Λιποαναρρόφηση

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Λιποαναρρόφηση: Τι είναι Κλασσική, Laser, Vaser και Κόστος

Τι είναι η Λιποαναρρόφηση

Η κλασική λιποαναρρόφηση είναι μια κοσμητική χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην αφαίρεση του περιττού λίπους που εναποτίθεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, βελτιώνοντας το σχήμα του.

Σήμερα υπάρχουν σύγχρονες τεχνικές λιποαναρρόφησης, πολύ λιγότερο παρεμβατικές, με εξαιρετικό αποτέλεσμα για απώλεια πόντων και μείωση κυτταρίτιδας, όπως είναι η SmartLipo+ 4D High Definition.

 • Ενημερωθείτε για τις νεότερες τεχνικές για ανώδυνη και αποτελεσματική λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργέιο

 • Δυνατότητα επιλογής ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής, με τοπική αναισθησία στο ιατρείο

 • Εφαρμογή όπου χρειάζεται στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο, π.χ. διπλοσάγονο

 • SmartLipo+ 4D High Definition για αποτέλεσμα σε 1 μόνο συνεδρία

 • Μόνιμο αποτέλεσμα ακόμη και με μέτρια αύξηση βάρους

 • Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπείες για σύσφιξη και ανόρθωση σώματος και προσώπου

Οι διαφορές

Χειρουργική λιποαναρρόφηση vs SmartLipo+ 4D High Definition

Η «κλασική» λιποαναρρόφηση είναι μία δοκιμασμένη και αποτελεσματική χειρουργική πράξη που αφαιρεί επιλεκτικά λιπώδη ιστό με στόχο τη μείωση του τοπικού πάχους και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος χωρίς, ωστόσο, να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Το αποτέλεσμά της είναι μόνιμο εφόσον δεν υπάρξει δραματική αλλαγή του σωματικού βάρους. Η επέμβαση πραγματοποιείται συνήθως με γενική αναισθησία, συνήθως χρειάζεται παραμονή στο νοσοκομείο και είναι απαραίτητη η χρήση κορσέ για μερικές εβδομάδες, ανάλογα με την περίπτωση. Η μετεγχειρητική περίοδος διαρκεί από λίγες ημέρες μέχρι μερικές εβδομάδες, ανάλογα με το σημείο που χειρουργήθηκε.

Η SmartLipo+ 4D High Definition, αντίθετα, είναι μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία για αφαίρεση του τοπικού λίπους. Αρκεί μία μόνο συνεδρία και πραγματοποιείται στο ιατρείο μόνο με τοπική αναισθησία. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε όλα τα σημεία που συσσωρεύεται τοπικό λίπος, από το προγούλι μέχρι την κοιλιά, την πλάτη, τα πόδια αλλά και σε περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άντρες. Μετά τη θεραπεία, υπάρχει ήπια ενόχληση για 2-3 μέρες, ωστόσο ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του, χωρίς πόνο, χωρίς χρήση κορσέ, χωρίς σημαντικούς περιορισμούς. Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται άμεσα και ολοκληρώνεται μέσα σε έναν μήνα, συνδυάζει μείωση του τοπικού λίπους με σύσφιξη και είναι μόνιμο εφόσον δεν υπάρξει μεγάλη αλλαγή στο σωματικό βάρος.

 

Πλεονεκτήματα SmartLipo+ 4D High Definition

Αποτελέσματα SmartLipo+ 4D High Definition

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

SmartLipo+ 4D High Definition

Δείτε τη διαφορά!

 • SmartLipo+ 4D High Definition στην κοιλιά

  Αναισθησία Τοπική
  Διάρκειας θεραπείας 1,5 ώρα
  Λίπος που αφαιρέθηκε 950 ml
  Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
  Διάρκεια αποθεραπείας 2-3 ημέρες ήπια ενόχληση – αποφυγή άσκησης για 15 ημέρες
 • SmartLipo+ 4D High Definition στα «ψωμάκια»

  Αναισθησία Τοπική
  Διάρκεια θεραπείας 1 ώρα και 10 λεπτά
  Λίπος που αφαιρέθηκε 425 ml
  Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
  Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή άσκησης για 15 ημέρες
 • SmartLipo+ 4D High Definition στα μπράτσα

  Αναισθησία Τοπική
  Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
  Λίπος που αφαιρέθηκε 230 ml
  Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
  Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες
 • SmartLipo+ 4D High Definition σε γυναικομαστία

  Αναισθησία Τοπική
  Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
  Λίπος που αφαιρέθηκε 265 ml
  Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
  Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες
 • SmartLipo+ 4D High Definition στην πλάτη

  Αναισθησία Τοπική
  Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
  Λίπος που αφαιρέθηκε 345 ml
  Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
  Αποθεραπεία 1 ημέρα ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες
 • SmartLipo+ 4D High Definition στις γάμπες

  Αναισθησία Τοπική
  Διάρκεια θεραπείας 60 λεπτά
  Λίπος που αφαιρέθηκε 285 ml
  Ορατό αποτέλεσμα Άμεσα & τελειοποίηση σε περίπου 2 μήνες
  Αποθεραπεία 1-2 ημέρες ήπια ενόχληση – άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα – αποφυγή έντονης άσκησης για 15 ημέρες

Facts που κάνουν τη θεραπεία SmartLipo+ 4D High Definition μοναδική!

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα μιλά για την Laser λιποαναρρόφηση SmartLipo

Σκέφτεσαι να κάνεις Laser λιποαναρρόφηση SmartLipo αλλά δεν ξέρεις τι να περιμένεις από την συνεδρία με τη γιατρό; Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, εξηγεί σε αυτό το βίντεο τι θα αλλάξει στο σώμα σου μετά την λιποαναρρόφηση στην κοιλιά.

@cdm_gr Η Δρ @Amalia Tsiatoura μιλάει για την λιποαναρρόφηση με #laser smartlipo στην περιοχή της κοιλιάς! #cosmeticdermamedicine #fypシ #viraltiktok #laser #fatloss #curves #bodycare #body #lipolysis ♬ πρωτότυπος ήχος – Cosmetic Derma Medicine

Φοβάσαι ότι μπορεί να έχεις χαλάρωση μετά τη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος εξηγεί γιατί και πώς η θεραπεία αυτή μειώνει ταυτόχρονα το λίπος και προκαλεί σύσφιξη στην περιοχή.

«Είμαι κατάλληλη υποψήφια για SmartLipo στα μπράτσα;»

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος απαντά στην απορία της Ιωάννας και εξηγεί τις απαραίτητες συνθήκες για να υποβληθεί κανείς σε αυτή τη θεραπεία.

@cdm_gr #smartlipo ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ στα μπράτσα με τοπική αναισθησία💉💥 Η Ιωάννα είναι ιδανική υποψήφια! #cosmeticdermamedicine #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #λιποδιαλυση #drtsiatoura #lipolaser #laser #fatloss #beforeafter #fypp #tren #viralditiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Cosmetic Derma Medicine

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Κλασική λιπαναρρόφηση

Χειρουργική τεχνική

Η μέθοδος της κλασικής λιποαναρρόφησης μετρά ήδη 30 περίπου χρόνια στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, κατά τη διάρκεια των οποίων η διαδικασία έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και πλέον εφαρμόζεται με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ ενέχει πολύ λιγότερους κινδύνους και συνοδεύεται από πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

Η κλασική λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοστεί υπό γενική αναισθησία (κυρίως σε μεγάλες λιποαναρροφήσεις, όταν θέλουμε δηλαδή να επέμβουμε σε πολλές περιοχές σε μία ημέρα) ή υπό τοπική αναισθησία (tumescent liposuction – κυρίως σε μικρές και μεσαίες λιποαναρροφήσεις), κατά την οποία γίνεται διήθηση του λιπώδους ιστού με πολύ αραιωμένα διαλύματα τοπικών αναισθητικών και αδρεναλίνης. Στη συνέχεια ο πλαστικός χειρουργός κάνει μια μικρή τομή μέσα από την οποία περνά μια κάνουλα, συγκεκριμένης ανάλογα με την περίπτωση διαμέτρου, η οποία συνδέεται μέσω ενός σωλήνα με ένα μηχάνημα που δημιουργεί κενό αέρος. Μετακινώντας μέσα έξω την κάνουλα, αποκολλώνται τα λιποκύτταρα και αναρροφώνται, καταλήγοντας σε ένα διαφανές δοχείο. Αφού αναρροφηθεί η επιθυμητή ποσότητα λίπους, γίνεται συρραφή των τομών.

Μετά τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης, είναι απαραίτητη η χρήση ειδικού, ανάλογα με την περιοχή, κορσέ προκειμένου να αποφευχθεί η χαλάρωση του δέρματος.

Κλασική χειρουργική λιπαναρρόφηση.

Χρήσιμες πληροφορίες

Χρήσιμες πληροφορίες

Vaser λιποαναρρόφηση με υπερήχους

 • Με τοπική αναισθησία

  Στο σημείο που δουλεύουμε δημιουργούμε 2 μικρές οπές διαμέτρου κάτω των 2 mm. Μέσα από τις οπές αυτές εισάγεται με τη βοήθεια λεπτής κάνουλας διάλυμα τοπικής αναισθησίας (tumescent anesthesia – ξυλοκαΐνη (λιδοκαΐνη) με αδρεναλίνη). Κατά το στάδιο αυτό ο λιπώδης υποδόριος ιστός έχει πλήρως αναισθητοποιηθεί και ο ασθενής δεν νιώθει πόνο.

 • Vaser λιπόλυση

  Μετά την ολοκλήρωση της τοπικής αναισθησίας εισάγονται από τις μικροσκοπικές οπές, υποδερματικά, εξαιρετικά λεπτές μικροκάνουλες. Μέσω των υπερήχων που διοχετεύονται, λιώνουν τα λιποκύτταρα και το τοπικό λίπος ρευστοποιείται χωρίς την καταστροφή των υποκείμενων ιστών και του δέρματος. Παράλληλα, οι υπέρηχοι του Vaser προκαλούν και σύσφιγξη στη περιοχή, λόγω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών, των κυττάρων δηλαδή που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

 • Αναρρόφηση του λίπους

  Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της ρευστοποίησης του λίπους, ακολουθεί η αναρρόφησή του με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής μικροκάνουλας διαμέτρου όχι μεγαλύτερης του 1,5 mm. Με το στάδιο αυτό ολοκληρώνεται η λιπόλυση και λιποαναρρόφηση με την τεχνική Vaser, που οδηγεί στη μόνιμη αφαίρεση του λίπους από το σώμα.

Συχνές Ερωτήσεις