Αφαίρεση Τατουάζ

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Αφαίρεση Τατουάζ

Η καλύτερη θεραπεία για αφαίρεση τατουάζ

Αν μετανιώσατε για την επιλογή σας να κάνετε ένα συγκεκριμένο τατουάζ, σήμερα έχετε τη δυνατότητα να το αφαιρέσετε χωρίς πόνο, χωρίς ουλές και αντιαισθητικά σημάδια. H αφαίρεση τατουάζ με laser «σβήνει» με επιτυχία τα tattoo που, μέχρι πρότινος, θεωρούσαμε «ανεξίτηλα».

Αφαίρεση τατουάζ με laser

Χρόνος θεραπείας 15-30 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Άμεσα & Τελειοποίηση με την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών
Διάρκεια αποτελέσματος Μόνιμο
Κόστος Από 59€ (τιμή συνεδρίας/πακέτο)
Τεχνική Αναίμακτη
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Με αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

«Μπορώ να σβήσω το τατουάζ που μετάνιωσα που το έκανα;»

Τα πάντα μπορούν να γίνουν, ακόμη και να σβηστεί με 100% επιτυχία το τατουάζ που έχεις μετανιώσει που έκανες! Ανάλογα με το μέγεθος και το χρώμα του, αρκούν λίγες συνεδρίες Fractional Laser CO2 για να ξεχάσεις το τατουάζ… και τον Γιώργο, για πάντα!

@cdm_gr Όταν θέλεις να διαγράψεις μέχρι και το όνομα του… Υπάρχει λύση! Αφαίρεση τατουάζ με ##laser❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 ##tattoo##tattoolover##laserstyle##tattooremoval##drtsiatoura##dejavuprank ♬ DEJA VU LILA RACK – Mr_Trap 👺

Αφαίρεση ακόμη και χρωματιστών τατουάζ

Μέσα σε λίγες επισκέψεις, το υπερεξελιγμένο Q-Switched Laser αφαιρεί ακόμα και τα πολύχρωμα τατουάζ χωρίς να παραμένουν σκιές και σημάδια.

Δίπλα σας για κάθε απορία

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

YouTube video

Αφαίρεση τατουάζ

Τι είναι

Η αφαίρεση τατουάζ αποτελούσε πάντα πρόκληση για τον κλάδο της Δερματολογίας, καθώς κάθε tattoo είναι μοναδικό και απαιτεί εξατομικευμένη αντιμετώπιση.

Μέχρι σήμερα έχουν δοκιμαστεί πολλοί τρόποι αφαίρεσης tattoo, όπως η χρήση καυστικών οξέων (π.χ. TCA), η δερμοαπόξεση, η διαθερμία, η κρυοχειρουργική και η τοπική χειρουργική αφαίρεση του σχεδίου με πλαστική επέμβαση. Στην πλειοψηφία τους, οι μέθοδοι αυτοί είχαν ως αποτέλεσμα κάποιο άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα, όπως ουλές, δυσχρωμίες και έγκαυμα που ταλαιπωρούσε τον ασθενή για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία.

Τα τελευταία 20 χρόνια, η είσοδος του laser στον τομέα της Δερματολογίας έφερε την επανάσταση σε πλήθος θεραπευτικών και αισθητικών εφαρμογών και το πρόβλημα της αφαίρεσης Tattoo δεν θα μπορούσε να μην είναι μια από αυτές.

Ο Δρ Ιωάννης Ταλαγάνης αφαιρεί τατουάζ από ασθενή.

Πλεονεκτήματα

 • Αφαίρεση τατουάζ σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος

 • Πρακτικά ανώδυνη διαδικασία

 • Ολοκληρώνεται σε λίγες συνεδρίες

 • Δεν αφήνει σημάδια και ουλές

 • Χωρίς αντιαισθητική «μουτζούρα« στο μεσοδιάστημα

 • Αφήνει πίσω υγιές δέρμα

Πως γίνεται

Σβήσιμο τατουάζ με Q-Switch Laser

Το σβήσιμο τατουάζ με laser αποτελεί τη μόνη κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο αφαίρεσης των tattoo που προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς εγκαύματα και αντιαισθητικές ουλές.

Στην Cosmetic Derma Medicine διαθέτουμε τα πρωτοποριακά Q-Switch laser Alexandrite και Q-Switch laser ND-Yag τα οποία εκτελούν επιλεκτική φωτοθερμόλυση της χρωστικής του tattoo, διασπώντας τους κόκκους της χρωστικής σε μικρά τεμαχίδια τα οποία, στη συνέχεια, αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας, αφήνοντας ταυτόχρονα ανέπαφους τους γύρω ιστούς.

Συσκευή Q-Switch laser για την αφαίρεση τατουάζ.

Αφαίρεση τατουάζ

Διαδικασία Βήμα – βήμα

1ο Βήμα

Στην πρώτη επίσκεψη ο ιατρός αξιολογεί το χρώμα και το μέγεθος του τατουάζ και το εάν μπορεί η αφαίρεση θα χρειαστεί μία ή περισσότερες συνεδρίες.

Εφαρμόζεται συνήθως τοπική αναισθητική κρέμα, καθώς ενδέχεται να προκληθεί ελαφρύς πόνος ή αίσθημα καψίματος. Σε κάποια τατουάζ τα οποία καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε ακόμα και ενέσιμη αναισθησία.

Για να ξεκινήσει η σάρωση του τατουάζ, θα πρέπει τόσο ο ασθενής, όσο και ο δερματολόγος να φορούν τα ειδικά γυαλιά, γιατί πρόκειται για μία πολύ ισχυρή δέσμη laser.

 

Ο ασθενής και ο ιατρός φορούν ειδικά γυαλιά για την αφαίρεση τατουάζ με laser.

2ο Βήμα

Ανάλογα με τα χρώματα του τατουάζ, μπορεί ο ιατρός να χρησιμοποιήσει διαφορετικά μήκη κύματος κατά τη σάρωση, διαφορετικό για τα πιο σκουρόχρωμα σημεία και διαφορετικό για τα πιο ανοιχτόχρωμα.

Με αυτή τη μέθοδο και μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων συνεδριών επιτυγχάνεται η πλήρης αφαίρεση του τατουάζ.

Ο ιατρός σβήνει το τατουάζ με ειδικό laser.

3ο Βήμα

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίας μπορεί να νιώθετε έναν ελαφρύ ερεθισμό στο δέρμα.

Ο ιατρός σας δίνει οδηγίες για τη φροντίδα της περιοχής. Η εφαρμογή ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας, εάν η περιοχή εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι απαραίτητη.

Μετά τη συνεδρία εφαρμόζεται ενυδατική και αντιηλιακή κρέμα.

Χρήσιμες πληροφορίες

Bonus tips

 • Αποτελέσματα

  Η πλήρης αφαίρεση τατουάζ επιτυγχάνεται μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου συνεδριών, ο αριθμός των οποίων καθορίζεται από τον Δερματολόγο ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ και την περιοχή του δέρματος που καταλαμβάνει, τις χρωστικές που χρησιμοποιούνται, το βάθος διείσδυσής τους στο δέρμα, την ποσότητα και το είδος του υλικού, το πόσο πρόσφατα και επαγγελματικά έγινε το τατουάζ και το χρώμα του δέρματος του ενδιαφερόμενου.

 • Τατουάζ χειλιών ή φρυδιών

  Με το Q – Switch laser μπορεί επίσης να γίνει αφαίρεση τατουάζ φρυδιών, καθώς και αφαίρεση μόνιμου μακιγιάζ, όπως για παράδειγμα στο περίγραμμα των χειλιών. Ωστόσο, μια δυσκολία υπάρχει πάντα όταν το τατουάζ εντοπίζεται σε περιοχές με τρίχες. Για παράδειγμα, στα φρύδια, στο τριχωτό της κεφαλής, εκεί μπορούν να αποχρωματιστούν και οι τρίχες. Επίσης και τα τατουάζ που αποτελούν μόνιμο μακιγιάζ απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην αφαίρεσή τους, ώστε να μην τραυματίσουμε τις δομές του προσώπου.

Συχνές Ερωτήσεις