικές ρυτίδες που βλέπουμε δίπλα στη μύτη όταν ζαρώνει και όταν γελάμε και αποκαλούνται έτσι γιατί θυμίζουν τις πτυχώσεις στη μύτη του κουνελιού.

Η εφαρμογή του Botox σε αυτή την περιοχή μαλακώνει τις ρυτίδες και λειαίνει το δέρμα.

Διόρθωση ουλικού χαμόγελου με Botox.

Botox «gummy smile»

Διορθώνει το «ουλικό» χαμόγελο

Αυτή η εφαρμογή του μπότοξ αλλάζει το χαμόγελό σας! Επιλέγεται όταν η φυσιολογία των χειλιών και του στόματος είναι τέτοια που με το χαμόγελο αποκαλύπτονται σε μεγάλη έκταση τα ούλα. Η εφαρμογή του Botox περιορίζει την έντονη σύσπαση του μυ όταν γελάτε και έτσι το χαμόγελο καλύπτει εν μέρει την άνω οδοντοστοιχία και τα ούλα.

Botox Nefertiti.

Botox στον λαιμό (Nefertiti Lift)

Για λείανση ρυτίδων και «χορδών» λαιμού

Η θεραπεία αυτή είναι γνωστή και ως “Nefertiti Lift”, καθώς η βασίλισσα της αρχαίας Αιγύπτου Νεφερτίτη διακρινόταν για τον ψηλό και λεπτό λαιμό της. Η δραστική ουσία της θεραπείας δρα πάνω στο μυώδες πλάτυσμα, έναν μεγάλο μυ που ξεκινάει από τη βάση του λαιμού και εκτείνεται μέχρι την κάτω γνάθο, και ευθύνεται για τις κάθετες χορδές του λαιμού (platysma bands), αλλά και τις χαλαρές περιοχές δεξιά και αριστερά από το πηγούνι (jowls). Μόλις το μυώδες πλάτυσμα χαλαρώσει, επιτυγχάνεται εφέ λίφτινγκ του λαιμού και της κάτω γνάθου!

Barbie Botox.

Barbie Botox

Για πιο αδύνατους ώμους και πιο ψηλό λαιμό

Ένας πολύ δημοφιλής και trendy τύπος του μπότοξ είναι το Barbie Botox. Με την εφαρμογή του στον τραπεζοειδή μυ, το άνω τμήμα του κορμού δείχνει πιο σμιλεμένο και λεπτοκαμωμένο, θυμίζοντας τη φιγούρα της δημοφιλέστερης ίσως παιδικής κούκλας. Ωστόσο, η θεραπεία δεν είναι καινούργια καθώς αρχικά ήταν γνωστή ως Trap Tox, κατά το όνομα του τραπεζοειδούς μυός. Συστήνεται για την ανακούφιση του μυός όταν αυτός είναι υπερβολικά «σφιχτός» ή καταπονημένος και προκαλεί έντονους πόνους στην πλάτη και τον αυχένα.

Mesobotox

Για λάμψη, λείανση λεπτών ρυτίδων, σμίκρυνση των πόρων

Το mesobotox είναι μία θεραπεία που εφαρμόζεται για να μειώσει λεπτές ρυτίδες, να μειώσει τις ατέλειες του δέρματος και να ενισχύσει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το μείγμα της θεραπείας αποτελείται από κοκτέιλ μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ και βοτουλινική τοξίνη, σε χαμηλότερη συγκέντρωση σε σύγκριση με το κλασικό μπότοξ.

Η έγχυση γίνεται στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος και όχι σε μυς, όπως το Botox ή το Brotox και έχει ως αποτέλεσμα τη λείανση των λεπτών ρυτίδων, ήπια σύσφιξη, μείωση του μεγέθους των πόρων και της έκκρισης σμήγματος.

Οι περιοχές που επιλέγονται για την εφαρμογή του mesobotox περιλαμβάνουν τη μεσαία ζώνη (Τ) του προσώπου, το άνω χείλος, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Πλεονεκτήματα

 • Υπογραμμίζει και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου

 • Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας

 • Το πρόσωπο δείχνει συνολικά πιο φρέσκο και ξεκούραστο

 • Αντιμετωπίζει αλλά και προλαμβάνει τις ρυτίδες

 • 15 ημέρες μετά την εφαρμογή γίνεται δωρεάν αξιολόγηση και, εάν χρειάζεται, ενίσχυση του υλικού

 • Έχει εξαιρετική σχέση κόστους και αποτελέσματος

Περιοχές εφαρμογής

Το Botox μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικά σημεία στο πρόσωπο, με διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο ιατρός εξετάζει προσεκτικά το πρόσωπό σας, συζητάτε τις ανάγκες σας και προτείνει την έγχυση στα σημεία που θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Οι βασικές εφαρμογές του μπότοξ εστιάζουν στο άνω και το κάτω μέρος του προσώπου καθώς και στα μάτια και γύρω από τα χείλη. Εκτός από το πρόσωπο, η εφαρμογή του Botox μπορεί να γίνει στην περιοχή του λαιμού αλλά και στον τραπεζοειδή.

Η ιατρός μπορεί να προτείνει εφαρμογή σε μία από αυτές τις περιοχές ή συνδυασμό τους, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 

Σημεία εφαρμογής του Botox.

Οι πιο trendy εφαρμογές του Botox

Το Botox είναι ένα γνωστό και δοκιμασμένο υλικό, ωστόσο συνεχώς προκύπτουν νέοι τρόποι εφαρμογής του με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Lip Flip: Με ένα «τσίμπημα» αλλάζει το σχήμα των χειλιών και τονίζεται το περίγραμμα καθώς το επάνω χείλος κάνει μία σέξι αναστροφή προς τα πάνω.

Foxy Eye: Με ένα συμπληρωματικό τσίμπημα στη γωνία του ματιού, τα μάτια ανασηκώνονται κολακευτικά και το βλέμμα αποκτά ακόμη περισσότερη γοητεία.

Γραμμές λύπης: Έτσι ονομάζονται οι ρυτίδες που σχηματίζονται όταν οι γωνίες των χειλιών αποκτούν καθοδική φορά. Με δύο εφαρμογές στα σωστά σημεία αριστερά και δεξιά από το στόμα, απαλλάσσεστε από τη λυπημένη έκφραση του στόματος.

Ρυτίδες καπνιστού: Με την εφαρμογή του Botox σε δύο σημεία στο άνω χείλος, οι κάθετες ρυτίδες που προδίδουν την «κακή» συνήθεια του καπνίσματος λειαίνουν και γίνονται λιγότερο εμφανείς.

Λακκάκι στο πηγούνι: Κάποιοι το βρίσκουν χαριτωμένο, άλλοι αρρενωπό. Εάν εσείς θέλετε να σβήσετε το λακκάκι από το πηγούνι σας, η εφαρμογή του Botox στο σωστό σημείο είναι η λύση!

Ακρορρίνιο: Ένα τσίμπημα στη βάση της μύτης ανασηκώνει το ακρορρίνιο και σας χαρίζει το εφέ της «γαλλικής μύτης».

Η εφαρμογή του Botox

Βήμα βήμα

1ο Βήμα

Στην επίσκεψή σας συζητάτε με την ιατρό η οποία ακούει προσεκτικά τις επιθυμίες σας και προσδιορίζει τις ανάγκες του δέρματός σας. Η ηλικία, η ποιότητα και η κατάσταση της επιδερμίδας και οι προσδοκίες σας παίζουν όλα ρόλο στο να καταρτιστεί από την ιατρό ένα πλάνο θεραπείας αποκλειστικά για εσάς ώστε να έχετε μετά το botox το αποτέλεσμα που σας ταιριάζει και επιθυμείτε.

Κατόπιν, κάθεστε στην καρέκλα του ιατρείου και η ιατρός σας ζητά να κάνετε ορισμένες εκφράσεις (έκπληξη, χαμόγελο, συνοφρύωση, θυμό…) ώστε να δει πώς συσπώνται οι μύες σας και τις ρυτίδες που σχηματίζονται κατά τη σύσπασή τους. Με τον τρόπο αυτό προσδιορίζει τα σημεία έγχυσης και τις μονάδες botox που είναι απαραίτητες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Επίσκεψη για Botox στην δερματολόγο Αμαλία Τσιατούρα.

2ο Βήμα

Η αισθητικός καθαρίζει διεξοδικά την περιοχή εφαρμογής και απλώνει αναισθητική κρέμα για περίπου 20 λεπτά.

 

Εφαρμογή τοπικής αναισθησίας από τη νοσηλεύτρια.

3o Βήμα

Το επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή της θεραπείας. Η ιατρός σχεδιάζει τα σημεία όπου κάνει τις εφαρμογές και ξεκινά την έγχυση. Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά. Κατόπιν, είστε έτοιμοι και μπορείτε να συνεχίσετε την ημέρα σας κανονικά – επιστρέφοντας στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Πριν φύγετε η ιατρός σας εξηγεί πότε θα αρχίσετε να βλέπετε το αποτέλεσμα του botox και σας δίνει οδηγίες για το τι να προσέξετε τις επόμενες ώρες.

Τέλος, προγραμματίζετε την επόμενη επίσκεψή σας περίπου δύο εβδομάδες μετά ώστε να ελέγξει το αποτέλεσμα και να αξιολογήσει εάν χρειάζεται ενίσχυση (retouch) σε κάποια σημεία.

Έγχυση Botox στα σημεία εφαρμογής στο πρόσωπο.

Πώς διαμορφώνεται

το κόστος της θεραπείας Botox

Το κόστος της θεραπείας Botox είναι εξατομικευμένο και μπορεί να ποικίλλει από ένα άτομο σε άλλο, ανάλογα με τους παρακάτω παράγοντες:

Ο αριθμός και η επιφάνεια των περιοχών θεραπείας
Όσες περισσότερες περιοχές υποβληθούν σε θεραπεία, τόσο πιο υψηλό θα είναι το κόστος.

Η δόση που απαιτείται
Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει το κόστος του μπότοξ είναι η δόση που απαιτείται για τη θεραπεία. Ο αριθμός των μονάδων Botox που απαιτούνται συνήθως εξαρτάται από την έκταση και το βάθος των ρυτίδων. Επιπλέον, διαφορετικές περιοχές του προσώπου απαιτούν διαφορετικές ποσότητες Botox. Για παράδειγμα, η θεραπεία στο λαιμό απαιτεί περισσότερες μονάδες από ό,τι η θεραπεία των γραμμών στα μάτια.

Η ποιότητα του ενέσιμου υλικού
Η ποιότητα των ενέσιμων ουσιών που χρησιμοποιούνται παίζει επίσης ρόλο στο κόστος του Botox. Ορισμένες Κλινικές ενδέχεται να χρησιμοποιούν προϊόντα χαμηλότερης ποιότητας ή απομιμήσεις, τα οποία μπορεί να είναι φθηνότερα αλλά ενδέχεται να μην παράγουν τα ίδια αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια Kλινική που χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα ενέσιμα υψηλής ποιότητας, όπως Allergan Botox ή Dysport.

Οι μονάδες δόσης του Botox ανά σημείο του προσώπου επηρεάζουν την τιμή.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Bonus tips

 • Μεγαλύτερη διάρκεια

  Για επιδερμίδα με υγιή και νεανική όψη μπορείτε να υιοθετήσετε ορισμένες καλές συνήθειες που είναι απαραίτητες είτε κάνουμε μπότοξ είτε όχι: Καλή ενυδάτωση του οργανισμού και υγιεινή διατροφή, επιμελής καθαρισμός της επιδερμίδας και ενυδάτωσή της, καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας όλο το χρόνο και αύξηση της φυσικής δραστηριότητας που αυξάνει την οξυγόνωση των κυττάρων και συμβάλει στη διατήρηση της «νεότητάς» τους.

 • Ασφαλής θεραπεία

  Το Botox είναι μια ασφαλής θεραπεία με έγκριση από τον οργανισμό φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες στην Ιατρική. Χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την αντιμετώπιση της ημικρανίας, της υπεριδρωσίας, την ακράτειας και τη σπαστικότητα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

 • Ιδανική ηλικία

  Παρότι το μπότοξ αρχικά χρησιμοποιήθηκε από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, σύντομα έγινε αντιληπτό ότι μπορεί να προλάβει το σχηματισμό ρυτίδων ή την έντασή τους. Έτσι όλο και νεότερες γυναίκες το έχουν εντάξει στη ρουτίνα της αντιγήρανσής τους καθώς αν χρησιμοποιηθεί προληπτικά, πριν δηλαδή οι λεπτές ρυτίδες πολλαπλασιαστούν και γίνουν πιο βαθιές, τότε μπορεί να παρατείνει τη νεανικότητα και τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις