Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Τι είναι η θεραπεία Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, απώλεια πόντων και σύσφιξη, αναίμακτα και ανώδυνα! Εάν αναρωτιέστε ποια είναι η θεραπεία που συνδυάζει όλες αυτές τις δράσεις, αναφερόμαστε στην ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης: στοχεύει στις περιοχές συσσώρευσης λίπους και αποτελεί μία δοκιμασμένη και αποτελεσματική επιλογή για σμίλευση και βελτίωση της κυτταρίτιδας και του περιγράμματος του σώματος.

Στα bonus της θεραπείας είναι η άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας και χωρίς να χρειαστεί να φορέσετε κορσέ όπως συμβαίνει στην παραδοσιακή λιποαναρρόφηση! Το σώμα αποκτά πιο αρμονικές αναλογίες και ακόμη κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, το λίπος θα κατανεμηθεί πλέον ομοιόμορφα σε όλο το σώμα!

Τέλος, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης είναι μία από τις θεραπείες σώματος που μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες σώματος, όπως το Cavitation RF ή το laser λιποαναρρόφησης SmartLipo.

Χρόνος θεραπείας 15-30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Μόνιμο, μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών και τη διατήρηση του σωματικού βάρους
Κόστος Από 95€ (τιμή συνεδρίας από πακέτο)
6 συνεδρίες + 1 μεσοθεραπεία λιπόλυσης 294€
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Τοπική αναισθησία ή αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Διπλή θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας!

Χωρίς πόνο και με λίγες μόνο επισκέψεις ο συνδυασμός δύο top θεραπειών, του Cavitation RF και της μεσοθεραπείας λιπόλυσης, πετυχαίνει πολλαπλούς στόχους: μείωση της κυτταρίτιδας με ταυτόχρονη σύσφιξη καθώς και μείωση πόντων από τα σημεία που αντιστέκονται στη διατροφή και την άσκηση!

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Τι είναι

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης είναι μία στοχευμένη θεραπεία για μείωση της κυτταρίτιδας, πόντων και του επίμονου τοπικού πάχους που αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση. Πρόκειται για μία αποτελεσματική μέθοδο, εναλλακτική της «παραδοσιακής» χειρουργικής μεθόδου λιποαναρρόφησης στο χειρουργείο, που επιτυγχάνει λιποδιάλυση και ταυτόχρονη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μη επεμβατικά και ανώδυνα.

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης εφαρμόζεται ενέσιμα, με έγχυση του εξειδικευμένου διαλύματος μεσοθεραπείας κάτω από την επιδερμίδα. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος, το δέρμα ενισχύεται με τον κατάλληλο συνδυασμό λιποδιαλυτών (φωσφατιδυλοχολίνη, καφεΐνη κ.α.), αγγειοτονωτικών, συσφικτικών ουσιών, βιταμινών, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών ουσιών, τα οποία εμποδίζουν τα κύτταρα να αποθηκεύσουν λίπος και στοχεύουν στη διάσπαση των λιποκυττάρων, στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Περιοχές εφαρμογής

Μηροί & Γλουτοί

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης στοχεύει αποτελεσματικά στο τοπικό πάχος στο έξω μέρος των μηρών, τα γνωστά «ψωμάκια» και την κυτταρίτιδα στην περιοχή. Η ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να εφαρμοστεί στους μηρούς, έσω και έξω, καθώς και τους γλουτούς.

Κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος: δεν θα χάσετε κιλά αλλά πόντους. Αυτό θα σας επιτρέψει να «πέσετε» ένα ή και δύο νούμερα στα ρούχα σας και να φορέσετε με αυτοπεποίθηση ρούχα που μέχρι πρότινος δεν κολάκευαν τον σωματότυπό σας!

Κοιλιά & Μέση

Η κοιλιά, το στομάχι και η περίμετρος της μέσης είναι «κλασικά» σημεία όπου το τοπικό πάχος συσσωρεύεται και παρά τις προσπάθειες με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί πάντα αποτελεσματικά.

Εδώ έρχεται να βοηθήσει η μεσοθεραπεία λιπόλυσης δίνοντας λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Έτσι, χωρίς να αλλάξει το βάρος σας, είναι πολύ πιθανό μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών να χρειαστείτε ένα νούμερο μικρότερο παντελόνι!

Γόνατα & Μπράτσα

Η στοχευμένη εφαρμογή της μεσοθεραπείας λιπόλυσης σε αυτά τα «δύσκολα» σημεία έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα ως προς τη μείωση του τοπικού πάχους και των πόντων. Η συνοδευτική δράση της σύσφιξης του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής ενισχύει ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα

  • Προσφέρει στοχευμένη απώλεια πόντων και σύσφιξη

  • Καταπολεμά το τοπικό λίπος και μειώνει την εμφάνιση κυτταρίτιδας

  • Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος

  • Μη επεμβατική, χωρίς πόνο, χωρίς ουλές, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

  • Ιδανική για «δύσκολα» σημεία, όπως τα γόνατα και τα μπράτσα

  • Συνδυάζεται ιδανικά με Smartlipo για πιο εντυπωσιακό και μόνιμο αποτέλεσμα

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην πρώτη επίσκεψη η ιατρός εκτιμά το μέγεθος του προβλήματος και προτείνει τις περιοχές θεραπείας και τον αριθμό των απαραίτητων συνεδριών. Το δέρμα στην περιοχή θεραπείας καθαρίζεται και η αισθητικός απλώνει αναισθητική κρέμα για περίπου 20 λεπτά, ώστε η θεραπεία να είναι ουσιαστικά ανώδυνη. Εναλλακτικά μπορεί να εφαρμοστεί ενέσιμα τοπική αναισθησία.

Η ιατρός κάνει μετρήσεις και σημαδεύει με μολύβι τα σημεία εφαρμογής της θεραπείας.

2ο Βήμα

Ανάλογα με την εστίαση του προβλήματος (κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, απώλεια πόντων) η ιατρός επιλέγει το διάλυμα της μεσοθεραπείας με το ιδανικό κοκτέιλ συστατικών για την περίπτωσή σας.

Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας γίνεται με μικρά και ανώδυνα τσιμπήματα στην επιλεγμένη περιοχή και διαρκεί από 20 λεπτά μέχρι μισή ώρα.

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το μόνο που μπορεί για λίγες να νιώθετε στην περιοχή όπου εφαρμόστηκε η μεσοθεραπεία λιπόλυσης είναι ένα ήπιο «πιάσιμο», σαν να έχετε κάνει έντονη γυμναστική.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Συχνές Ερωτήσεις