Ultrasound RF

Τέλος στο χειρουργικό νυστέρι και το «παραδοσιακό» lifting προσώπου βάζει η νέα καινοτόμος μέθοδος Ultrasound – RF και η χρήση εστιασμένων ηχητικών κυμάτων και ραδιοσυχνοτήτων.

Ultrasound RF
Δρ. Μιχαήλ Τσανάκας Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

“Εντελώς αναίμακτη, καθόλου επεμβατική και με θεαματικά αποτελέσματα σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και χέρια, η θεραπεία σύσφιξης και μείωσης των λεπτών γραμμών με υπερήχους και ραδιοσυχνότητες RF έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «μη χειρουργικού lifting» σήμερα”, αναφέρει ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ.  Μιχαήλ Τσανάκας.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Δρ. Μιχαήλ Τσανάκας

Τι είναι οι Ραδιοσυχνότητες Προσώπου

H Cosmetic Derma Medicine έφερε πρώτη την επαναστατική τεχνολογία Ultrasound – RF, ανατρέποντας τα δεδομένα της εγχώριας Αισθητικής Ιατρικής για την τόνωση του χαλαρού δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό και υπόσχεται να γυρίσει το χρόνο πίσω με τη δύναμη του ήχου.

Οι RF ραδιοσυχνοτητες προσωπου συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των υπερήχων και ραδιοκυμάτων RF, στοχεύουν απευθείας στους χαλαρωμένους ιστούς του δέρματος, προσφέροντας άμεση ανόρθωση και σύσφιξη χωρίς βελόνες, τομές και ουλές.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπευτική δύναμη των ηχητικών κυμάτων και ραδιοκυμάτων Ultrasound RF φθάνει στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού του προσώπου, εκεί που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να φθάσουμε μόνο με επεμβατικές μεθόδους, διεγείροντας τους ινοβλάστες και προάγοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Κατά αυτό το τρόπο επιτυγχάνουμε άμεσα ορατή σύσφιξη και φυσικό αποτέλεσμα lifting.

Πού εφαρμόζονται

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η θεραπεία ηχητικών κυμάτων εφαρμόζεται σε:

 • Πρόσωπο (Μέτωπο, Άνω χείλος, Ντεκολτέ)
 • Κάτω Βλέφαρα (Μαύροι κύκλοι & Σακούλες κάτω από τα μάτια)
 • Οβάλ Προσώπου
 • Λαιμό
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια
Ανόρθωση και σύσφιξη δέρματος στο πρόσωπο με υπέρηχους RF.

Συνδυασμός με άλλες θεραπείες

Όταν η πρωτοποριακή τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF εφαρμοστεί στο σώμα σε συνδυασμό με τις θεραπείες Cavitation – RF, Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo, Μεσοθεραπείας Λιπόλυσης, Κρυολιπόλυσης ή και Χειρουργικής Λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα:

 • Σμίλευσης Περιγράμματος Σώματος
 • Εξάλειψης/Μείωσης Κυτταρίτιδας
 • Μείωσης Τοπικού Πάχους
 • Σύσφιξης & Απώλειας πόντων
Διέγερση της παραγωγής κολλαγονου στο σώμα με υπέρηχους και ραδιοσυχνότητες.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα από τις RF ραδιοσυχνοτητες προσωπου είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά καθώς συνεχίζεται η φυσική παραγωγή Κολλαγόνου. Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, προτείνεται κύκλος 8-10 συνεδριών που επαναλαμβάνονται 1-2 φορές την εβδομάδα.

Συχνές Ερωτήσεις

Ultrasound RF

Πώς πραγματοποιείται το Αναίμακτο lifting Ultrasound – RF;

Η διαδικασία είναι απλή, ανώδυνη και δεν ξεπερνά σε διάρκεια τα 30 λεπτά. Ο εξειδικευμένος Ιατρός εφαρμόζει ένα λεπτόρρευστο gel στην επιδερμίδα του προσώπου και στη συνέχεια, με τη χρήση του πρωτοποριακού συστήματος Ultrasound – RF, σαρώνει λεπτομερώς όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού, εστιάζοντας σε περιοχές χαλάρωσης όπως τα βλέφαρα και ο λαιμός.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα αισθανθείτε μια θερμότητα και ένα ελαφρύ τοπικό μασάζ ενώ με την ολοκλήρωση της θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ποιες είναι οι ενδείξεις για τη θεραπεία Ultrasound – RF;

Η εν λόγω θεραπεία αξιοποιεί δύο τεχνολογίες, του υπερήχους ultrasound και τις ραδιοσυχνότητες RF και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος όπως οι ρυτίδες και η χαλάρωση του δέρματος.

Επίσης, χρησιμοποιείται για ανάπλαση, σύσφιγξη, αντιγήρανση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Γιατί να επιλέξω τη μέθοδο Ultrasound – RF;

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας την καθιστούν την ιδανική επιλογή καθώς:

 • Είναι μη επεμβατική μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης
 • Είναι απόλυτα ασφαλής
 • Δεν συνοδεύεται από ερυθρότητα, μώλωπες και μετεγχειρητική ανάρρωση
 • Εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία όλο το χρόνο
 • Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες
 • Έχει άμεσα ορατή βελτίωση της όψης και της υφής της επιδερμίδας και τόνωση του δέρματος

Πόσες συνεδρίες Ultrasound – RF απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα της επιδερμίδας και το βαθμό χαλάρωσης που υπάρχει. Συνήθως, απαιτούνται περίπου 10 με 15 συνεδρίες

Υπάρχουν παρενέργειες από τη μέθοδο Ultrasound – RF;

Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο χωρίς πρακτικά καμία ανεπιθύμητη ενέργεια. Ενδέχεται να παρατηρηθεί ένα ελαφρύ ερύθημα στην περιοχή ή ανεπαίσθητος ερεθισμός, τα οποία υποχωρούν άμεσα.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και υπερήχους;

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο όμιλο Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής με 16 κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο και περισσότερα από 15 χρόνια πορείας στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής.

Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine είναι η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, ενώ το επιτελείο αποτελείται από μία πολυπληθή ιατρική ομάδα εξαιρετικά έμπειρων και εξειδικευμένων ειδικών Ιατρών και μίας πλήρως καταρτισμένης νοσηλευτικής ομάδας. Στην Cosmetic Derma Medicine χρησιμοποιείται τελευταίας γενιάς, πολύ ισχυρό μηχάνημα Ultrasound RF με άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL