HIFU Σώματος

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

HIFU Σώματος

Τι είναι η θεραπεία HIFU Σώματος

Υπάρχει λόγος που το HIFU αποτελεί μία από τις top μη επεμβατικές θεραπείες σώματος σε όλο τον κόσμο: εγγυάται ορατό αποτέλεσμα που διαρκεί έως και δύο χρόνια! Το HIFU θεωρείται ως η κορυφαία επιλογή γυναικών, αλλά και ανδρών, για αντιγήρανση σώματος, αντιμετώπιση της χαλάρωσης, βελτίωση του περιγράμματος, σύσφιξη και ανόρθωση.

Χωρίς πόνο και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, αμέσως μετά τη θεραπεία και το διάστημα που ακολουθεί, βλέπετε το σώμα σας να αλλάζει, τα ρούχα «πέφτουν» πιο κολακευτικά επάνω σας και αποκαθίσταται η αρμονία της σιλουέτας σας!

Χρόνος θεραπείας 30-90 λεπτά, ανάλογα την περιοχή
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 2 χρόνια
Κόστος 299€/ανά περιοχή
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Τεχνική Μη επεμβατική θεραπεία
Αναισθησία Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

 • Σύσφιξη και ανόρθωση Part 1

  Οι εστιασμένοι υπέρηχοι του HIFU δρουν σε βάθος και διεγείρουν τις φυσικές διαδικασίες σύσφιξης και ανόρθωσης στην κοιλιά – και σε όποιο σημείο του σώματος εφαρμόζονται. Και το καλύτερο; Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να φτάσει έως και δύο χρόνια!
 • Σύσφιξη και ανόρθωση Part 2

  Ιδανική θεραπεία για τους γλουτούς, που επαναφέρει τη σύσφιξη και ανορθώνει εντυπωσιακά το δέρμα στην περιοχή. Αρκεί μία θεραπεία για να δείτε διαφορά, η οποία μάλιστα θα γίνεται πιο εμφανής όσο περνούν οι εβδομάδες!

Σύσφιξη και σμίλευση

Αρκεί μία και μόνη εφαρμογή του HIFU για να δείτε διαφορά σε «απαιτητικές» περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά: σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών και μείωση της κυτταρίτιδας.

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

HIFU για σμίλευση και lifting σώματος

Τι είναι & πώς λειτουργεί

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που με τη χρήση της τεχνολογίας των εστιασμένων υπερήχων υψηλής συχνότητας στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζει την επιφάνειά της.

Πρόκειται για μία «επανάσταση» στις θεραπείες σώματος, αφού χωρίς να είναι επεμβατική, προσφέρει σημαντικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

 • Η κεφαλή που επιλέγει ο γιατρός για τη θεραπεία εκπέμπει υπερήχους που εστιάζουν στο βάθος που στοχεύει, ανάλογα με την περιοχή του σώματος και τις ανάγκες της. Εκεί, με τη θερμότητα που εκπέμπουν οι υπέρηχοι καταστρέφουν τα λιποκύτταρα – για πάντα! Έτσι μειώνεται το τοπικό πάχος και βελτιώνεται η όψη της κυτταρίτιδας.
 • Οι υπέρηχοι ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία ανάπλασης των ιστών, αυξάνοντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα σύσφιξη, ανόρθωση και τόνωση της επιδερμίδας.
 • Όσο συμβαίνουν όλα αυτά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σας, εσείς δεν νιώθετε τίποτε εκτός ίσως από ένα ήπιο «τσίμπημα» που απλά σας διαβεβαιώνει ότι «γίνεται δουλειά!».

Περιοχές εφαρμογής

Κοιλιά

Οι εγκυμοσύνες, οι ορμονικές αλλαγές, οι αυξομειώσεις του βάρους και βέβαια το πέρασμα του χρόνου επιδρούν στην εικόνα της κοιλιάς: χαλάρωση, κυτταρίτιδα, περίσσιο δέρμα, επίμονο τοπικό πάχος. Το HIFU μπορεί να βελτιώσει σημαντικά όλα αυτά τα προβλήματα όχι μόνο στην κοιλιά και το στομάχι αλλά και στις πιο δύσκολες περιοχές γύρω από τη μέση και στα πλευρά.

Γλουτοί

Τα πόδια και κυρίως οι γλουτοί πληρώνουν ακριβά το τίμημα του χρόνου! Προσθέστε στην εξίσωση την αναγκαστική καθιστική ζωή και θα έχετε την απάντηση για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση του δέρματος. Η θεραπεία σώματος HIFU μπορεί να προσφέρει αποτέλεσμα αναίμακτου lifting ακόμη και στην απαιτητική περιοχή των γλουτών, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος, μειώνοντας το επίμονο τοπικό πάχος και δίνοντας boost στις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας.

Μηροί & Γόνατα

Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό μέρος των μηρών, οι προσαγωγοί, είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία στα πόδια όπου η χαλάρωση και το τοπικό πάχος κάνουν πρώτα την εμφάνισή τους. Το εσωτερικό των μηρών μάλιστα έχει το πρόσθετο μειονέκτημα του πιο λεπτού δέρματος, που σημαίνει ότι η χαλάρωση του δέρματος είναι από τα πρώτα προβλήματα που παρατηρεί κανείς στην περιοχή. Η θεραπεία HIFU μπορεί να αντιστρέψει αυτή την εικόνα, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και μειώνοντας το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα.

Άλλο ένα δύσκολο σημείο στο σώμα, όπου ακόμη και η εντατική γυμναστική δεν μπορεί να βελτιώσει σημαντικά, είναι τα γόνατα και κυρίως το εσωτερικό τους τμήμα. Η θεραπεία HIFU μπορεί, ακόμη και με μία μόνο συνεδρία, να αλλάξει σταδιακά την εικόνα τους περιορίζοντας τη χαλάρωση, τη συγκέντρωση λίπους και την κυτταρίτιδα.

Μπράτσα

Ένα από τα «δύσκολα» σημεία στο σώμα μας είναι το κάτω τμήμα του μπράτσου (τρικέφλος) που έχει την τάση να χαλαρώνει από πολύ νεαρή ηλικία. Πρόκειται επίσης για σημείο όπου η άσκηση, ακόμη και η πιο στοχευμένη, δυσκολεύεται να δείξει πραγματική διαφορά.

Σε αντίθεση με αυτό, το HIFU μπορεί να μειώσει τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος στα μπράτσα και να ενισχύσει τη σύσφιξη του δέρματος αλλάζοντας την εικόνα του άνω μέρους του σώματός σας και επιτρέποντάς σας να φορέσετε με άνεση και αυτοπεποίθηση αμάνικα μπλουζάκια και φορέματα!

Ντεκολτέ

Το λεπτό δέρμα του ντεκολτέ είναι από τα πρώτα σημεία στο σώμα που μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου. Ακόμη και η αγαπημένη μας στάση στον ύπνο μπορεί να επηρεάσει την περιοχή, να αυξήσει τη χαλάρωση του δέρματος και τις ρυτίδες στο ντεκολτέ! Μία και μόνο συνεδρία HIFU μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη σύσφιξη και τη μείωση των μικρών ρυτίδων ενεργοποιώντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.

HIFU vs lifting σώματος;

 • HIFU

  • Μη επεμβατική μέθοδος χωρίς νυστέρι
  • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
  • Ήπια ερυθρότητα και οίδημα που υποχωρούν αμέσως
  • Ορατό αποτέλεσμα 3 μήνες μετά τη θεραπεία
 • Χειρουργικό lifting σώματος

  • Επεμβατική διαδικασία στο χειρουργείο με τομές και ράμματα
  • Χρόνος αποθεραπείας 2–4 εβδομάδες
  • Πιθανοί κίνδυνοι από την αναισθησία και την παραμονή στο νοσοκομείο (αιμορραγία, μολύνσεις, θρόμβωση, πόνος ή ουλές)
  • Σημαντική βελτίωση μετά από 12 μήνες, με μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος.

Πλεονεκτήματα

 • Αναίμακτη και ανώδυνη αντιμετώπιση της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους

 • Χωρίς χειρουργείο, χωρίς νάρκωση, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

 • Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας

 • Συσφίγγει το δέρμα και βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας

 • Πυροδοτεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για μεγαλύτερη διάρκεια και φυσικότητα

 • Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο, χωρίς περιορισμούς

HIFU θεραπεία σώματος

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Κατά την επίσκεψη συζητάτε με την ιατρό τις προσδοκίες σας και ενημερώνεστε για την θεραπεία. Η ιατρός εκτιμά τις ανάγκες του σώματός σας και προτείνει τον απαραίτητο αριθμό συνεδριών.

Η νοσηλεύτρια καθαρίζει την περιοχή και απλώνει το ειδικό τζελ υπερήχων. Κατόπιν ακουμπά στο δέρμα σας την κεφαλή του υπερήχου. Εάν αρχικά νιώσετε κάτι σαν τσίμπημα, είναι φυσιολογικό και θα υποχωρήσει πολύ σύντομα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

 

2ο Βήμα

Η θεραπεία ξεκινά και η κεφαλή του HIFU μπορεί να στοχεύσει σε σημεία όπου ακόμη και η άσκηση δεν μπορεί να φέρει την επιθυμητή σύσφιξη: τα banana rolls κάτω από τους γλουτούς!

H προηγμένη τεχνολογία των υπερήχων εστιάζει με ακρίβεια στους βαθύτερους ιστούς στις επιλεγμένες περιοχές αυξάνοντας τη θερμοκρασία τους με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

 

 

3ο Βήμα

Η θεραπεία HIFU στο σώμα μπορεί να εστιάσει σε περισσότερα από ένα σημεία στην ίδια επίσκεψη, ώστε να έχετε το σμιλεμένο και τονωμένο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία, στην περιοχή εφαρμογής μπορεί να υπάρχει ένα ήπιο κοκκίνισμα που θα υποχωρήσει άμεσα. Η νοσηλεύτρια απλώνει στην περιοχή πλούσια ενυδατική κρέμα και κατόπιν η ιατρός σας δίνει οδηγίες για τις επόμενες ημέρες ώστε να ενισχύσετε και να επιταχύνετε το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Bonus tips

 • Οι απαραίτητες θεραπείες

  Το σημείο του σώματος, η ηλικία, η κατάσταση του δέρματος και απότομες αλλαγές βάρους ή προηγούμενη εγκυμοσύνη είναι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της θεραπείας και καθορίζουν πόσες θα χρειαστούν ώστε να εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

  Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να δείτε διαφορά ακόμη και με μία μόνο θεραπεία HIFU. Ωστόσο, ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης του δέρματος, τη βιολογική απόκριση στην ενέργεια των υπερήχων και τις ατομικές διαδικασίες σχηματισμού κολλαγόνου, μπορεί να χρειαστούν περισσότερες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Παράταση του αποτελέσματος

  Εάν δεν είχατε τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητά σας, τώρα έχετε το καλύτερο κίνητρο για να την εντάξετε! Μία ήπια άσκηση, όπως το περπάτημα, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή θα διατηρήσουν σταθερό το βάρος σας και θα επιμηκύνουν τη διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας σας.

 • Συμπληρωματική φροντίδα

  Μετά τη θεραπεία, φροντίστε την επιδερμίδα σας με προϊόντα που θα τη διατηρήσουν ενυδατωμένη και ελαστική και θα συμβάλλουν στην παράταση του αποτελέσματος.  Η Κρέμα Σώματος Slick της AMALIA – T με Υαλουρονικό Οξύ χαρίζει άμεση ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Με σύμπλεγμα προστασίας και θρέψης από Βιολογικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Βούτυρο Κακάο, Βιταμίνη Ε, Καρθαμέλαιο και Αλόη, ενυδατώνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα και χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία.

Συχνές Ερωτήσεις