PROFHILO Θεραπεία Αναδόμησης Επιδερμίδας για Πρόσωπο & Σώμα

Το Profhilo είναι μια ενέσιμη θεραπεία για την αναδόμηση της επιδερμίδας προσώπου και σώματος όταν αυτή χάνει ελαστικότητα και σφριγηλότητα με την ηλικία.

Profhilo Θεραπεία Αναδόμησης Επιδερμίδας για Πρόσωπο και Σώμα.

Υψηλές συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος που περιέχονται στο Profhilo εγχέονται στη στιβάδα του χόριου του δέρματος και διεγείρουν τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό οδηγεί σε σημαντική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

Έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι η πλέον αγαπητή θεραπεία αντιγήρανσης για πολλούς διάσημους. Όταν βλέπετε διασημότητες κάποιας ηλικίας με νεανικό πρόσωπο που ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με Profhilo.

Profhilo

Η αποτελεσματικότητα του Profhilo στην επούλωση των δερματικών ιστών έχει τεκμηριωθεί σε μελέτες. Το Profhilo μπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια και επιτυχία ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις του δέρματος που σχετίζονται με τη γήρανση, όπως χαλάρωση της επιδερμίδας στο ύψος των γνάθων, ρυτιδιασμένο δέρμα στο ντεκολτέ και κάθετες γραμμές πάνω από τα χείλη γύρω από το στόμα.

Το Profhilo είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Παρέχει μια ασφαλή, ευχάριστη επιλογή θεραπείας για ενδυνάμωση, ενυδάτωση, σύσφιξη και βελτίωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τους ώμους και τα χέρια.

Επειδή η ανατομία και οι προσδοκίες ανά άτομο είναι διαφορετικές το σχέδιο θεραπείας Profhilo πρέπει να είναι εξατομικευμένο και να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου ή του σώματος σας, για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης. Έρχεστε την Κλινική και φεύγετε για να συνεχίσετε κανονικά τις καθημερινές δραστηριότητες σας, χωρίς να καταλάβει κανείς ότι κάνατε θεραπεία αντιγήρανσης.

Θεραπεία με Profhilo στο πρόσωπο.

Τι είναι το Profhilo;

Το Profhilo είναι το πρώτο ενέσιμο υαλουρονικό οξύ για την αναδόμηση και αντιμετώπιση του του δέρματος. Δεν είναι δερματικό πληρωτικό (filler), ούτε προϊόν μεσοθεραπείας, ούτε ενισχυτικό δέρματος.

Αυτή η “ενέσιμη ενυδατική κρέμα” παρέχει υψηλές συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος απευθείας στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Το Profhilo όχι μόνο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, αλλά μέσω διαδικασίας βιοδιαμόρφωσης διεγείρει άμεσα τους 4 τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου για να σας προσφέρει μια φυσική, νεανική εμφάνιση.

Το Profhilo είναι μια δημοφιλής μη χειρουργική επιλογή αισθητικής και αυτό είναι αναμενόμενο όταν αποτελεί μια από τις προτιμότερες επιλογές διάσημων προσωπικοτήτων σε διεθνές επίπεδο.

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Όπως αναφέρει η Δρ Αμαλία Τσιατούρα “Το Profhilo παρέχει συνολική αναζωογόνηση του προσώπου με μια ισορροπημένη αισθητικά εμφάνιση. Όσοι υποβάλλονται στη θεραπεία διαπιστώνουν τα απίστευτα ενυδατικά και συσφιγκτικά του αποτελέσματα. Η λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα είναι μοναδική”.

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Ποια είναι τα οφέλη του Profhilo;

Το Profhilo παρέχει ασφαλή και αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Προσφέρει βελτίωση ποιότητας του δέρματος και ενυδάτωση. Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του, το Profhilo βοηθά επίσης στην αναστροφή των σημαδιών γήρανσης του δέρματος, όπως χαλάρωση του δέρματος (πλαδαρό δέρμα) και λέπτυνση των στρωμάτων του δέρματος που οφείλονται στη φυσική διαδικασία γήρανσης εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου.

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα υαλουρονικού οξέος, το Profhilo διεγείρει και βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για σύσφιξη και περιποίηση του δέρματος του μέσου τριτημορίου του προσώπου (midface), της περιστοματικής περιοχής και του πηγουνιού.

YouTube video

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Profhilo;

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Profhilo περιλαμβάνουν:

Επιστημονική καινοτομία

Το Profhilo είναι βιοσυμβατό γιατί αποτελείται από υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας που παράγεται με βιολογική ζύμωση και δεν περιέχει κανένα έκδοχο (πρόσθετο φαρμακευτικό συστατικό). Η μοναδική σύνθεση του Profhilo περιέχει συγκέντρωση 64 mg υαλουρονικού οξέος σε σύριγγα μόλις 2 ml.

Ποιες περιοχές μπορεί να αντιμετωπίσει το Profhilo;

Οι περιοχές του σώματος που είναι κατάλληλες για θεραπεία περιλαμβάνουν το πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια. Άλλες περιοχές του σώματος αντιμετωπίζονται καλύτερα με το Profhilo BODY.

Εξατομικευμένη θεραπεία

Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη. Το Profhilo έχει αναπτυχθεί με μια αποκλειστική τεχνική έγχυσης, για την ικανοποίηση των αναγκών κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Στην επιλεγμένη περιοχή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 συγκεκριμένα σημεία ένεσης.

Κάθε σημείο είναι γνωστό ως βιοαισθητικό σημείο και η ταυτοποίηση αυτών των σημείων για ένεση με Profhilo είναι γνωστή ως τεχνική βιοαισθητικού σημείου (Profhilo Bio Aesthetic Points – BAP). Αυτά τα δέκα σημεία βρίσκονται στις πιο ανατομικά δεκτικές περιοχές και όταν χρησιμοποιούνται μαζί, επιτρέπουν στη θεραπεία να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα αισθητικής εμφάνισης.

Άνετη θεραπεία

Η μοναδική τεχνική έγχυσης σε προκαθορισμένα σημεία της επιδερμίδας, επιτρέπει μια ασφαλή, αποτελεσματική διαδικασία με ελάχιστη ενόχληση. Η θεραπεία με Profhilo διαρκεί συνήθως 5-10 λεπτά και κάποιες φορές έως 30 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς.

Άμεσα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη συνεδρία.

Πώς γίνεται η θεραπεία με Profhilo;

Ο τρόπος δράσης του Profhilo διαφέρει από εκείνο του μπότοξ και των άλλων ενέσιμων δερματικών πληρωτικών.

Το Profhilo διεγείρει με φυσικό τρόπο την παραγωγή 4 διαφορετικών τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για να βελτιώσει ορατά την ποιότητα του δέρματος, να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να σμιλέψει το πρόσωπο.

Το υψηλής συγκέντρωσης υαλουρονικό οξύ εγχέεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος και διαχέεται γρήγορα για να προωθήσει την ενυδάτωση του δέρματος.

Τα αποτελέσματα που παρέχει το Profhilo εξελίσσονται σταδιακά τις εβδομάδες μετά τη θεραπεία, ακολουθώντας μια φυσική αναζωογόνησης του δέρματος.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώνται δύο θεραπείες Profhilo, με διαφορά ενός μηνός μεταξύ τους, με πλήρη αποτελέσματα ένα μήνα μετά τη δεύτερη θεραπεία. Κατά τη θεραπεία ορισμένων σημείων του σώματος, όπως ο λαιμός ή τα χέρια, μπορεί να χρειαστούν τρεις θεραπείες για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα.

Οι μοναδικές ιδιότητες του Profhilo αποτελούν μια πραγματική καινοτομία στην αντιγηραντική ιατρική. Το Profhilo αναδιαμορφώνει αποτελεσματικά τον ιστό του δέρματος, παρέχοντας ανώτερη αναζωογόνηση για πιο λεία, πιο λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αυτά τα αποτελέσματα αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον τρόπο ζωής μπορούν να διαρκέσουν έως και έξι μήνες.

Το υλικό που μοιάζει με τζελ απλώνεται κάτω από το δέρμα και διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, δημιουργώντας πιο σφριγηλή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

Το Profhilo μπορεί επίσης να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος σε άλλες δύσκολες σε θεραπεία αντιγήρανσης περιοχές όπως ο λαιμός, τα χέρια και οι ώμοι.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας με Profhilo

Η θεραπεία Profhilo αποτελείται από συνολικά 10 ενέσεις, 5 σε κάθε πλευρά του προσώπου. Μια μικρή σύριγγα με λεπτή βελόνα χρησιμοποιείται για την έγχυση μικρής ποσότητας καθαρού υαλουρονικού οξέος στα ανώτερα στρώματα του δέρματος.

Συγκεντρώνοντας μια προκαθορισμένη ποσότητα Profhilo στις πιο εύκολες στην απορρόφηση περιοχές, το υαλουρονικό οξύ διαχέεται στο δέρμα για να διεγείρει τη μέγιστη παραγωγή κολλαγόνου για ένα φυσικό, ισορροπημένο, αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Η ένεση του Profhilo γίνεται στις ακόλουθες περιοχές και στις δύο πλευρές στις παρακάτω περιοχές του προσώπου:

 1. Ζυγωματικά
 2. Δίπλα από τη μύτη
 3. Δίπλα από το αυτί
 4. Πηγούνι
 5. Γωνία κάτω γνάθου
Σημεία του προσώπου στα οποία ο δερματολόγος εγχύει το Profhilo.

Ποιες περιοχές προσώπου και σώματος θεραπεύει το Profhilo;

Εκτός από τα γενικά σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται στο πρόσωπο και τον λαιμό, η Cosmetic Derma Medicine ειδικεύεται επίσης σε θεραπείες σώματος (PROFHILO Body) για ενδυνάμωση, σύσφιξη και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος των χεριών, των ποδιών και των ώμων, μεταξύ άλλων.

Τι προσφέρει το Profhilo σε αυτές τις περιοχές του προσώπου και του σώματος

 • Προσαρμοσμένη αναζωογόνηση προσώπου και λαιμού.
 • Περιστοματική ανανέωση – Καταπολέμηση κάθετων γραμμών στα χείλη.
 • Αναδόμηση σε σιαγόνα και πηγούνι.
 • Αναζωογόνηση των χεριών.

Αναδόμηση του δέρματος του σώματος (μπράτσα, γόνατα, στομάχι).

Σημεία του λαιμού στα οποία ο δερματολόγος εγχύει το Profhilo.

Ποια αποτελέσματα έχει το Profhilo;

Το Profhilo μεταμορφώνει το αφυδατωμένο, θαμπό, κουρασμένο δέρμα που είναι βασικός δείκτης της διαδικασίας γήρανσης. Τα αποτελέσματα αναπτύσσονται σταδιακά τις εβδομάδες μετά τη θεραπεία, με μια διαδικασία φυσικής αναζωογόνησης του δέρματος. Πολλές κλινικές μελέτες αξιολόγησης των αποτελεσμάτων σε ασθενείς μετά τη θεραπεία με Profhilo διαπιστώνουν τα ακόλουθα:

 • Μείωση των βαθιών και επιφανειακών ρυτίδων
 • Ανόρθωση της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της γνάθου
 • Βελτίωση της ενυδάτωσης και λάμψης της επιδερμίδας
 • Βελτίωση της σφριγηλότητας και απαλότητας της επιδερμίδας
 • Νέο όμορφο οβάλ προσώπου
 • Αποτέλεσμα θεραπείας με Profhilo.
 • Αποτέλεσμα μετά από 1 θεραπεία Profhilo.
 • Αποτέλεσμα μετά από 2 θεραπείες Profhilo.
 • Αποτέλεσμα μετά από 1 συνεδρία Profhilo.

Ποιες παρενέργειες μπορεί να έχει το Profhilo;

Λόγω της υψηλής καθαρότητας του Profhilo και χωρίς πρόσθετα συστατικά, η θεραπεία προσφέρει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών όπως οίδημα ή μώλωπες. Η θεραπεία με Profhilo δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας Profhilo;

Το κόστος είναι εξατομικευμένο και διαφέρει από ένα άτομο σε άλλο, εξαιτίας των διαφορετικών αναγκών και προσδοκιών που έχει ο κάθε ασθενής. Η τελική τιμή της θερααπείας Pofhilo εξαρτάται από την κατάσταση της επιδερμίδας σας, σε πόσες περιοχές του σώματος θέλετε να λάβετε θεραπεία, πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε και εάν τις συνδυάσετε με άλλες θεραπείες, όπως για παράδειγμα, Botox ή άλλες ενέσιμες θεραπείες. Όταν έλθετε στην Κλινική μας, στο πρώτο ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού που θα κλείσετε θα συζητήσουμε μαζί τις προσδοκίες σας και θα σας κάνουμε μια προσφορά που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τα οικονομικά σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ COSMETIC DERMA MEDICINE;

Ιατρική τεχνογνωσία και εμπειρία

Mε πάνω από 15 χρόνια κλινική εμπειρία και εξειδίκευση στην αισθητική ιατρική, η Κλινική μας είναι διεθνώς γνωστή για τα επιτεύγματα και τα ποιοτικά αποτελέσματα της. Το ιατρικό προσωπικό μας έχει εξειδικευτεί στις πιο προηγμένες αισθητικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένου του Profhilo.

Κορυφαία τεχνολογία στον κλάδο και κορυφαία ποιότητα υλικών

Παρέχουμε πάντα την τελευταία τεχνολογία και τα κορυφαία προϊόντα ποιότητας στον κλάδο της αισθητικής ιατρικής. Χρησιμοποιούμε μόνο τα κορυφαία δερματικά ενέσιμα με αποδεδειγμένο κλινικά ιστορικό ασφάλειας, για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Εάν επιθυμείτε μια θεραπεία Poflilo με ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στο αποτέλεσμα, καλέστε μας ή αφήστε τα στοιχεία σας παρακάτω στη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να κλείσουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού.

Συχνές Ερωτήσεις

Profhilo

Να κάνω Botox ή Profhilo;

Το Profhilo αντικαθιστά το Botox; Το Profhilo αναδιαμορφώνει τη χαλαρότητα του δέρματος και καταπολεμά το ρυτιδιασμένο δέρμα. Δεν αντικαθιστά το Botox  και τα ενέσιμα πληρωτικά (fillers), αλλά μπορεί ανάλογα με τις ανάγκες σας να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με αυτές τις θεραπείες ή ως αυτόνομη θεραπεία.

Το Profhilo μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες, για να ενισχύσει περαιτέρω τα αναζωογονητικά οφέλη. Για παράδειγμα, το Profhilo μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τη θεραπεία Botox. Ενώ το Botox αντιμετωπίζει τις ρυτίδες που προκαλούνται από συγκεκριμένους μύες, το Profhilo θα δώσει μια συνολική ώθηση λάμψης και σύσφιξης του δέρματος, συμπληρώνοντας το Botox.

Η θεραπεία με Botox συστήνεται να πραγματοποιείται 2 εβδομάδες πριν ή 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία με Profhilo.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα μας και βρίσκεται στο δέρμα, στις αρθρώσεις και στον συνδετικό ιστό. Το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει την υγρασία στο δέρμα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Με την ηλικία, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος επιβραδύνεται, γεγονός που μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται θαμπό και αφυδατωμένο και να αναπτύξει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Στην ιατρική αισθητική, το υαλουρονικό οξύ είναι περισσότερο γνωστό ως δερματικό πληρωτικό, που χρησιμοποιείται συχνά ως ενέσιμο για να γεμίσουν τα χείλη, να εξομαλυνθούν οι βαθιές γραμμές του προσώπου ή να βελτιωθεί το περίγραμμα άλλων περιοχών του προσώπου. Το Profhilo περιέχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος που διατίθενται σε κοσμητικές θεραπείες, γεγονός που εξηγεί την απίστευτη ενυδατική του δράση στην επιδερμίδα και την ικανότητά του να βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος.

Είναι το Profhilo κατάλληλο για μένα;

Το Profhilo είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία βιοδιαμόρφωσης δέρματος που διεγείρει με φυσικό τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για να βελτιώσει στο έπακρο την ποιότητα του δέρματος, να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να σμιλέψει το πρόσωπο.

Η ιδανική ηλικία για τη θεραπεία είναι μεταξύ 40 και 50 ετών, αλλά το Profhilo παρέχει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα σε νεότερους και μεγαλύτερους ασθενείς που επιθυμούν να αποτρέψουν τη χαλάρωση του δέρματος, να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας και να αντιστρέψουν τα σημάδια γήρανσης.

Σε τι διαφέρει το Profhilo από τα άλλα δερματικά ενέσιμα πληρωτικά;

Το Profhilo είναι μια δημοφιλής μη χειρουργική επιλογή αισθητικής θεραπείας. Ενώ τα δερματικά πληρωτικά (fillers) στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές απώλειας όγκου του προσώπου, το Profhilo έρχεται να τα συμπληρώσει παρέχοντας συνολική αναζωογόνηση του προσώπου για μια ισορροπημένη αισθητικά εμφάνιση.

Δεδομένου ότι το υαλουρονικό οξύ αναπτύχθηκε με θερμική διαδικασία και όχι χημική, η θεραπεία Profhilo δρα ως ενυδατικό υψηλής απόδοσης και όχι ως «πληρωτικό». Η σύστασή του που μοιάζει με τζελ απλώνεται ομαλά και ομοιόμορφα χωρίς να συσσωματώνεται, κάτι που δεν συμβαίνει στα παραδοσιακά δερματικά ενέσιμα πληρωτικά. Αυτό σημαίνει ότι το Profhilo μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν με παραδοσιακά πληρωτικά, όπως ο λαιμός και τα άνω μπράτσα. Η δομή του Profhilo του επιτρέπει επίσης να διαχέεται σε ευρύτερες περιοχές για να προωθήσει την ενυδάτωση και να λειάνει ή να αναμορφώσει το δέρμα.

Με δύο μόνο συνεδρίες στην πρώτη σας θεραπεία PROFHILO, θα δείτε βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, εξομάλυνση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αναδόμηση στο περίγραμμα του προσώπου που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε 10 – 15 χρόνια νεότερους.

Ενώ τα δερματικά πληρωτικά είναι η προτιμώμενη επιλογή για την αντικατάσταση της απώλειας όγκου και λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές της δομής του προσώπου, το Profhilo μπορεί να συσφίξει με φυσική διαδικασία το δέρμα και να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του προσώπου.

Τα αποτελέσματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Βελτίωση εμφάνισης στο περίγραμμα των ζυγωματικών και του μέσου προσώπου.
 • Σύσφιξη και ανόρθωση της “γνάθου” για πιο έντονο σαγόνι και πιο νεανικό προφίλ. Έντονη ενυδάτωση για να γεμίσει, να χαρίσει λάμψη και να δώσει λεία υφή στο δέρμα.
 • Σύσφιξη του χαλαρού δέρματος που μπορεί να οδηγήσει σε επιφανειακές ρυτίδες στα μάγουλα και στο κάτω μέρος του προσώπου.
 • Λείανση των ρινοπαρειακών και ρινοχειλικών ρυτίδων, καθώς και των γραμμών έκφρασης, που αποτελούν βασικά σημάδια γήρανσης του δέρματος του προσώπου.

Ποια είναι η διαδικασία της θεραπείας με Profhilo;

Το Profhilo είναι μια γρήγορη θεραπεία που ολοκληρώνεται σε περίπου 10 – 30 λεπτά. Οι ενέσεις γίνονται με μια πολύ λεπτή βελόνα σε δέκα συγκεκριμένες περιοχές κάτω από το δέρμα, σε 5 σημεία κάθε πλευράς του προσώπου για καλύτερα αποτελέσματα. Θα νιώσετε ένα ελαφρύ τσίμπημα όταν το υαλουρονικό οξύ εγχέεται στο δέρμα. Συνήθως δεν απαιτείται χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν από τη θεραπεία.

Στην Cosmetic Derma Medicine, προσφέρουμε το πλήρες θεραπευτικό σχήμα PROFHILO, το οποίο αποτελείται από 2 συνεδρίες μέσα σε διάστημα 1 μηνός για να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα αποτελέσματα. Εάν υπάρχουν έντονα σημάδια γήρανσης, συνιστάται πρόσθετη θεραπεία μετά από 4 έως 8 εβδομάδες. Συνιστούμε μια θεραπεία συντήρησης κάθε 3 μήνες για τη διατήρηση και την ενίσχυση της αναζωογόνησης του δέρματος.

Μπορεί το Profhilo να θεραπεύσει πολλές περιοχές σε μία συνεδρία;

Εκτός από τη θεραπεία προσώπου με Profhilo για τη βελτίωση της δομής του δέρματος και τη σύσφιξη του ιστού του δέρματος του προσώπου, η Cosmetic Derma Medicine προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικές θεραπείες για την αναζωογόνηση του δέρματος σε όλο το σώμα.

Δεδομένου ότι το Profhilo είναι μια ασφαλής θεραπεία βιοδιαμόρφωσης του δέρματος που διεγείρει με φυσική διαδικασία την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, είναι απολύτως ασφαλές να θεραπεύσετε πολλές περιοχές ταυτόχρονα.

Πολλοί από τους ασθενείς μας επιλέγουν συνδυαστικές θεραπείες, όπως αναζωογόνηση προσώπου και λαιμού, καθώς και προσαρμοσμένες θεραπείες για άλλες περιοχές του σώματος.

Πότε μπορώ να δω αποτελέσματα μετά τη θεραπεία Profhilo;

Καθώς το Profhilo διεγείρει φυσικά την παραγωγή 4 διαφορετικών τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης στο χόριο του δέρματος, τα αποτελέσματα αναπτύσσονται σταδιακά τις εβδομάδες μετά τη θεραπεία, επιτρέποντας στο δέρμα να αναζωογονηθεί φυσικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώνται δύο θεραπείες PROFHILO, με διαφορά ενός μήνα, με πλήρη αποτελέσματα ένα μήνα μετά τη δεύτερη θεραπεία.

Όσον αφορά τα αναμενόμενα αποτελέσματα, τα πρώτα αποτελέσματα αναζωογόνησης της επιδερμίδας περιλαμβάνουν αυξημένη ενυδάτωση του δέρματος, σύσφιξη και λάμψη ένα μήνα μετά την πρώτη συνεδρία PROFHILO. Ένα μήνα μετά τη δεύτερη θεραπεία, μπορείτε να αναμένετε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της επιδερμίδας του προσώπου, μείωση βαθύτερων γραμμών του προσώπου και συνολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Η θεραπεία άλλων περιοχών όπως ο λαιμός ή τα χέρια μπορεί να απαιτήσει έως και τρεις θεραπείες για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το δέρμα σας.

Θα νιώσω πόνο όταν κάνω θεραπεία με PROFHILO;

Η απάντηση είναι όχι. Καθώς το Profhilo εγχέεται ακριβώς κάτω από το δέρμα χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες σε προκαθορισμένα σημεία, είναι σχετικά ανώδυνο. Μπορεί να νιώσετε ένα σύντομο ελαφρύ τσίμπημα, αλλά αυτή η αίσθηση περνάει αμέσως. Οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν τοπικό αναισθητικό για την αποφυγή πόνου ή αναλγητικό πριν από τη θεραπεία με PROFHILO, αλλά συνήθως δεν χρειάζεται.

Πόσο ασφαλές είναι το Profhilo;

Το Profhilo είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία βιοδιαμόρφωσης του δέρματος. Διεγείρει με φυσική διαδικασία τον ανθρώπινο οργανισμό για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προκειμένου να συσφίξει και να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του δέρματος. Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του Profhilo, συμπεριλαμβανομένων των συστατικών του προϊόντος και της απουσίας προσθέτων συστατικών, προσφέρει υψηλή ασφάλεια και πολύ μικρή πιθανότητα παρενεργειών σε σύγκριση με άλλες ενέσιμες θεραπείες.

Σύνθεση προϊόντος

Το Profhilo είναι βιοσυμβατό γιατί αποτελείται από υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας που παράγεται με βιολογική ζύμωση.

Τεχνική έγχυσης της ένεσης

Το Profhilo απαιτεί μόνο 5 σημεία ένεσης σε κάθε πλευρά του προσώπου και κατά συνέπεια η θεραπεία είναι εύκολα ανεκτή. Το Profhilo ενίεται σε συγκεκριμένα σημεία, αποφεύγοντας τα μεγάλα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα, ώστε η θεραπεία να είναι ασφαλής.

Ελαχιστοποίηση του κινδύνου παρενεργειών

Λόγω της υψηλής καθαρότητάς του και χωρίς πρόσθετα, το Profhilo προσφέρει αυξημένη ασφάλεια, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του κινδύνου παρενεργειών όπως πρήξιμο και μώλωπες.

Πόσες θεραπείες Profhilo χρειάζομαι;

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστώνται δύο θεραπείες με PROFHILO, με διαφορά ενός μηνός. Η θεραπεία άλλων περιοχών όπως ο λαιμός ή τα χέρια μπορεί να απαιτήσει έως και τρεις θεραπείες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για το δέρμα σας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού, θα εξετάσουμε την υγεία του δέρματος σας και το ιατρικό ιστορικό σας για να αναπτύξουμε ένα σχέδιο θεραπείας προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων, μπορείτε να κάνετε θεραπεία κάθε 3 μήνες ή δύο θεραπείες με διαφορά 6 μηνών μετά την αρχική θεραπεία.

Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία Profhilo;

Μετά τη θεραπεία Profhilo ενδέχεται να εμφανιστούν μικρά εξογκώματα, τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα σε 24-48 ώρες. Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά πρέπει να τηρήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

 • Για τουλάχιστον 2 ημέρες μετά τη θεραπεία να μην κάνουν άλλη αισθητική επέμβαση.
 • Να αποφύγετε να αγγίζετε την υπό θεραπεία περιοχή ή να βάλετε μακιγιάζ για 24 ώρες για να μην μετατοπίσετε το πληρωτικό Profhilo.
 • Απαγορεύεται η έντονη άσκηση για τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη θεραπεία
 • Απαγορεύεται το κολύμπι για τουλάχιστον 48 ώρες μετά τη θεραπεία
 • Για τουλάχιστον 7 ημέρες μετά τη θεραπεία να αποφύγετε την έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, όπως καύσωνα ή παγετό.

Επιπλέον, συνιστάται να αποφύγετε το αλκοόλ, την ασπιρίνη ή τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα 24 ώρες πριν από τη θεραπεία. Οι βιταμίνες C και Ε μπορούν επίσης να αυξήσουν την πιθανότητα δημιουργίας μωλώπων, αλλά μετά από 48 ώρες μπορείτε να συνεχίσετε να τις παίρνετε.

Μπορώ να κάνω ηλιοθεραπεία μετά το Profhilo;

Θα χρειαστεί να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο για 2 -3 μέρες μετά το Profhilo και να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς προστασία, αυτό θα έχει μόνο επιζήμια επίδραση στην ποιότητα και την ενυδάτωση του δέρματός σας.

Το να βάζετε αντηλιακό και να φοράτε ένα καπέλο με φαρδύ γείσο όταν εκτίθεστε σε ακραία ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και να κάνετε τακτικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής, όπως το Profhilo, θα βοηθήσουν πολύ το δέρμα σας μακροπρόθεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL