Βραχιονοπλαστική

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Βραχιονοπλαστική

Τι είναι η Βραχιονοπλαστική

Η περιοχή των βραχιόνων, των μπράτσων όπως τα λέμε στην καθομιλουμένη, είναι μία δύσκολη περιοχή απώλειας λίπους, καθώς η συσσώρευση εκεί προκαθορίζεται γενετικά, ενώ το λίπος δεν μπορεί να φύγει εύκολα με δίαιτα και γυμναστική. Αλλά και στην περίπτωση που φύγει τοπικά το λίπος συχνά δημιουργείται χαλάρωση στο δέρμα. Στην περίπτωση αυτή, η βραχιονοπλαστική μπορεί να προσφέρει σύσφιξη και γράμμωση στα χέρια.

Πέρα από την επεμβατική χειρουργική επέμβαση, εξαιρετικό αποτέλεσμα κατά του λίπους και της χαλάρωσης στα μπράτσα επιτυγχάνεται με την SmartLipo+ 4D High Definition, μίας ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία, με άμεσο αποτέλεσμα, συγκρίσιμο με εκείνο της χειρουργικής πρακτικής!

 • Για ήπια χαλάρωση και λίπος στα μπράτσα, η πρώτη επιλογή είναι η Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo

 • Η Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo είναι αναίμακτη τεχνική για άμεσο, ανώδυνο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα

 • Η αναίμακτη βραχιονοπλαστική προσφέρει σύσφιξη και σμίλευση των τρικεφάλων

 • Η χειρουργική βραχιονοπλαστική επιλέγεται σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης και λίπους στην περιοχή

 • Η επέμβαση της βραχιονοπλαστικής συνδυάζεται συχνά με λιποαναρρόφηση

 • Μετά την επέμβαση το αποτέλεσμα θεωρείται μόνιμο εφόσον διατηρηθεί σταθερό το βάρος

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Η αναίμακτη τεχνική

Βραχιονοπλαστική

Με τον όρο βραχιονοπλαστική χωρίς νυστέρι ή αναίμακτη βραχιονοπλαστική αναφερόμαστε στην σύσφιξη της περιοχής των βραχιόνων χωρίς τη διενέργεια χειρουργικής δερμολιπεκτομής που λαμβάνει χώρα στην κλασική βραχιονοπλαστική. Η μέθοδος γίνεται με εφαρμογή του laser λιπόλυσης SmartLipo και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε επιλεγμένους ασθενείς.

Κατάλληλος υποψήφιος για την λιπόλυση με τη μέθοδο SmartLipo Laser είναι αυτός που εμφανίζει περιττό λίπος στην περιοχή των βραχιόνων, χωρίς έντονη χαλάρωση. Η αναίμακτη βραχιονοπλαστική γίνεται με τοπική μόνο αναισθησία. Για την εφαρμογή της, γίνεται μια μικρή, μη ορατή οπή στο πίσω μέρος του βραχίονα και μέσω αυτής εισέρχεται στο υποδόριο λίπος διάλυμα ξυλοκαΐνης. Κατόπιν η οπτική ίνα του λέιζερ εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και επιτελεί διπλό σκοπό. Λιώνει και ρευστοποιεί το περιττό λίπος και μέσω του ειδικού μήκους κύματος επιτυγχάνει σύσφιξη και νεοκολλαγονογένεση στην περιοχή των βραχιόνων. Με τη μέθοδο αυτή μπορεί να έχουμε τα αποτελέσματα μιας βραχιονοπλαστικής χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου και τις ουλές που αυτή αφήνει.

Πως γίνεται η αναίμακτη βραχιονοπλαστική με laser λιποαναρρόφηση.

Αναίμακτη βραχιονοπλαστική

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Με τοπική αναισθησία

  Η αναίμακτη βραχιονοπλαστική με την τεχνική της laser λιποαναρρόφησης γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία στο χώρο του ιατρείου.

 • Χωρίς ουλές και σημάδια

  Η τεχνική αυτή δεν αφήνει μόνιμες ουλές ή σημάδια, καθώς η όλη διαδικασία γίνεται από 2 μικρές οπές στο κάτω μέρος της κοιλιάς.

 • Γρήγορη αποθεραπεία

  Αναίμακτη, ανώδυνη, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και άμεση επιστροφή στις καθημερινές του δραστηριότητες

Βραχιονοπλαστική

Η χειρουργική τεχνική

Μετά από έναν πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο ο ασθενής πρέπει να κάνει μπάνιο με ένα αντισηπτικό προϊόν και να εισαχθεί στο νοσοκομείο ή την κλινική. Ο σχεδιασμός της θέσης και της έκτασης της τομής του δέρματος γίνεται με τον ασθενή σε όρθια θέση και με τα χέρια σε απαγωγή, ώστε να είναι πιο εμφανές το πρόβλημα.

Η βραχιονοπλαστική είναι μια επέμβαση που γίνεται με γενική αναισθησία. Για την πραγματοποίησή της, γίνεται τομή στην εσωτερική επιφάνεια του βραχίονα και κατόπιν με ειδική τεχνική αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος μαζί με λιπώδη ιστό. Τα χείλη του τραύματος συρράπτονται με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ασκείται μεγάλη τάση στο τραύμα κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δύσμορφη ουλή. Παροχέτευση δεν χρησιμοποιείται, ενώ κρίνεται απαραίτητη μια πιεστική περίδεση.

Πολλές φορές πέρα από την χαλάρωση συνυπάρχει και περιττό λίπος στην περιοχή των βραχιόνων οπότε η βραχιονοπλαστική μπορεί να συνδυαστεί και με λιποαναρρόφηση. Η διενέργεια κλασικής λιποαναρρόφησης στην περιοχή των βραχιόνων χωρίς την ταυτόχρονη βραχιονοπλαστική μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση και θα πρέπει να αποφεύγεται η μέθοδος αυτή ως μονοθεραπεία σε μεγάλα προβλήματα.

Πως γίνεται η χειρουργική επέμβαση βραχιονοπλαστικής.

Χρήσιμες πληροφορέις

 • Αποτελέσματα

  Το αποτέλεσμα της βραχιονοπλαστικής είναι άμεσα ορατό, ενώ οι λεπτομέρειές του είναι εμφανείς μετά τις πρώτες 15 ημέρες. Για τις πρώτες δύο εβδομάδες, συνιστάται η εφαρμογή ειδικού ενδύματος, τύπου μπολερό.

 • Μετεγχειρητική πορεία

  Η μετεγχειρητική πορεία περιλαμβάνει την ανάρροπη θέση των άνω άκρων (τοποθέτησή τους δηλαδή πάνω από το ύψος του σώματος) και τον περιορισμό της κινητικότητάς τους για λίγες ημέρες. Η αφαίρεση των ραμμάτων ολοκληρώνεται την 15η ημέρα περίπου. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, καθώς υπάρχει σημαντική βελτίωση της εικόνας των βραχιόνων. Η βραχιονοπλαστική αφήνει μία ουλή στην έσω πλευρά των βραχιόνων η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ορατή, κάτι που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν την απόφαση του χειρουργείου. Φυσικά, ακόμη και αν παραμείνει ουλή, τότε μπορούν να εφαρμοστούν ειδικές, μη επεμβατικές θεραπείες, κυρίως με laser για την αποκατάστασή της.