Microneedling

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Microneedling Μεσοθεραπεία Προσώπου

Τι είναι η θεραπεία Microneedling

Το Microneedling είναι μία ενισχυμένη θεραπεία θρέψης και ανανέωσης του δέρματος που συνδυάζεται με τη μεσoθεραπεία, απλή ή αυτόλογη (PRP). Ο γιατρός σαρώνει όλη την επιφάνεια του προσώπου με μία ειδική συσκευή, η οποία διαθέτει μικροσκοπικές ακίδες που δημιουργούν ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στο δέρμα με στόχο να διεγείρουν τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του δέρματος και άρα την παραγωγή κoλλαγόνου, καθώς και να μειώσουν τους ορατούς πόρους, να λειάνουν την επιδερμίδα και να «σβήσουν» τυχόν σημάδια και ουλές ακμής. Ταυτόχρονα, με τη βοήθεια της μεσoθεραπείας, εφαρμόζει ένα εμπλουτισμένο κοκτέιλ βιταμινών, πολύτιμο για τη θρέψη και την αναδόμηση του δέρματος. Μία θεραπεία «2 σε 1»!

Χρόνος θεραπείας 15-45 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Έως και 12 μήνες
Κόστος 79€
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Χωρίς
Αποθεραπεία Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Microneedling

Τι είναι

H μεσοθεραπεία με Microneedling ανήκει στις κορυφαίες θεραπείες προσώπου για αντιγήρανση, σύσφιξη, λείανση των μικρών ρυτίδων και βελτίωση των ουλών ακμής. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από την κλασική μεσοθεραπεία είναι η χρήση της συσκευής microneedling. Πρόκειται για μία κεφαλή σε σχήμα στυλό που διαθέτει στην κεφαλή της πολλές μικροσκοπικές βελόνες, μικρότερες σε διάμετρο από το πάχος μίας τρίχας. Οι βελόνες αυτές δημιουργούν ελεγχόμενους και αόρατους στο μάτι μικροτραυματισμούς (κανάλια) στην επιδερμίδα, που με τη σειρά τους διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το εξατομικευμένο διάλυμα από βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα και υαλουρονικό οξύ που θα επαλείψει κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ιατρός στο πρόσωπο εισχωρεί μέσα από τους μικρούς αυτούς νυγμούς στις βαθύτερες στοιβάδες και ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Microneedling είναι ότι στα χέρια ενός έμπειρου δερματολόγου μπορεί να εφαρμοστεί και στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από το στόμα και τα μάτια, βελτιώνοντας τις μικρές γραμμές γύρω τους αλλά και τους μαύρους κύκλους.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πιο σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο, λεία και φωτεινή επιδερμίδα, αισθητή βελτίωση των ουλών της ακμής και άλλων σημαδιών και ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος.

microneedling τι είναι.

Microneedling

Για ουλές ακμής, σημάδια & ραγάδες

Η θεραπεία microneedling εφαρμόζεται συνήθως στο πρόσωπο για τη μείωση των μικρών γραμμών και για ανάπλαση της επιδερμίδας, είναι όμως μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τις ουλές ακμής και άλλα σημάδια.

Οι μικροτραυματισμοί που δημιουργεί το microneedling διαπερνούν τον ουλώδη ιστό και φτάνουν στις βαθύτερες στοιβάδες διεγείροντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας με καινούργιο, υγιές δέρμα. Με τον ίδιο τρόπο, η εφαρμογή του microneedling μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση σημαδιών και μικρών ουλών στο πρόσωπο ή το σώμα, καθώς και στην εμφάνιση κόκκινων ή ακόμη και λευκών ραγάδων.

Θεραπεία ουλών ακμής με microneedling.

Περιοχές εφαρμογής

Θεραπεία Microneedling στο πρόσωπο.

Πρόσωπο

Εφαρμόζεται σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, ακόμη και κοντά στα χείλη και τα μάτια μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους. Πρόκειται για μία απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία, όπου ο ιατρός μπορεί να επιμείνει στα πιο «προβληματικά» σημεία, όπως γύρω από τα μάτια ή στο άνω χείλος.

Εάν υπάρχουν σημάδια ή ουλές ακμής ο δερματολόγος θα επιμείνει επίσης σε αυτά τα σημεία ώστε να ενισχύσει τη διαδικασία ανάπλασης και ανανέωσης της επιδερμίδας.

Θεραπεία Microneedling στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Λαιμός & Ντεκολτέ

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, το διάλυμα της μεσοθεραπείας είναι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά, πεπτίδια, αυξητικούς παράγοντες, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Η θεραπεία ενυδατώνει βαθιά το λεπτό δέρμα της περιοχής, το αναπλάθει από μέσα προς τα έξω και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και μικρών γραμμών.

Άλλες εφαρμογές του microneedling

 • Για ουλές ακμής & ραγάδες

  Στο πρόσωπο ή το σώμα, η μεσοθεραπεία microneedling μπορεί να χρησιμοποιηθεί στοχευμένα για την ανάπλαση ουλών ακμής ή ραγάδων. Με τη δημιουργία των μικρονυγμών στο δέρμα γύρω από τη βλάβη διεγείρεται η φυσική διαδικασία επούλωσης, όπως μετά από έναν τραυματισμό, και η δημιουργία νέου και υγιούς δέρματος στην περιοχή.

 • Για δυσχρωμίες & πανάδες

  Η μεσοθεραπεία microneedling μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια ή άλλα σημεία του σώματος για να μειώσει τις δυσχρωμίες και τις πανάδες από τον ήλιο ή το μέλασμα της εγκυμοσύνης.

Πλεονεκτήματα

 • Το εξατομικευμένο «κοκτέιλ» θεραπείας προσφέρει στο δέρμα σας αυτό ακριβώς που χρειάζεται

 • Με μία συνεδρία αντιμετωπίζετε ταυτόχρονα διαφορετικά προβλήματα στο πρόσωπο

 • Ενισχύει την απορρόφηση και τη δράση των προϊόντων περιποίησης που χρησιμοποιείτε

 • Βελτιώνει συνολικά την εμφάνιση και την υγεία του δέρματος

 • Είναι ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

 • Είναι από τις πιο value for money θεραπείες προσώπου

Microneedling

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Η ιατρός εξετάζει το δέρμα σας ώστε να αξιολογήσει τις ενδεδειγμένες επαναλήψεις της θεραπείας και τη σύνθεση του κοκτέιλ συστατικών που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

 

Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα εξετάζει ασθενή για θεραπεία microneedling στο πρόσωπο.

2ο Βήμα

Η θεραπεία ξεκινά με διεξοδικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, η ιατρός εφαρμόζει την ειδική συσκευή mirconeedling και την κινεί δημιουργώντας ανώδυνα στην επιφάνεια της επιδερμίδας μικροσκοπικά «κανάλια» ώστε να εισχωρήσει το διάλυμα της μεσοθεραπείας στο απαιτούμενο βάθος. Παράλληλα με την κίνηση της συσκευής, η ιατρός χορηγεί το διάλυμα με μια σύριγγα (χωρίς βελόνα) ακριβώς στο σημείο που «δουλεύει» η συσκευή. Αφού ολοκληρωθεί η εφαρμογή του microneedling γίνεται επάλειψη του υπόλοιπου διαλύματος στο δέρμα σας ώστε να απορροφηθεί.

Η δερματολόγος εφαρμόζει τη συσκευή Microneedling στο πρόσωπο.

3ο Βήμα

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού για πλήρη προστασία από τον ήλιο.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας, ενώ μετά τις πρώτες ημέρες θα νιώθετε σταδιακά την επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή και ενυδατωμένη.

Η διαδικασία της θεραπείας microneedling ολοκληρώνεται με τη φροντίδα νοσηλεύτριας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά από τη θεραπεία

Bonus tips

 • Ανώδυνη θεραπεία

  Η θεραπεία με microneedling είναι ουσιαστικά ανώδυνη καθώς οι βελόνες της κεφαλής είναι μικροσκοπικές και η “σάρωση” της περιοχής γίνεται πολύ γρήγορα. Μπορεί ωστόσο να νιώθετε μια ήπια ενόχληση κι αν το προτιμάτε μπορείτε να ζητήσετε την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν από τη θεραπεία.

 • Μάτια & Στόμα

  Πλέον, με την αλματώδη εξέλιξη της αισθητικής ιατρικής, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια γύρω από τα χείλη και τα μάτια, εφόσον η εφαρμογή γίνεται από έμπειρο, εξειδικευμένο δερματολόγο. Επειδή το δέρμα γύρω από το στόμα και τη μύτη είναι πιο λεπτό από το υπόλοιπο πρόσωπο, το βάθος διείσδυσης δεν μπορεί να είναι το ίδιο όπως για παράδειγμα στα μάγουλα, τα αποτελέσματα ωστόσο μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακά!

 • Multitasking θεραπεία

  Το microneedling έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και κατ’ επέκταση στην χαλάρωση του δέρματος. Ωστόσο βοηθά και σε άλλα δερματικά προβλήματα, όπως σημάδια ακμής, υπερμελαγχρώσεις, ραγάδες κλπ. Πρόκειται για μία πολύπλευρη θεραπεία που χαρίζει υγιές και νεανικό δέρμα.

Συχνές Ερωτήσεις