Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής είναι ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μέλος της ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής), εγγεγραμένος στο Specialist Registry του General Medical Council στη Μεγάλη Βρετανία, μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), της IPRAS και πολλών ακόμη ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιριών.

Ολοκλήρωσε την προπτυχιακή του εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εξειδικεύτηκε επί σειρά ετών στη Γενική Χειρουργική και την Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική, Μικροχειρουργική και Εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στην Αθήνα.

Μετά τη λήψη της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής εργάστηκε ως Επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Εξειδικεύτηκε στη χειρουργική αποκατάσταση των αλωπεκιών και στη μεταμόσχευση μαλλιών σε ορισμένα από τα πιο φημισμένα κέντρα του εξωτερικού, όπως κοντά στον Dr. J. C. Kim στο KNU University Hospital of South Korea, στο Λονδίνο και στο San Francisco, USA.

Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Ο Δρ. Βεκρής είναι πλαστικός χειρουργός με μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων και στη χειρουργική άκρας χειρός. Είναι ένας άριστα εκπαιδευμένος μικροχειρουργός και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στην μεταμόσχευση μαλλιών, έχοντας πραγματοποιήσει πλήθος επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής. Ανάμεσα στους ασθενείς του περιλαμβάνονται πολλές προσωπικότητες διεθνούς κύρους από τον κόσμο του θεάματος, των media και των επιχειρήσεων.

Διατέλεσε στο παρελθόν Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας του DHI International Medical Group. Είναι ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group και επικεφαλής του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής & Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Cosmetic Derma Medicine στην Αθήνα. Είναι επίσης ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του κέντρου Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Έχει κληθεί ως ομιλητής, εκπαιδευτής και συντονιστής σε πολλές ελληνικές και διεθνείς ιατρικές εκδηλώσεις και συνέδρια και έχει παρουσιάσει πάνω από 80 επιστημονικές ανακοινώσεις σε διάφορα θέματα της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής και της Μεταμόσχευσης μαλλιών, έχοντας συμμετάσχει σε περισσότερα από 120 ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα έγκυρα ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά. Έχει δημοσιεύσει άρθρα του σε έντυπα του ημερήσιου τύπου και πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως καλεσμένος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ιατρικού ενδιαφέροντος.

Είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες.

  • Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
  • Εκπαίδευση από Dr. J. C. Kim, KNU University Hospital of South Korea
  • Εγγεγραμένος στο Specialist Registry του General Medical Council στη Μεγάλη Βρετανία
  • Μέλος της ΕΕΠΕΑΧ (Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής)
  • Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery)
  • Μέλος της IPRAS

Συνέδρια