Ultrasound RF

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Ultrasound RF Τι είναι και Πως εφαρμόζονται

Τι είναι η θεραπεία Ultrasound RF

Το Ultrasound RF είναι ο συνδυασμός δύο «ισχυρών» θεραπειών αντιγήρανσης: οι υπέρηχοι φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προκαλούν σύσφιξη ενώ οι ραδιοσυχνότητες δρουν στα πιο επιφανειακά και διεγείρουν τους ινοβλάστες ώστε να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Η θεραπεία αυτή έχει θεαματικά αποτελέσματα σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ, προσφέροντας σύσφιξη, ανόρθωση και μείωση των λεπτών γραμμών και έχει επάξια κερδίσει τον τίτλο του «μη χειρουργικού lifting».

Χρόνος θεραπείας 20 – 30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Έως και 9 μήνες με την ολοκλήρωση του κύκλου των συνεδριών
Κόστος Από 72€ (τιμή συνεδρίας/πακέτο)
1 συνεδρία + 2 συνεδρίες Eye booster 350€
Τεχνική Αναίμακτη
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Ultrasound RF

Τι είναι

Η συνδυαστική θεραπεία Ultrasound RF φθάνει στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού του προσώπου, εκεί που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να φθάσουμε μόνο με επεμβατικές μεθόδους, διεγείροντας τους ινοβλάστες και προάγοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Η θεραπεία Ultrasound RF συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των υπερήχων και των ραδιοκυμάτων RF: στοχεύει σε δύο επίπεδα στους χαλαρωμένους ιστούς του δέρματος με αποτέλεσμα άμεση ανόρθωση και ορατή σύσφιξη, χωρίς βελόνες, τομές και ουλές.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας αρχίζει να γίνεται ορατό από την πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνεται κλείνοντας τον κύκλο των συνιστώμενων για κάθε περίπτωση συνεδριών.

Συσκευή Ultrasound RF.

Περιοχές εφαρμογής

Θεραπεία Ultrasound RF στο πρόσωπο.

Πρόσωπο

Η διπλή δράση των υπερήχων και των ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και στη γραμμή της γνάθου (jaw line). Προσφέρει εφέ «lifting», κάνει την επιδερμίδα αισθητά πιο σφριγηλή, προκαλεί ανόρθωση και επαναφέρει το οβάλ του περιγράμματος.

Θεραπεία Ultrasound RF στα μάτια.

Μάτια

Πρόκειται για μία από τις λίγες θεραπείες που μπορούν να εστιάσουν στα μάτια και συγκεκριμένα στο κάτω βλέφαρο, βελτιώνοντας τη χαλάρωση, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Θεραπεία Ultrasound RF στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Λαιμός & Ντεκολτέ

Τα δύο αυτά σημεία διακρίνονται από την απουσία λίπους στη δομή του δέρματος, που έχει ως αποτέλεσμα την πιο γρήγορη χαλάρωσή του. Η θεραπεία με ραδιοκύματα και υπερήχους, επιτυγχάνει ανόρθωση, συσφίγγει το δέρμα και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Πλεονεκτήματα

 • Αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης προσώπου

 • «Διώχνει» την κούραση και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

 • Απολύτως ανώδυνη θεραπεία

 • Φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ

 • Ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό ανανέωσης του δέρματος

 • Μπορεί να εφαρμοστεί κάθε εποχή του χρόνου

Ultrasound RF

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Η αισθητικός καθαρίζει το πρόσωπό σας και κατόπιν εφαρμόζει ένα λεπτόρρευστο gel στην επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια, με τη χρήση του πρωτοποριακού συστήματος Ultrasound RF, σαρώνει επιμελώς όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού, εστιάζοντας σε περιοχές χαλάρωσης όπως τα βλέφαρα και ο λαιμός.

2ο Βήμα

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας αισθάνεστε θερμότητα και ένα ελαφρύ τοπικό μασάζ. Οι ραδιοσυχνότητες δρουν σε βάθος διεγείροντας τους ινοβλάστες και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Το αποτέλεσμα που θα δείτε με την ολοκλήρωση του συνιστώμενου αριθμού συνεδριών είναι πιο σφριγηλή, πιο λαμπερή και πιο νεανική επιδερμίδα.

Η ευχάριστη αυτή θεραπεία ολοκληρώνεται και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Bonus tips

 • Αποτελέσματα

  Τα αποτελέσματα από τη θεραπεία Ultrasound RF είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά καθώς συνεχίζεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου που ενεργοποιήθηκε από την θεραπεία. Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, προτείνεται κύκλος 8-10 συνεδριών που επαναλαμβάνονται 1-2 φορές την εβδομάδα, ωστόσο η ιατρός θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών.

 • Πρόσωπο & Σώμα

  Η θεραπεία Ultrasound RF είναι ιδανική για τη σύσφιξη και τη βελτίωση του περιγράμματος όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

  Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπείες Cavitation – RF, Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo, Μεσοθεραπείας Λιπόλυσης ή και Χειρουργικής Λιποαναρρόφησης

Συχνές Ερωτήσεις