Ejal 40 Skin Booster

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Ejal 40

Τι είναι η θεραπεία Ejal 40 Skin Booster

Το Ejal 40 είναι ένα νέο καινοτόμο skin booster, που περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος και επιτυγχάνει μια υψηλής ποιότητας και διάρκειας αναζωογόνηση του δέρματος.

Το Ejal 40 περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος και επιτυγχάνει ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Τα αποτελέσματα του Ejal 40 ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ασθενείς.

Σε αντίθεση με τα γνωστά ενέσιμα fillers, τα οποία επικεντρώνονται κυρίως στην αποκατάσταση του όγκου, το Ejal 40 στοχεύει στην κυτταρική αναγέννηση, την ενδυνάμωση των ιστών και την ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος.

Συσκευασία φαρμάκου Ejal 40.
Χρόνος θεραπείας 20-35 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα Τελικό αποτέλεσμα σε περίπου 2 εβδομάδες
Διάρκεια αποτελέσματος Από 6-12 μήνες, ανάλογα την περιοχή
Κόστος Από 450€/συνεδρία
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική
Ειδικότητα ιατρού Δερματολόγος, Πλαστικός Χειρουργός
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Αναισθησία Αναισθητική κρέμα
Διάρκεια αποθεραπείας Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού Δωρεάν

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία

Το Ejal 40 είναι ένα ενέσιμο προϊόν που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άντρες που:

 • Έχουν ξηρό, αφυδατωμένο ή λεπτό δέρμα
 • Επιθυμούν να βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματος
 • Θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Έχουν θαμπό ή κουρασμένο δέρμα
 • Θέλουν να βελτιώσουν την υφή του δέρματος

Επιπλέον, το Ejal 40 επιλύει τα παρακάτω προβλήματα:

 • Δέρμα που εκτίθεται συχνά σε υπεριώδη ακτινοβολία ή κλιματισμό
 • Δέρμα με ραγάδες, αποχρωματισμό, κηλίδες ηλικίας ή κηλίδες από τον ήλιο
 • Δέρμα που χρειάζεται όγκο και ανόρθωση

Το Ejal 40 είναι ακατάλληλο για άτομα που:

 • Έχουν αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος
 • Έχουν ενεργή φλεγμονή ή μόλυνση στο δέρμα
 • Είναι σε στάδιο εγκυμοσύνης ή θηλασμού

Τα οφέλη της θεραπείας

Η αποτελεσματικότητα του Ejal 40 απορρέει από την ικανότητά του να διεγείρει τους ινοβλάστες και να προκαλεί την αναγέννηση του δέρματος. Αυξάνοντας τη βιοσυνθετική ικανότητα αυτών των κυττάρων, το Ejal 40 προωθεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, που είναι απαραίτητα συστατικά για την υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος. Επιτυγχάνοντας την ενδυνάμωση της εξωκυτταρικής μήτρας των κυττάρων συμβάλλει στην ανάπλαση, την ελαστικότητα και την αναδόμηση των ιστών, προσφέροντας πιο λείο, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα.

Ειδικότερα, ο ρόλος του στον μετριασμό των επιπτώσεων της φωτογήρανσης, της αφυδάτωσης, της κόπωσης και της θαμπάδας του δέρματος υπογραμμίζει την ικανότητά του στην ταυτόχρονη καταπολέμηση πολλαπλών προβλημάτων του δέρματος.

Αποτέλεσμα αναζωογόνησης προσώπου με Ejal 40 πριν και μετά τη θεραπεία.

Πώς λειτουργεί

Το Ejal 40 χορηγείται μέσω μικροενέσεων, στοχεύοντας στρατηγικά σε 5 συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου για την αντιμετώπιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Το Ejal 40 περιέχει υψηλή συγκέντρωση 40 mg/2 ml υαλουρονικού οξέος που επιτυγχάνει σε σύντομο διάστημα την αναπλήρωση των επιπέδων υγρασίας, την ενίσχυση της σφριγηλότητας και την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, η ικανότητά του στην αποκατάσταση του εξωτερικού στρώματος του δέρματος είναι αδιαμφισβήτητη, γεγονός που συμβάλλει στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, με αποτέλεσμα μια πιο νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Κατά μέσο όρο απαιτούνται μόνο 2 – 3  συνεδρίες με μεσοδιαστήματα ενός μηνός, σε αντίθεση με την μεσοθεραπεία που εφαρμόζουμε παραπάνω συνεδρίες και σε πιο τακτά διαστήματα.

Μηχανισμός δράσης του Ejal 40 στο δέρμα.

Διάρκεια αποτελέσματος

Η διάρκεια της επίδρασης του Ejal 40 ποικίλλει ανάλογα με εξατομικευμένους παράγοντες και την περιοχή θεραπείας. Σε γενικές γραμμές να αναμένετε:

Πρόσωπο

 • Αναπλήρωση απώλειας όγκου στο πλάι των κροτάφων: Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως περίπου 6 – 12 μήνες.
 • Αναπλήρωση απώλειας όγκου στις παρειές: Τα αποτελέσματα αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 9 – 12 μήνες.
 • Λείανση στις ρυτίδες γέλιου και τις γραμμές στο πηγούνι: Αυτές οι περιοχές διατηρούν συνήθως τη βελτίωσή τους για 6 – 9 μήνες.
 • Αναδιαμόρφωση του περιγράμματος της γνάθου: Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από 6 – 12 μήνες.

Σώμα

 • Βελτίωση των ραγάδων: Το αποτέλεσμα μπορεί να διατηρηθεί για 6 – 12 μήνες.
 • Σύσφιξη του δέρματος στην κοιλιά, τα χέρια και τους μηρούς: Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν περίπου 9 – 12 μήνες.
 • Αύξηση όγκου των γλουτών: Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περίπου 6 – 9 μήνες.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Cosmetic Derma Medicine διαθέτουμε τους πιο εξειδικευμένους δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς στην Ελλάδα στις ενέσιμες θεραπείες με skin boosters, fillers ή άλλες μεθόδους και τα επιτεύγματα των ιατρών μας αναγνωρίζονται σε διεθνές επίπεδο. Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπεία αισθητικής ιατρικής κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού σε μια από τις 15 Κλινικές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου οι ειδικοί μας θα σας ενημερώσουν για το Ejal 40 και τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Συχνές Ερωτήσεις