Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Τι είναι η θεραπεία Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Βλέπετε στον καθρέφτη τα μάτια σας κουρασμένα ακόμη κι αν έχετε κοιμηθεί πολλές ώρες και δυσκολεύεστε να απλώσετε τη σκιά στο άνω βλέφαρο εξαιτίας της χαλάρωσης της επιδερμίδας; Το πρόβλημα που σας απασχολεί είναι πολύ κοινό στις ηλικίες μετά τα 30 και εξίσου απλή είναι και η λύση του!

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική είναι μία ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στα άνω και κάτω βλέφαρα, η οποία κάνει το βλέμμα να δείχνει βαρύ και κουρασμένο. Είναι ιδανική επιλογή εάν έχετε ήπια χαλάρωση στα βλέφαρα, εάν δεν επιθυμείτε να προβείτε σε χειρουργική βλεφαροπλαστική με τομές και ράμματα ή αν δεν σας το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας σας.

Χρόνος θεραπείας 30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Σε 10 ημέρες
Διάρκεια αποτελέσματος Έως 2 χρόνια
Κόστος Ενδεικτική τιμή από 260€
Τεχνική Μη επεμβατική θεραπεία
Ειδικότητα γιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Περίπου 7 ημέρες
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Τι είναι

Πρόκειται για μία γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία που αντιστρέφει τα σημάδια του χρόνου στα μάτια σας χωρίς να περιλαμβάνει χειρουργείο, νυστέρι, τομές και ράμματα! Η θεραπεία πραγματοποιείται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και μπορεί να εφαρμοστεί στο άνω ή το κάτω βλέφαρο ή και στα δύο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κατά τη διάρκειά της, η ιατρός χρησιμοποιεί μία ειδική συσκευή με την οποία εξαχνώνει την περίσσεια δέρματος, την κεράτινη στιβάδα, προκαλώντας άμεση ρίκνωση και σύσφιξη των ιστών. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό ακόμη και μετά την πρώτη συνεδρία: μείωση της χαλάρωσης, πιο ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα.

Πλεονεκτήματα

 • Ανώδυνη εφαρμογή, χωρίς τομές, ράμματα και χειρουργείο

 • Μειώνει την περίσσεια του δέρματος στα βλέφαρα

 • Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση των βλεφάρων

 • Προσφέρει ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας

 • Εξαλείφει τις ρυτίδες

 • Χαρίζει νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα

Η διαδικασία βήμα βήμα

1ο Βήμα

Κατά την επίσκεψή σας, η ιατρός αξιολογεί τη χαλάρωση στα βλέφαρα και εάν είστε ιδανικοί υποψήφιοι γι’ αυτή τη θεραπεία. Σας εξηγεί λεπτομερώς τη διαδικασία και το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

2ο Βήμα

Η νοσηλεύτρια απλώνει αναισθητική κρέμα στην περιοχή θεραπείας ώστε η διαδικασία να είναι απόλυτα ανώδυνη. Στη συνέχεια, η ιατρός σχεδιάζει την περιοχή εφαρμογής.

Χρησιμοποιώντας την ειδική συσκευή, η ιατρός πραγματοποιεί ανώδυνα πολλαπλούς τραυματισμούς, spots σε μέγεθος σαν την μύτη του μολυβιού, εξαχνώνοντας την κεράτινη στιβάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς οι μικροσκοπικές αυτές πληγές επουλώνονται, προκαλείται ρίκνωση, σύσφιξη δηλαδή, του δέρματος.

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας, η νοσηλεύτρια απλώνει επουλωτική κρέμα στην περιοχή και λαμβάνετε τις οδηγίες για τη φροντίδα της τις επόμενες ημέρες.

 • Μετά τη θεραπεία

  Τις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία μπορεί να παρουσιαστεί ερεθισμός και ήπιο οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή εφαρμογής. Σταδιακά, τα σημεία εξάχνωσης μετατρέπονται σε μικροσκοπικά κάπαλα, τα οποία πρέπει να αφήσετε να πέσουν μόνα τους ώστε να μην δημιουργηθούν σημάδια. Η εφαρμογή επουλωτικής κρέμας είναι σημαντική για την πιο γρήγορη αποκατάσταση του δέρματος.

 • Προσοχή στον ήλιο

  Για τις επόμενες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί επούλωση της περιοχής, είναι σημαντικό να φοράτε ισχυρή αντηλιακή προστασία τόσο όταν βρίσκεστε έξω, όσο και όταν χρησιμοποιείτε οθόνες, π.χ. υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό.

Συχνές Ερωτήσεις