Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη σίγουρη επιλογή στο ζήτημα της αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης
Δρ. Σεβαστή Αφαντενού Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

«Έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεθόδους αναίμακτης τοπικής λιποδιάλυσης που έχει να επιδείξει σήμερα η Αισθητική Ιατρική και Δερματολογία. Βρίσκοντας εφαρμογή σε πολλές ειδικότητες της Ιατρικής, όπως η Νευρολογία, η Ορθοπεδική και η Γενική Παθολογία, για περισσότερα από 50 χρόνια, η μέθοδος της Μεσοθεραπείας δεν θα μπορούσε να λείψει από το πεδίο της Κοσμετικής Ιατρικής» αναφέρει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Σεβαστή Αφαντενού.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Δρ. Σεβαστή Αφαντενού

Διαδικασία

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης εφαρμόζεται με επιτυχία στις περιοχές που επιθυμούμε να μειώσουμε το συσσωρευμένο λίπος που αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση, και ταυτόχρονα να σμιλεύσουμε τη κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους.

Η αφαίρεση του περιττού λίπους με την «παραδοσιακή» χειρουργική μέθοδο της Λιποαναρρόφησης, αν και αποτελεσματική, δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με το χειρουργείο, την αναισθησία και τον χρόνο αποθεραπείας. Η τεχνική της Μεσοθεραπείας Λιπόλυσης επιτυγχάνει λιποδιάλυση και ταυτόχρονη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μη επεμβατικά και ανώδυνα.

Η διαδικασία είναι απλή. Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης εφαρμόζεται ενέσιμα, με έγχυση του πλούσιου διαλύματος Μεσοθεραπείας κάτω από την επιδερμίδα. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος, το δέρμα εμπλουτίζεται με τον κατάλληλο συνδυασμό λιποδιαλυτών (φωσφατυδιλοχολίνη, καφεΐνη κ.α.), αγγειοτονωτικών, συσφικτικών ουσιών, βιταμινών, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών ουσιών, τα οποία εμποδίζουν τα κύτταρα να αποθηκεύσουν λίπος και στοχεύουν στη διάσπαση των λιποκυττάρων, στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης για τη μείωση του συσσωρευμένου λίπους.
Βελτίωση του περιγράμματος του σώματος με μεσοθεραπεία λιπόλυσης.

Πού εφαρμόζεται

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης μπορεί να εφαρμοστεί σε:

 • Γλουτούς
 • Κοιλιά
 • Μηρούς
 • Γόνατα
 • Βραχίονες
YouTube video

Συχνές Ερωτήσεις

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Τι να περιμένω μετά τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη και χωρίς παρενέργειες, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Μετά τη συνεδρία ενέσιμης ή μη θεραπείας με διάλυμα λιπόλυσης:

 • Μπορεί να παρουσιαστεί προσωρινό τοπικό ερύθημα το οποίο υποχωρεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
 • Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα μετά την ολοκλήρωση της.

Τι προβλήματα αντιμετωπίζει η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε περιοχή εντοπίζεται συσσωρευμένο τοπικό λίπος, όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, οι βραχίονες (μπράτσα), το διπλοσάγονο, ή ακόμη και να διορθώσει μικρές ατέλειες μετά τη λιποαναρρόφηση. Επίσης, διορθώνει αισθητά την κυτταρίτιδα και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Πότε θα δω αποτέλεσμα μετά τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Το επιθυμητό αισθητικά αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας Λιπόλυσης επιτυγχάνεται αθροιστικά, ενώ συνιστώνται 6-8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης συνιστάται να συνδυάζεται με:

 • Cavitation
 • RF
 • Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo
 • Νήματα Σώματος PDO & COG
 • Κρυολιπόλυση

Είναι επώδυνη η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας εφαρμόζεται στην περιοχή ειδική αναισθητική κρέμα, γεγονός που καθιστά τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης μία πολύ καλά ανεκτή διαδικασία.

Υπάρχουν επιπλοκές από τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να παρατηρηθεί τοπικά ερύθημα στην περιοχή και εκχυμώσεις (μελανιές), που υποχωρούν άμεσα.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη μεσοθεραπεία Λιπόλυσης;

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group είναι ο μεγαλύτερος και πιο εξειδικευμένος ιατρικός όμιλος στο πεδίο της Δερματολογίας και της Πλαστικής Χειρουργικής, με 16 κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine είναι η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, ενώ το επιτελείο αποτελείται από μία ιατρική ομάδα εξαιρετικά έμπειρων και εξειδικευμένων ιατρών πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων, καθώς και από μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα νοσηλευτών. Η ομάδα μας είναι δίπλα σας κάθε ημέρα, 24/7 για ό,τι χρειαστείτε.

Στις κλινικές μας εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες θεραπείες αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας, με εκατοντάδες ευχαριστημένους ασθενείς ετησίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL