Τι είναι ο καθαρισμός προσώπου με Υδροδερμοαπόξεση Hydra Beauty

Η υδροδερμοαπόξεση προσφέρει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα σε μία μόνο συνεδρία περιποίησης προσώπου, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία ιδιαίτερα δημοφιλή.

Καθαρισμός Προσώπου με Υδροδερμοαπόξεση Hydra Beauty

Τι είναι υδροδερμοαπόξεση

Η υδροδερμοαπόξεση με διαμάντι μία από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης του δέρματος που είναι διαθέσιμες. Συνδυάζει καθαρισμό, δερμοαπόξεση, εξαγωγή σμήγματος, ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και των ρύπων, ενώ παράλληλα χορηγεί στο δέρμα μία ποικιλία αναζωογονητικών ορών (serum).

Αντί να ξοδεύετε μια περιουσία σε κρέμες, έλαια, εκχυλίσματα και σέρουμ σε μια διαδικασία φροντίδας του δέρματος σας που απαιτεί χρόνο για να λειτουργήσει, μπορείτε άμεσα να αποκτήσετε φυσική λάμψη με μια μόνο επίσκεψη στην Κλινική μας.

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Όπως λέει η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη “Η θεραπεία υδροδερμοαπόξεσης συντείνει στη διατήρηση της μακροπρόθεσμης υγείας του δέρματος, γεγονός που την καθιστά κατά πολύ ανώτερη από την τυπική θεραπεία καθαρισμού προσώπου. Δημιουργεί ένα άμεσο αποτέλεσμα όσον αφορά τη φωτεινότητα και τη σύσφιξη του δέρματος και μπορείτε να κάνετε τη θεραπεία πριν από ένα μεγάλο γεγονός ή σε τακτά διαστήματα για να διατηρήσετε την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας”

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

Πώς λειτουργεί η υδροδερμοαπόξεση

Η υδροδερμοαπόξεση μοιάζει με μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου που ονομάζεται δερμοαπόξεση και είναι ένας δερματολογικός καθαρισμός, κατά τον οποίο χρησιμοποιείται ένα λειαντικό όργανο με μικροκρυστάλλους ή με διαμάντι για την απόξεση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αναρροφά τους ρύπους που απομακρύνονται.

Στην Κλινική μας η θεραπεία γίνεται με την κορυφαία συσκευή Hydra Beauty, η οποία είναι ανώτερη από άλλα μηχανήματα λόγω των πολλαπλών δυνατοτήτων που. παρέχει. Η υδροδερμοαπόξεση με Hydra Beauty, δεν είναι ακριβώς δερμοαπόξεση, αλλά προσφέρει κάτι πολύ παραπάνω. Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα άκρο απόξεσης με διαμάντι σε συνδυασμό με αναρρόφηση για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από την επιφάνεια του προσώπου σας. Μετά την απόξεση της επιδερμίδας, ένα μίγμα αναζωογονητικών ουσιών εγχέεται στο δέρμα σας. Αυτό το τελευταίο βήμα είναι ο βασικός λόγος που το κάνει τόσο αποτελεσματικό.

Τι κάνει η υδροδερμοαπόξεση Hydra Beauty

Τα πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης με Hydra Beauty είναι πολλαπλά.

 • Ήπια απολέπιση
 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Αναζωογόνηση ξηρού και θαμπού δέρματος
 • Ισχυρή αντιγηραντική δράση
 • Μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών
 • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
 • Μείωση της λιπαρότητας
 • Εξομάλυνση του τόνου του δέρματος
 • Αντιμετώπιση ακμής και συμφόρησης του δέρματος
 • Μείωση διευρυμένων πόρων
 • Αντιμετώπιση υπερμελάγχρωσης

Πλεονεκτήματα της υδροδερμοαπόξεσης Hydra Beauty

Οι 10 διαφορετικές κεφαλές του Hydra Beauty -έναντι 3 που διαθέτουν τα περισσότερα αντίστοιχα μηχανήματα υδροδερμοαπόξεσης- δίνουν με βάση τις ανάγκες σας την επιπρόσθετη δυνατότητα εφαρμογής εξαιρετικά αποτελεσματικών πρωτοκόλλων θεραπείας:

 • Ιονισμός για πιο άμεση διείσδυση των ενεργών συστατικών στο δέρμα
 • Ραδιοσυχνότητες RF για σύσφιξη του δέρματος στο πρόσωπο και τα μάτια
 • Υψίσυχνα στη διάνοιξη πόρων για αντιβακτηριδιακή προστασία
 • EMS (electro muscle stimulation) για άσκηση των μυών του προσώπου και σύσφιξη
 • Οξυγονοθεραπεία για πιο λεία για πιο λεία, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα
 • Κρυοθεραπεία για πιο νεανική επιδερμίδα

Πως γίνεται η υδροδερμοαπόξεση

Υπάρχουν διάφορα βήματα στην υδροδερμοαπόξεση με Hydra Beauty και η όλη διαδικασία συνήθως διαρκεί 60 λεπτά. Δείτε τα βήματα και τις διαδικασίες που εμπλέκονται στο Hydra Beauty.

1. Υδροδερμοαπόξεση και καθαρισμός

Το πρώτο βήμα αναδόμησης της επιδερμίδας είναι η ήπια δερμοαπόξεση του δέρματος που αποκαλείται υδροδερμοαπόξεση, επειδή η κεφαλή του Hydra Beauty απομακρύνει τους ρύπους δημιουργώντας μια δίνη νερού. “Η υδροδερμοαπόξεση με έναν βαθύ καθαρισμό προκαλεί διάνοιξη των πόρων και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την εξωτερική στιβάδα του δέρματος, αφήνοντάς το πιο φωτεινό και καθαρό, ενώ παράλληλα αυξάνει μακροπρόθεσμα την παραγωγή κολλαγόνου” τονίζει η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη.

2. Xημικό peeling

Η κεφαλή στη συνέχεια διεξάγει ένα ήπιο χημικό πίλινγκ για τον απομάκρυνση των ρύπων που βρίσκονται βαθιά στους πόρους και τη μείωση των υπερμελαγχρώσεων. Χρησιμοποιούμε ένα μη ερεθιστικό μίγμα σαλικυλικού και γλυκολικού οξέος, σε αντίθεση με άλλα χημικά peelings που δύνανται να προκαλέσουν προσωρινή ερυθρότητα στο πρόσωπο σας.

3. Αναρρόφηση

Η αναρρόφηση είναι το τρίτο στάδιο που περιλαμβάνει την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και άλλων ακαθαρσιών από τους πόρους σας χρησιμοποιώντας ανώδυνη ισχυρή αναρρόφηση με στρόβιλο κενού. Οι ρύποι συγκεντρώνονται σε ένα δοχείο που στη συνέχεια πετιέται.

4. Έγχυση ουσιών

Η θεραπεία σας ολοκληρώνεται με skin boosters, σέρουμ και άλλες θεραπευτικές ουσίες. Οι ουσίες αυτές επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας και δύνανται να περιλαμβάνουν τη μείωση κάθε είδους υπερμελάγχρωση, λεπτών γραμμών και ρυτίδων, μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, θαμπού δέρματος ή διευρυμένων πόρων. Η θεραπεία μέσω αυτών των ουσιών είναι εξ ολοκλήρου προσαρμόσιμη και εξατομικευμένη, γεγονός που έχει σημαντικά οφέλη για εσάς.

5. Ειδικές θεραπείες Hydra Beauty

Ανάλογα με τους στόχους σας, στην ίδια συνεδρία, εφαρμόζουμε ουσίες, όπως υγρό υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και λάμψη, ιδανικό και για fast treatment σε έκτακτα σημαντικά γεγονότα ή mommy makeover μετά τον τοκετό ή τριχλωροξικό οξύ (TCA) για λεύκανση δέρματος και αντιμετώπιση υπερμελάγχρωσης όπως πανάδες, κηλίδες ή μέλασμα, αντιγηραντική δράση και επούλωση ουλών και σημαδιών ακμής. Ειδικά στην αντιμετώπιση της ακμής, ο συνδυασμός Hydra Beauty με εξαγωγή φαγεσώρων και φωτοδυναμική θεραπεία PDT έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποια αποτελέσματα θα έχετε με τη θεραπεία Hydra Beauty.

Γιατί να μας επιλέξετε

To Hydra Beauty είναι ο κορυφαίος εξοπλισμός υδροδερμοαπόξεσης και το μόνο μηχάνημα που συνδυάζει τόσες πολλές θεραπείες για την υγεία και την εμφάνιση του προσώπου σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρεστε για τη θεραπεία, αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL