Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Αναίμακτη Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Χωρίς Χειρουργείο

Τι είναι η θεραπεία Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Εάν θέλετε να αλλάξετε την εικόνα της μύτης σας αλλά θέλετε να αποφύγετε το χειρουργείο, την αναισθησία, τον πόνο, τα ράμματα και τον μακρύ χρόνο αποθεραπείας, η αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ είναι η λύση που σας ταιριάζει.

Αποτελεί επίσης μία ιδανική «πρόβα» εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε χειρουργική ρινοπλαστική και θέλετε να έχετε μία πρώτη εικόνα του πώς θα δείχνει η μύτη σας.

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική είναι μία πρωτοπόρος, δημοφιλής, αναίμακτη και προσιτή οικονομικά εναλλακτική λύση έναντι του παραδοσιακού χειρουργείου πλαστικής μύτης, με εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα.

Χρόνος θεραπείας 20-30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & τελικά σε 15 ημέρες
Διάρκεια αποτελέσματος Πάνω από 1 χρόνο
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 550€
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρορυγός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Αναίμακτη ρινοπλαστική

Τι είναι

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική πραγματοποιείται χωρίς χειρουργείο και νυστέρι, γι’ αυτό και αποκαλείται «αναίμακτη». Επειδή πραγματοποιείται με την έγχυση υαλουρονικού οξέος ονομάζεται επίσης «υγρή ρινοπλαστική». Τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι παρόμοια με εκείνα μιας πλαστικής επέμβασης στη μύτη, αλλά με πολύ λιγότερους κινδύνους, ανώδυνα και με σαφώς χαμηλότερο κόστος.

Η αναίμακτη ρινοπλαστική γίνεται με ενέσιμο εμφύτευμα (filler) υαλουρονικού οξέος που εγχέεται στον μαλακό ιστό και βοηθά στην τροποποίηση και διόρθωση του σχήματος της μύτης. Μια μη χειρουργική επέμβαση μύτης μπορεί να σηκώσει το ακρορίνιο, να διορθώσει ένα ραχιαίο εξόγκωμα ή να δημιουργήσει μια ρινική γέφυρα για να καλύψει την καμπούρα της μύτης.

Είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματική στην προσθήκη όγκου και συμμετρίας στη μύτη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πιο αρμονικά αισθητικά περίγραμμα μύτης.

Πλεονεκτήματα

 • Απλή και σύντομη διαδικασία στο Ιατρείο μόνο με αναισθητική κρέμα

 • Με την τακτική επανάληψη, δημιουργείται μία «βάση» και το αποτέλεσμα διατηρείται ακόμη και για χρόνια

 • Άμεσα ορατά αποτελέσματα με φυσική εμφάνιση της μύτης

 • Προσιτή οικονομικά επιλογή συγκριτικά με τη χειρουργική ρινοπλαστική

 • Διαδικασία ανώδυνη, που δεν αφήνει ουλές και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης

 • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες

Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην επίσκεψη η ιατρός εξετάζει το σχήμα της μύτης σας και συζητάτε για το αποτέλεσμα που μπορεί να έχετε με τη χρήση filler υαλουρονικού οξέος.

Πριν την έγχυση του υαλουρονικού οξέος η νοσηλεύτρια καθαρίζει το δέρμα και εφαρμόζει αναισθητική κρέμα ώστε η θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη.

2ο Βήμα

Η ιατρός πραγματοποιεί τη θεραπεία με μια σειρά εγχύσεων με fillers υαλουρονικού οξέος με ειδική βελόνα ή κάνουλα στις περιοχές της μύτης που χρειάζονται διόρθωση.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και σύντομη.

3ο Βήμα

Η ράχη και το ακρορίνιο της μύτης διαμορφώνονται στο επιθυμητό σχήμα. Τοπικά στα σημεία έγχυσης υπάρχει ένας μικρός ερεθισμός και ίσως ήπιο οίδημα που όμως υποχωρούν γρήγορα.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και μόλις υποχωρήσει το οίδημα το βλέπετε στην τελική του μορφή. Η ιατρός σας δίνει οδηγίες για τις επόμενες ημέρες και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Πότε επιλέγεται – ποιες λύσεις δίνει – πότε δεν συστήνεται

Τα ενέσιμα υλικά (fillers) μπορούν να επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση της μύτης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Αναμόρφωση της μύτης. Τα ενέσιμα υλικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να ισιώσει η μύτη, με αποτέλεσμα ένα πιο αρμονικό προφίλ προσώπου.
 • Αλλαγή στο μέγεθος της μύτης. Το filler μπορεί να εξομαλύνει ένα ήπιο εξόγκωμα στη ρινική γέφυρα ή να διορθώσει την εμφάνιση μιας επίπεδης (πλακουτσωτής) μύτης.
 • Αλλαγή στη γέφυρα της μύτης. Η θεραπεία με ενέσιμα μπορεί να κάνει τη γέφυρα να φαίνεται πιο λεπτή ή πιο πλατιά.
 • Αλλαγή στο σχήμα του ακρορινίου ή/και ανύψωση. Με τα fillers ανασηκώνεται ένα πεσμένο ρινικό άκρο, δημιουργώντας το look μιας γαλλικής μύτης.
 • Αλλαγή στο πλάτος και στο μήκος της μύτης. Τα fillers προσθέτουν όγκο και διορθώνουν το προφίλ.
 • Διόρθωση ανομοιόμορφου περιγράμματος.
 • Διόρθωση τυχόν υπολειπόμενων ατελειών μετά από μια χειρουργική ρινοπλαστική ή μια αποτυχημένη ρινοπλαστική.

 

Η μη χειρουργική ρινοπλαστική δεν ενδείκνυται εάν θέλετε να μικρύνετε τη μύτη σας ή να εξομαλύνετε ευμεγέθη εξογκώματα. Η μη χειρουργική επέμβαση μύτης προσφέρει, με τακτικές θεραπείες συντήρησης, μακροχρόνια αποτελέσματα, αλλά δεν επιφέρει μόνιμες αλλαγές στη μύτη.

Εάν επιθυμείτε δραστική αλλαγή, όπως να μικρύνετε τη μύτη σας τότε, ανάλογα με την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τη χειρουργική λύση ρινοπλαστικής. Σε κάθε περίπτωση η ιατρός θα σας συμβουλεύσει για το ποια διαδικασία είναι η πιο κατάλληλη για εσάς και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Κριτικές ασθενών μας

 • Η καλύτερη επιλογή κλινικής

  Είχα ακούσει για την αναίμακτη ρινοπλαστική και το έψαχνα καιρό. Νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή κλινικής! Το αποτέλεσμα πραγματικά είναι τόσο φυσικό & εντυπωσιακό, άλλαξε όλη η εικόνα μου!

  Μπάμπης

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ευχαριστώ πολύ την γιατρό και την ομάδα

  Δοκίμασα την θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στη μύτη και μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία μου γιατί πραγματικά δε περίμενα αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού μου εξήγησαν αναλυτικά την διαδικασία έγινε η θεραπεία χωρίς καθόλου πόνο! Ευχαριστώ πολύ την γιατρό και την ομάδα.

  Βαγγέλης

  Διαβάστε περισσότερα

 • Το συστήνω ανεπιφύλακτα

  Πρώτη φορά δοκίμασα την αναίμακτη ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα σας και ειδικά την Δρ Τσιατούρα για την αντιμετώπιση που είχα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  Δήμητρα

  Διαβάστε περισσότερα

Bonus tips

 • Tα fillers που επιλέγουμε

  Υπάρχουν αρκετά και διαφορετικά ενέσιμα που μπορούν να εφαρμοστούν στην αναίμακτη ρινοπλαστική. Για λόγους ασφάλειας και διάρκειας του αποτελέσματος, στις Κλινικές μας χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερης ποιότητας επώνυμα ενέσιμα υλικά με βάση το υαλουρονικό οξύ, εγκεκριμένα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και με αποδεδειγμένο κλινικά προφίλ ασφάλειας.

 • Πού μπορώ να κάνω αναίμακτη ρινοπλαστική;

  Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε οπουδήποτε. Επιλέξτε Κλινικές και ιατρούς με  επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία στην τεχνική ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, με ασφάλεια. Είναι επίσης σημαντικό τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν να είναι  ανώτερης ποιότητας και εγκεκριμένα για χρήση από τους ανάλογους φορείς.

 • Κόστος

  Το κόστος της αναίμακτης ρινοπλαστικής είναι σημαντικά πιο χαμηλό από το κόστος της χειρουργικής επέμβασης. Επίσης μπορεί να διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο ανάλογα με τα ml που θα χρειαστούν ενώ η ποιότητα του ενέσιμου υλικού που θα χρησιμοποιήσει ο ιατρός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επηρεάζει επίσης το τελικό κόστος.

Συχνές Ερωτήσεις