Skin Analyzer

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Τι είναι το Skin Analyzer

Σε τι κατάσταση είναι το δέρμα σας κάτω από την επιφάνειά του που αντικρύζετε στον καθρέφτη; Τι σημάδια του έχει αφήσει ο χρόνος, η έκθεση στον ήλιο και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες; Πώς θα είναι η επιδερμίδα σας σε λίγα χρόνια εάν δεν θεραπεύσετε τα υποκείμενα προβλήματα και δεν της προσφέρετε τις απαραίτητες θεραπείες επανόρθωσης;

Όλα τα παραπάνω, και πολλά περισσότερα, απαντά με ακρίβεια το Skin Analyzer ή αλλιώς, ψηφιακή ανάλυση του δέρματος. Πρόκειται για μία εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης που αποκαλύπτει δερματικές αλλοιώσεις που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι ή με ορατό φως. Η εξέταση αυτή αποκαλύπτει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την υγεία, την ενυδάτωση, τη φωτογήρανση και τις φθορές του δέρματος από το πέρασμα του χρόνου και την έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Η συνεδρία Skin Analyzer προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στις κλινικές της Cosmetic Derma Medicine και αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για τον ιατρό, προκειμένου να προβλέψει μελλοντικά προβλήματα του δέρματος, να προτείνει εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και να παρακολουθήσει την αποτελεσματικότητα και την πορεία τους.

Χρόνος εξέτασης 5 λεπτά
Αποτελέσματα της εξέτασης Άμεσα
Συχνότητα επανάληψης Συστήνεται 3-4 φορές τον χρόνο
Κόστος Δωρεάν
Τεχνική Μη επεμβατική εξέταση
Ειδικότητα ιατρού Αισθητικός, Δερματολόγος
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Χωρίς
Χρόνος αποθεραπείας Μηδενικός
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Τι είναι το

Skin Analyzer

Η ψηφιακή δερμοανάλυση πραγματοποιείται με την προηγμένης τεχνολογίας συσκευή Skin Analyzer και αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διάγνωση και πρόληψη προβλημάτων υγείας του δέρματος και την αποτελεσματική φροντίδα του.

Η συσκευή χρησιμοποιεί εξελιγμένες τεχνολογίες πολυφασματικής απεικόνισης και ανάλυσης για την αξιολόγηση και την αποκάλυψη της κατάστασης τους δέρματος, από την επιδερμίδα μέχρι τις βαθύτερες στιβάδες. Κατά την εφαρμογή, το Skin Analyzer τραβά μέσα σε δευτερόλεπτα φωτογραφίες του προσώπου με διαφορετικά φίλτρα και είδη φωτός. Εφαρμόζοντας τις ικανότητες σύνθεσης και ανάλυσης δεδομένων της τεχνητής νοημοσύνης, συλλέγονται οπτικές πληροφορίες και παράγονται άμεσα «φωτογραφίες» που αποκαλύπτουν στοιχεία που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, όπως αφυδάτωση, φλεγμονές, ευρυαγγείες, σημάδια φωτογήρανσης, διευρυμένους πόρους και ρυτίδες. Υπό το φως του ειδικού φακού Wood, ο δερματολόγος μπορεί ακόμη και να αποκαλύψει υποβόσκοντα νοσήματα του δέρματος ή αλλοιώσεις και βλάβες που δεν είναι ακόμη ορατές.

Και όλα αυτά, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και εντελώς ανώδυνα!

Γιατί να επιλέξετε την εξέταση Skin Analyzer

  • Προλαμβάνει προβλήματα του δέρματος που, χωρίς την κατάλληλη θεραπεία, θα γίνουν εμφανή τα επόμενα χρόνια

  • Εξατομικεύει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας ώστε να της προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα

  • Επιτρέπει στον δερματολόγο να καταρτίσει το ιδανικό πλάνο πρόληψης & θεραπείας

  • Προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης του αποτελέσματος μιας θεραπείας

  • Η ψηφιακή δερμοανάλυση μπορεί να επαναλαμβάνεται 3-4 φορές το χρόνο για κατάρτιση ανανεωμένων πρωτοκόλλων θεραπείας

  • Είναι ανώδυνη και εντελώς δωρεάν στις κλινικές Cosmetic Derma Medicine

Η εξέταση Skin Analyzer

Βήμα βήμα

1ο Βήμα

Πριν από την εξέταση, η ειδικός εξηγεί τι περιλαμβάνει και πώς αξιολογεί το δέρμα σας. Η εξέταση γίνεται σε καθαρό δέρμα, αφού προηγηθεί αφαίρεση του make up και τυχόν αντηλιακού, ωστόσο μπορεί να διενεργηθεί και χωρίς να προηγηθεί καθαρισμός αφού εστιάζει σε βλάβες στις βαθύτερες στιβάδες.

Η δερμοανάλυση ξεκινά με τη λήψη φωτογραφιών του προσώπου σας στο Skin Analyzer, την εξειδικευμένη συσκευή που διαθέτουμε στην Cosmetic Derma Medicine.

Το μηχάνημα Skin Analyzer είναι συνδεδεμένο με μία εφαρμογή σε tablet, όπου στέλνει σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία που συλλέγει, τα οποία βρίσκονται άμεσα στα χέρια του ειδικού ώστε να τα αναλύσει και να τα αξιολογήσει.

2ο Βήμα

Η ειδικός σας εξηγεί τα αποτελέσματα των διαφορετικών λήψεων, τα σημάδια που αποκωδικοποιούν και τα προβληματικά στοιχεία που αποκαλύπτουν, όπως για παράδειγμα ελλιπή προστασία από τον ήλιο, υπερβολική λιπαρότητα και παρουσία του βακτηρίου της ακμής, τάση για ροδόχρου νόσο ή για μέλασμα.

Ολοκληρώνοντας την ανάλυση, μοιράζεται μαζί σας μία συνολική εκτίμηση του δέρματός σας με στοιχεία όπως η πραγματική ηλικία της επιδερμίδας σας σε αντίθεση με την χρονολογική, το αν θρέφεστε σωστά και τον ρυθμό του μεταβολισμού σας, την κατάσταση της επιδερμίδας σας ως προς το σχηματισμό ρυτίδων, τους πόρους και την ευαισθησία της καθώς και τις ήδη υπάρχουσες βλάβες από την ακτινοβολία UVA και UVB.

Κατόπιν σας προτείνονται οι ενδεδειγμένες θεραπείες για το πρόσωπό σας, που αντιμετωπίζουν τα ήδη εμφανή προβλήματα και αποτρέπουν την εμφάνιση αυτών που  υποβόσκουν και πρόκειται να αποκαλυφθούν με το πέρασμα του χρόνου.

Ψηφιακή δερμοανάλυση

Στοιχεία που αποκαλύπτει

Το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Skin Analyzer που διαθέτουμε στην Cosmetic Derma Medicine συνδυάζει τη φασματική απεικόνιση με την ανάλυση της τεχνητής νοημοσύνης και δίνει σημαντικές πληροφορίες για την υγεία και της ανάγκες του δέρματος. Μία από τις κορυφαίες ιδιότητές του είναι ότι αποκαλύπτει τη μελλοντική εικόνα του δέρματος εάν δεν προβούμε στις κατάλληλες θεραπείες και φροντίδα.

Τα αποτελέσματα δίνονται άμεσα και παρέχουν εξατομικευμένες πληροφορίες για την κατάσταση του δέρματος:

Επίπεδο γήρανσης: Μη εμφανή ακόμη προβλήματα του δέρματος και σημάδια γήρανσης που θα γίνουν σταδιακά ορατά εάν δεν βελτιωθεί η προστασία από τον ήλιο και δεν αλλάξει η ρουτίνα περιποίησης.

Ευαισθησία: Αποκαλύπτει τυχόν φλεγμονές, ευρυαγγείες και ροδόχρου νόσο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Ακμή: Γίνεται φασματική απεικόνιση των στοιχείων ακμής και εντοπισμένων φλεγμονών, ορατών ή μη ορατών με γυμνό μάτι.

Σημάδια: Αποκαλύπτονται ουλές, σημάδια ακμής, δυσχρωμίες, πανάδες και στοιχεία φωτογήρανσης στις επιφανειακές και βαθύτερες στιβάδες.

Ρυτίδες: Με τις φασματικές απεικονίσεις εντοπίζονται εμφανείς και μη γραμμές έκφρασης και ρυτίδες στις ανώτερες και βαθύτερες στιβάδες και σημεία με απώλεια ελαστικότητας και μείωση του κολλαγόνου.

Αφυδάτωση: Η φασματική ανάλυση της εικόνας αποκαλύπτει τον βαθμό ενυδάτωσης στο χόριο του δέρματος.

Πόροι: Η εξέταση εμφανίζει το μέγεθος των πόρων και εντοπίζει περιοχές με αυξημένη πιθανότητα  για έξαρση ακμής.

Ηλικία του δέρματος: Γίνεται υπολογισμός της βιολογικής ηλικίας του δέρματος, ανεξάρτητα από τη χρονολογική ηλικία του εξεταζόμενου.

UV βλάβες: Αποκαλύπτονται σημάδια και δυσχρωμίες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος που οφείλονται στην έκθεση στη UV ακτινοβολία.

Πορφυρίνες: Η φασματική ανάλυση αποκαλύπτει ενώσεις με χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που υποδεικνύουν σημεία με τάση ακμής και αυξημένη έκκριση σμήγματος που σχετίζεται με τη μη ρύθμιση της λιπαρότητας του δέρματος.

Δερματολογικές παθήσεις: Ο εξειδικευμένος φακός Woods συμβάλλει στη διάγνωση δερματολογικών παθήσεων όπως λεύκη και μέλασμα.

Το δέρμα σας «μιλάει»…

και αποκαλύπτει τις ανάγκες του

Συχνές Ερωτήσεις