HIFU Προσώπου

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

HIFU

Τι είναι η θεραπεία HIFU Προσώπου

Θέλετε να προλάβετε ή να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης: χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου, απώλεια όγκου στα ζυγωματικά και τα μάγουλα, μικρές ρυτίδες, πτώση των φρυδιών και των βλεφάρων, ατέλειες στην επιδερμίδα και χαλάρωση στο λαιμό; Τότε το HIFU προσώπου είναι η ιδανική θεραπεία αντιγήρανσης για εσάς! Πρόκειται την πιο αποτελεσματική αναίμακτη θεραπεία «lifting» προσώπου, μη επεμβατική, ανώδυνη, χωρίς απαιτούμενο χρόνο αποθεραπείας και πολύ πιο οικονομική από το χειρουργικό lifting. Plus: αποδεδειγμένα αποτελέσματα που διαρκούν για πάνω από έναν χρόνο!

Χρόνος Θεραπείας 30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση σε 3 μήνες
Διάρκεια αποτελέσματος 1-2 χρόνια
Κόστος Ενδεικτική τιμή 315€ (συνεδρία από πακέτο)
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Τεχνική Μη επεμβατική θεραπεία
Αναισθησία Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Η top combo θεραπεία για λαμπερά και ξεκούραστα μάτια

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός θεραπειών, HIFU και Eye Booster, είναι αυτό που χρειάζεται η περιοχή των ματιών για να αναζωογονηθεί, για να μειωθούν τα οιδήματα και για να φαίνεται το βλέμμα σου ξεκούραστο και νεανικό.

HIFU

Τι είναι και πώς λειτουργεί

Το HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που με τη χρήση της τεχνολογίας των εστιασμένων υπερήχων υψηλής συχνότητας στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας χωρίς να επηρεάζει την επιφάνειά της. Πρόκειται για μία από τις δημοφιλείς αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου, αφού χωρίς να είναι παρεμβατική, προσφέρει σημαντικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

H θεραπεία προσώπου HIFU για αναίμακτο lifting δρα με πολλαπλούς τρόπους:

 • Η κεφαλή που επιλέγει ο γιατρός για τη θεραπεία σας εκπέμπει υπερήχους που εστιάζουν στο βάθος που έχει επιλέξει, ανάλογα με την περιοχή του προσώπου. Εκεί, με τη θερμότητα που εκπέμπουν οι υπέρηχοι καταστρέφουν τα λιποκύτταρα – για πάντα! Το αποτέλεσμα είναι πιο σφιχτό, πιο «γεμάτο» δέρμα, με λιγότερες ρυτίδες και χαλάρωση.  Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και στο διπλοσάγονο, καθώς με τη θερμότητα των υπερήχων καταστρέφονται τα περίσσια λιποκύτταρα για πάντα!
 • Οι υπέρηχοι ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία ανάπλασης των ιστών, αυξάνοντας την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα σύσφιξη, ανόρθωση και τόνωση της επιδερμίδας.
 • Όσο συμβαίνουν όλα αυτά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σας, εσείς δεν νιώθετε τίποτε εκτός ίσως από ένα ήπιο «τσίμπημα» που απλά σας διαβεβαιώνει ότι «γίνεται δουλειά!».
HIFU τι είναι.

Περιοχές εφαρμογής

Θεραπεία HIFU για ρυτίδες, γραμμές μεσόφρυου και ανύψωση φρυδιών.

Για Ρυτίδες Μετώπου και Ανύψωση Φρυδιών

Το επάνω μέρος του προσώπου έχει το πιο λεπτό στρώμα λίπους στην περιοχή που σημαίνει ότι κάθε έκφραση που κάνουμε στη ζωή μας «αποτυπώνεται» πιο γρήγορα εκεί.

Η θεραπεία με HIFU συσφίγγει και ανορθώνει τους ιστούς, «ξυπνώντας» το κολλαγόνο και την ελαστίνη στο δέρμα.

Θεραπεία HIFU στο πόδι της χήνας.

Για Λεπτές Γραμμές & «Πόδι της Χήνας»

Μεγαλώνοντας, μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Οι μικρές γραμμές και οι ρυτιδούλες δίπλα στα μάτια, το γνωστό «πόδι της χήνας» είναι από τις πρώτες αλλαγές που βλέπουμε στο πρόσωπο μετά τα 30.

Η θεραπεία HIFU αναδομεί εκ των έσω το δέρμα, συσφίγγει και αυξάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα να «σβήνουν» αυτά τα πρώτα σημάδια του χρόνου.

Ανύψωση ζυγωματικών και λείανση ρινοπαρειακών ρυτίδων με HIFU.

Για Ζυγωματικά & Ρινοπαρειακές Ρυτίδες

Τα ζυγωματικά αποτελούν ένα κομβικό σημείο στο πρόσωπο, ορίζοντας το «τρίγωνο της νεότητας», όπως το ονομάζουν οι δερματολόγοι, που σημαίνει ότι το νεανικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από τον υγιή όγκο στο μεσαίο τμήμα του.

Η θεραπεία HIFU αποκαθιστά την απώλεια όγκου στα ζυγωματικά ενώ μαλακώνει τις ρυτίδες έκφρασης αριστερά και δεξιά από το στόμα, τις γνωστές ρινοπαρειακές ρυτίδες.

Έτσι το πρόσωπο αποκτά πάλι τη χαμένη ισορροπία του, το «τρίγωνο της νεότητας» διατηρεί τα χαρακτηριστικά του και είναι σαν να γυρίζει ο χρόνος πίσω.

Θεραπεία HIFU στο διπλοσάγονο και τον λαιμό.

Για Ενίσχυση του Οβάλ & Σύσφιξη Λαιμού

Η χαλάρωση του δέρματος στο πρόσωπο αλλοιώνει με το πέρασμα του χρόνου το αρμονικό περίγραμμα, με αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει βαρύ και κουρασμένο.

Η θεραπεία HIFU συσφίγγει και ανορθώνει τους ιστούς και διεγείρει τη γένεση κολλαγόνου αποκαθιστώντας τη νεανική όψη στο λαιμό και το πρόσωπο. Παράλληλα, η σύσφιξη που προκαλείται μειώνει σημαντικά το διπλοσάγονο.

Τριπλό αποτέλεσμα με μία μόνο θεραπεία!

Πλεονεκτήματα

 • Βελτίωση της εμφάνισης του χαλαρού δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό και το περίγραμμα

 • Ανόρθωση των βλεφάρων και των φρυδιών

 • Ενίσχυση ελαστικότητας του δέρματος

 • Λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

 • Πιο νεανικό, πιο σφριγηλό, πιο «φρέσκο» πρόσωπο μετά από μία μόνο συνεδρία

 • Χωρίς χειρουργείο, χωρίς νάρκωση, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

HIFU στο πρόσωπο

Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην πρώτη συνάντηση με την ιατρό συζητάτε για τις προσδοκίες σας και ενημερώνεστε για τη θεραπεία. Η ιατρός εκτιμά τις ανάγκες του προσώπου σας και συζητάτε τον απαραίτητο αριθμό συνεδριών.

Η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα εξηγεί τη θεραπεία HIFU σε ασθενή.

2ο Βήμα

Πριν την έναρξη της θεραπείας η αισθητικός καθαρίζει διεξοδικά το πρόσωπό σας. Ακολουθώντας τις οδηγίες της ιατρού καθορίζεται η περιοχή όπου θα κινηθούν οι κεφαλές του HIFU και γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στη συσκευή.

Η αισθητικός απλώνει το ειδικό τζελ υπερήχων και ακουμπά στο δέρμα σας την κεφαλή του υπερήχου. Εάν αρχικά νιώσετε κάτι σαν τσίμπημα, είναι φυσιολογικό και υποχωρεί αμέσως μετά την εφαρμογή.

H προηγμένη τεχνολογία των υπερήχων εστιάζει με ακρίβεια στους βαθύτερους ιστούς στις επιλεγμένες περιοχές αυξάνοντας τη θερμοκρασία τους με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Η νοσηλεύτρια εφαρμόζει το τζελ υπερήχων για τη θεραπεία HIFU.

3ο Βήμα

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας, η αισθητικός καθαρίζει το πρόσωπό σας από υπολείμματα του τζελ. Στην περιοχή δράσης των υπερήχων μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί άμεσα. Ο ιατρός σας δίνει οδηγίες για τις επόμενες ημέρες ώστε να ενισχύσετε και να επιταχύνετε το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Τις επόμενες ημέρες αντικρίζετε στον καθρέφτη το ανανεωμένο και πιο νεανικό σας πρόσωπο!

Μετά το τέλος της θεραπείας HIFU καθαρίζει το πρόσωπο από τα υπολείμματα του τζελ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πριν από τη θεραπεία

Μετά τη θεραπεία

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται το HIFU προσώπου

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η διαδικασία της γήρανσης, που σηματοδοτείται από την επιβράδυνση της ανανέωσης των κυττάρων, ξεκινά από τη δεκαετία των 20, με μείωση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Για να απαντήσουμε όμως στην ερώτηση για το ποιες ηλικίες είναι πιο κατάλληλη η θεραπεία HIFU, γυναίκες και άντρες ηλικίας 30-45 ετών είναι οι «ιδανικοί υποψήφιοι», καθώς στις ηλικίες αυτές είναι άμεση η ανταπόκριση του οργανισμού στη θεραπεία, τα αποτελέσματα πιο εντυπωσιακά και με μεγαλύτερη διάρκεια. Στις ηλικίες αυτές, το HIFU συνήθως εφαρμόζεται ως μονοθεραπεία, που σημαίνει ότι μία και μόνο θεραπεία είναι αρκετή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Αλλά και για τους ανθρώπους από 45 έως 65 ετών, που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε ένα επώδυνο και κοστοβόρο χειρουργικό lifting, το HIFU προσώπου είναι μια εξαιρετική εναλλακτική. Η βαθιά επίδραση των εστιασμένων υπερήχων ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία αυτοΐασης του οργανισμού με αποτέλεσμα σύσφιξη, ανάπλαση και λείανση του δέρματος στα επιλεγμένα σημεία. Στις ηλικίες μετά τα 45, είναι πιθανό να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες θεραπείας προσώπου HIFU, προκειμένου να έχετε ένα εμφανές αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Το Lifting προσώπου με HIFU συστήνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 30 - 65 ετών.

Bonus tips

 • Παράταση του αποτελέσματος

  Η προστασία της επιδερμίδας σας από τον ήλιο με την καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας, ο καλός καθαρισμός και η φροντίδα της με τα κατάλληλα αντιγηραντικά προϊόντα που θα σας προτείνει ο δερματόλόγος είναι το τρίπτυχο για υγιή επιδερμίδα και μεγαλύτερη διάρκεια της θεραπείας σας.

 • HIFU vs lifting προσώπου

  Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές θεραπείες καθώς το face lifting είναι χειρουργική πράξη με όλες τις πιθανές επιπλοκές και κινδύνους ενώ το HIFU γίνεται στο Ιατρείο χωρίς αναισθησία και χρόνο αποθεραπείας. Από την άλλη πλευρά, ενώ το HIFU ενέχει πολύ λιγότερους κινδύνους και σαφώς χαμηλότερο κόστος από ένα χειρουργικό lifting προσώπου, τα αποτελέσματα δεν έχουν την ίδια διάρκεια και ενδέχεται να χρειαστούν επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

 • Combo therapy

  Για πιο εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία HIFU προσώπου με υγροδερμοαπόξεση Hydra Beauty, που προσφέρει νεανική, ενυδατωμένη και πιο ελαστική επιδερμίδα σε μόνο μία θεραπεία.

Συχνές Ερωτήσεις