Η καλύτερη επιλογή
για δερματολογία στην Θεσσαλονίκη

Εξειδικευμένοι Δερματολόγοι, 15 Κλινικές, Ανοιχτά καθημερινά 10πμ – 7μμ και Σάββατο 9πμ – 6μμ!

Για Δερματολόγο στη Θεσσαλονίκη, Cosmetic Derma Medicine.

Μία πρότυπη κλινική, όπου οι καλύτεροι δερματολόγοι παρέχουν τις πλέον σύγχρονες θεραπείες Δερματολογίας και επεμβάσεις Αισθητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής.

Η επίσκεψη σε έναν δερματολόγο της Cosmetic Derma Medicine Θεσσαλονίκης είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε μια άμεση διάγνωση και θεραπεία από έναν ειδικό. Οι επιλεγμένοι δερματολόγοι μας με την υψηλή εκπαίδευση, την εξειδίκευση και την εμπειρία τους εγγυώνται άριστα αποτελέσματα για την περιποίηση του δέρματος και τις θεραπείες όλων των δερματικών παθήσεων.

Η Cosmetic Derma Medicine Θεσσαλονίκης είναι μια πρότυπη Κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για τη θεραπεία και την περιποίηση του δέρματος. Είμαστε υπερήφανοι που στην Κλινική μας διαθέτουμε τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό laser για επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής και εξαιρετικά υψηλής εξειδίκευσης ιατρικό προσωπικό για την εξασφάλιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών.

Οι δερματολόγοι μας στη Θεσσαλονίκη όπως και στις άλλες πόλεις καλύπτουν όλο το εύρος υπηρεσιών δερματολογίας και αισθητικής ιατρικής, αντιμετωπίζοντας με τη μέγιστη προσοχή και με επαγγελματισμό οποιοδήποτε δερματολογικό ή αισθητικό πρόβλημα σας απασχολεί. Όταν μας επισκεφθείτε σε οποιαδήποτε από τις Κλινικές μας σε όλη την Ελλάδα να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας από έναν έμπειρο και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένο δερματολόγο.

Cosmetic Derma Medicine Θεσσαλονίκη
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-19:00 Σάββατο: 09:00-18:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 224240

Σύγχρονες Θεραπείες Δερματολογίας

Τα συνηθισμένα δερματικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται πάντα με “συνηθισμένες” επιλογές θεραπείας. Στην Κλινική μας στη Θεσσαλονίκη εστιάζουμε στην εξέταση του δέρματός σας από μέσα προς τα έξω, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να θεραπευτείτε και να διαχειριστείτε καταστάσεις που συναντάμε καθημερινά, όπως κονδυλώματα, ψωρίαση, ακμή, έκζεμα, έρπη, και πολλά άλλα δερματικά προβλήματα.

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε σε τυχόν προβλήματα που επηρεάζουν τα μαλλιά ή τα νύχια σας, όπως η τριχόπτωση ή η ονυχομυκητίαση που είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που αντιμετωπίζονται από τους δερματολόγους. Ο δερματολόγος είναι ο κατάλληλος να διαγνώσει την αιτία των προβλημάτων και να παράσχει τη θεραπεία που απαιτείται για να βελτιώσει την κατάσταση και την εμφάνιση του δέρματός σας.

Εάν ψάχνετε για τους καλύτερους δερματολόγους στη Θεσσαλονίκη, είστε στο σωστό μέρος.
Δείτε παρακάτω τα βιογραφικά τους και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Αισθητική Δερματολογία

Οι δερματολόγοι μας στη Θεσσαλονίκη είναι οι ιδανικοί για να σας προτείνουν λύσεις για όποιο δερματικό ή αισθητικής φύσεως πρόβλημα σας απασχολεί. Στην Cosmetic Derma Medicine παρέχουμε υπερσύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής και δερματολογίας και φημιζόμαστε για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

Ανεξάρτητα από τον λόγο που θέλετε να βελτιώσετε κάποια κατάσταση στο δέρμα ή την εμφάνιση σας, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Οι δερματολόγοι μας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για:

Ιατρική Ομάδα

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Cosmetic Derma Medicine Θεσσαλονίκης

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Στην Cosmetic Derma Medicine Θεσσαλονίκης θα επισκεφθείτε μια φιλική, φιλόξενη κλινική όπου μπορείτε να λάβετε όλη τη φροντίδα που χρειάζεστε για το δέρμα σας. Όταν έλθετε στο ραντεβού, εκτός από το ιατρικό προσωπικό θα γνωρίσετε επίσης μια ομάδα ανθρώπων που στοχεύουν να κάνουν την επίσκεψή σας όσο πιο άνετη γίνεται.

Όλοι όσοι εργάζονται στην δερματολογική κλινική μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας παράλληλα με την καλύτερη ιατρική περίθαλψη. Εάν έχετε δερματική πάθηση ή πρόβλημα που επηρεάζει τα μαλλιά ή τα νύχια σας ή επιθυμείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, η Κλινική μας είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε τη φροντίδα και τη θεραπεία που χρειάζεστε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form–EL