Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου

Τι είναι η θεραπεία Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Γνωστή και ως PRP (Platelet Rich Plasma), η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου είναι η top custom made θεραπεία που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης, τη χαλάρωση του προσώπου, τις μικρές ρυτίδες και τις δυσχρωμίες στο δέρμα.

Το Vampire Lift, όπως έχει επικρατήσει να λέγεται μεταξύ των celebrities που το έχουν εντάξει στη beauty routine τους, υπερέχει της απλής μεσοθεραπείας γιατί κατά την εφαρμογή χρησιμοποιείται υλικό από τον ίδιο τον οργανισμό (πλάσμα αίματος) αντί για συνθετικό υλικό, γι’ αυτό και φέρει το χαρακτηρισμό «αυτόλογη».

Χρόνος θεραπείας 15 – 45 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου θεραπειών
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 1 χρόνο με την ολοκλήρωση του κύκλου των συνεδριών
Κόστος Από 99€ (τιμή συνεδρίας από πακέτο)
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα γιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί σε λίγες ώρες
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Η θεραπεία – Αποτελέσματα

 • Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP

 • Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP

 • Μεσοθεραπεία Προσώπου PRP

Δείτε όλα τα video
 • Το boost ενυδάτωσης που έχει ανάγκη το δέρμα!

  Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP είναι ιδανική επιλογή για βαθιά ενυδάτωση, για αξεπέραστη λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα μας, σε κάθε ηλικία.
 • Top combo θεραπεία προσώπου!

  Η εφαρμογή του Fractional Laser προσφέρει λεία και φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες και δυσχρωμίες ενώ η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP που ολοκληρώνει τη θεραπεία Total Plasma Lift ενυδατώνει σε βάθος και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύσφιξης.

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP

Τι είναι

Πρόκειται για την πιο premium εκδοχή της μεσοθεραπείας προσώπου που εξασφαλίζει νεανικό δέρμα, ελαστικό και ενυδατωμένο, χωρίς ρυτίδες και σημάδια. Η βάση της θεραπείας είναι το πλάσμα αίματος του ίδιου του ασθενούς, μια πρωτεΐνη με αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας γίνεται ανώδυνη λήψη αίματος (5-15ml – περίπου όσο λαμβάνεται για έναν αιματολογικό έλεγχο) από τον ασθενή. Το αίμα αυτό φυγοκεντρίζεται (μία ειδική διαδικασία διαχωρισμού των συστατικών του) ώστε να απομονωθούν οι αυξητικοί παράγοντες. Στη συνέχεια, ο γιατρός τους ενεργοποιεί με τη προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (DNA activator) και ιόντων ασβεστίου. Έτσι ο δερματολόγος έχει στα χέρια του έναν multitasking και προσωποποιημένο ορό θεραπείας που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και προσφέρει αντιγήρανση και πλήρη ανανέωση της επιδερμίδας.

Μηχάνημα φυγοκέντρησης για τον διαχωρισμό του πλάσματος αίματος.

Περιοχές εφαρμογής

 Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP στο πρόσωπο.

Πρόσωπο & Γύρω από τα μάτια

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη χάρη στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Η εφαρμογή της στην περιοχή των ματιών αφορά κυρίως τις μικρές ρυτίδες στο «πόδι της χήνας» όπου βοηθά να απαλυνθούν ορατά.

Η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη κάνει αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP στο λαιμό.

Λαιμός & Ντεκολτέ

Το δέρμα σε αυτές τις δύο περιοχές είναι πιο λεπτό από εκείνο του προσώπου και με λιγότερο υποδόριο λίπος, που σημαίνει ότι είναι πιο επιρρεπές στη χαλάρωση. Πρόκειται, επίσης, για δύο περιοχές που συχνά «ξεχνάμε» κατά την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς με αποτέλεσμα να μη λαμβάνουν την προσοχή που τους αξίζει. Η μεσοθεραπεία PRP στο λαιμό και το ντεκολτέ προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, με αποτέλεσμα πιο λείο, πιο ενυδατωμένο δέρμα με λιγότερο ορατές ρυτίδες.

PRP Μεσοθεραπεία

Άλλα σημεία εφαρμογής

 • Χέρια

  Η ραχιαία επιφάνεια της παλάμης είναι από τα σημεία του σώματος που «προδίδουν» την ηλικία! Η εφαρμογή μεσοθεραπείας PRP στα χέρια ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, «σβήνοντας» τις μικρές ρυτίδες για νεανικό, με απαλό και λείο δέρμα!

 • Ανάπλαση ουλών και ραγάδων

  Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μπορεί να συμβάλει στο «σβήσιμο» ραγάδων και στη λείανση των ουλών ακμής στο πρόσωπο ή το σώμα χάρη στη βαθιά ενυδάτωση και θρέψη που προσφέρει στους γύρω ιστούς. Συνδυαστικά με άλλες θεραπείες, όπως η χρήση υαλουρονικού ή fractional laser μπορεί να σβήσει για πάντα τις ουλές και να αποκαταστήσει τον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος.

Πλεονεκτήματα

 • Μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο & λαιμό

 • Λείανση των μικρών ρυτίδων στο πλάι των ματιών

 • Βελτίωση του οβάλ του προσώπου

 • Υγιής όψη και νεανική λάμψη στο πρόσωπο

 • Σύσφιξη του λαιμού και λείανση των μικρών ρυτίδων

 • Ανάπλαση ουλών ακμής σε πρόσωπο, ράχη & στήθος

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην πρώτη επίσκεψη στην ιατρό συζητάτε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Η ιατρός εξετάζει την επιδερμίδα σας προκειμένου να  καταλήξει στον αριθμό των συνεδριών -ενδεχομένως και στο συνδυασμό θεραπειών- που θα συστήσει ώστε να καλύψει τις ανάγκες της και να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ασθενής περιμένει στην πρώτη επίσκεψη στον ιατρό.

2ο Βήμα

Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, η αισθητικός εφαρμόζει τοπική αναισθητική κρέμα στο δέρμα για περίπου 20-30 λεπτά, ώστε η διαδικασία να είναι εντελώς ανώδυνη.

Στο μεταξύ, η ιατρός προχωρά σε μια απλή αιμοληψία και φυγοκεντρίζει το αίμα. Κατόπιν, συλλέγει το πλάσμα, ένα κιτρινωπό υγρό, το οποίο έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση σε αιμοπετάλια συγκριτικά με τη φυσιολογική τους παρουσία στο αίμα. Η ιατρός τα ενεργοποιεί με την προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (DNA activator) και ιόντων ασβεστίου ώστε να «ξεκλειδώσει» όλες τις αναγεννητικές τους ιδιότητες.

 

Ο ιατρός κάνει μια απλή αιμοληψία για να φυγοκεντρίσει το αίμα.

3ο Βήμα

Στην περίπτωση της ενέσιμης μεσοθεραπείας PRP, η ιατρός χρησιμοποιεί μια πολύ λεπτή σύριγγα με την οποία ελευθερώνει το διάλυμα του πλάσματος καλύπτοντας με πολλά μικρά «τσιμπήματα» την περιοχή θεραπείας. Τα τσιμπήματα αυτά θα σχηματίσουν στην επιφάνεια του δέρματος πομφούς, σαν μικρές φουσκάλες, που θα υποχωρήσουν τις επόμενες ώρες.

Στην περίπτωση του PRP με microneedling, η συσκευή δημιουργεί ανώδυνα στην επιφάνεια της επιδερμίδας μικροσκοπικά «κανάλια» ώστε να εισχωρήσει το διάλυμα στο απαιτούμενο βάθος του δέρματος. Εναλλακτικά, εγχέει στην επιδερμίδα το διάλυμα με μια σύριγγα (χωρίς βελόνα) ακολουθώντας την πορεία της κεφαλής microneedling.

Η ιατρός εγχέει το διάλυμα του πλάσματος στα σημεία εφαρμογής του προσώπου.

4ο Βήμα

Η αισθητικός καθαρίζει την επιδερμίδα στα σημεία εφαρμογής και απλώνει προληπτικά αντιβιοτική αλοιφή.

Ακολουθεί εφαρμογή ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού για πλήρη προστασία από τον ήλιο και κατόπιν η ιατρός σας δίνει συμβουλές για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας τις επόμενες ημέρες.

Η ιατρός φροντίζει τον ασθενή μετά τη θεραπεία.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Bonus tips

 • Αποτέλεσμα με διάρκεια

  Ακόμη και μετά από μία μόνο συνεδρία, νιώθετε και βλέπετε το δέρμα σας πιο φωτεινό, πιο υγιές, πιο ελαστικό. Κάθε μέρα που περνάει νιώθετε την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή και ενυδατωμένη, το χρώμα της είναι πιο ομοιόμορφο και υγιές και τυχόν σημάδια και λεπτές ρυτίδες γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα.

  Το διάστημα που ακολουθεί, η δράση της PRP θεραπείας προσώπου ενισχύεται αφού τα αιμοπετάλια κάνουν βαθιά στο δέρμα σας αυτό για το οποίο προορίζονται από τη φύση: επανόρθωση και αναγέννηση των ιστών, με περισσότερο όγκο στα σημεία απ’ όπου χάνεται με την ηλικία, με την ίδια φυσική εκφραστικότητα, ενυδατωμένο και υγιές.

   

 • Η δύναμη του πλάσματος

  Ο όρος PRP (Platelet Rich Plasma) αναφέρεται στο πλάσμα αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία έχουν μια μοναδική ιδιότητα ανάπλασης όπου υπάρχει φθορά ή τραυματισμός στους ιστούς του δέρματος. Αυτή την εντυπωσιακή αναγεννητική τους δύναμη έχει εκμεταλλευτεί η ιατρική αξιοποιώντας τις θεραπείες PRP για αποκατάσταση τραυματισμών σε αρθρώσεις, π.χ. στο γόνατο ή στον αγκώνα.

  Στην περίπτωση της μεσοθεραπείας, το πλάσμα που χρησιμοποιείται διαθέτει μεγαλύτερη συγκέντρωση αιμοπεταλίων απ’ ότι υπάρχει φυσιολογικά στο αίμα, προκειμένου να οδηγήσει στη μέγιστη δυνατότητα ανάπλασης των ιστών.

 • Θεραπεία και πρόληψη μαζί

  Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP αντιστρέφει τη γήρανση του δέρματος στο πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα χέρια και συστήνεται για να αντιστρέψει τα πρώτα σημάδια μείωσης του κολλαγόνου και χαλάρωσης, συνήθως στις ηλικίες μετά τα 30-35 χρόνια.

  Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί ως προληπτική θεραπεία αντιγήρανσης σε νεότερες ηλικίες, προτού το πέρασμα του χρόνου αφήσει καν τα σημάδια του. Συστήνεται, τέλος, σε κάθε ηλικία ως μια αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση ουλών ακμής, ραγάδων και σημαδιών στο δέρμα σε κάθε ηλικία.

Συχνές Ερωτήσεις