Η Δρ Τσιατούρα στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας 2023

Από την 1η έως τις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, μία πολύ σημαντική επιστημονική συνάντηση για τους ιατρούς δερματολόγους όπου συζητήθηκαν πολλά και διαφορετικά θέματα και οι εξελίξεις στις θεραπείες τους. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine Medical Group παρουσίασε στους παρευρισκόμενους ιατρούς τις τελευταίες εξελίξεις στη θεραπεία της ανδρογενετικής αλωπεκίας.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα παρουσίασε όλες τις υπάρχουσες θεραπευτικές επιλογές, ανάμεσά τους τη χορήγηση μινοξιδίλης και φιναστερίδης και την εφαρμογή αυτόλογης μεσοθεραπείας μαλλιών PRP. Σημαντικό στοιχείο της πολύ ενδιαφέρουσας και σημαντικής αυτής παρουσίασης ήταν η πολυκεντρική μελέτη σχετικά με την ασφάλεια της από του στόματος χορήγησης μινοξιδίλης για την αλωπεκία.

Την προσοχή των συμμετεχόντων ιατρών απ’ όλο τον κόσμο τράβηξε επίσης η αναφορά της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα στη χρήση της βοτουλινικής τοξίνης (botox), τις τεχνικές και τα αποτελέσματά της στη θεραπεία της ανδρογενετικής αλωπεκίας.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα εφαρμόζει στις 15 Κλινικές στην Ελλάδα και την Κύπρο τις θεραπευτικές προσεγγίσεις για την ανδρογενετική αλωπεκία, με γνώση, φροντίδα και σεβασμό στον ασθενή και την Επιστήμη.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Cosmetic Derma Medicine διαθέτουμε τους πιο εξειδικευμένους δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών στην Ελλάδα και τα επιτεύγματα των ιατρών μας αναγνωρίζονται σε διεθνές επίπεδο. Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπεία αισθητικής ιατρικής κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού σε μια από τις 15 Κλινικές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου οι ειδικοί μας θα σας ενημερώσουν για τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.