Η Δρ Τσιατούρα στο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Face Aesthetic Dermatologists Society

Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο & hands-on workshop της FADS (Face Aesthetic Dermatologists Society) με θέμα “Full Face Rejuvenation” πραγματοποιήθηκε, στις 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2023, στη Γκόα στην Ινδία και ο Όμιλος CDM ήταν ενεργά παρόν σε αυτή τη μεγάλη διεθνή εκδήλωση.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, προσκλήθηκε ως ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια σε hands on workshop στη διοργάνωση αυτή, από έναν τόσο σημαντικό και έγκριτο διεθνώς αναγνωρισμένο Οργανισμό. Στα συνέδρια της FADS προσκαλούνται ως ομιλητές μόνο διακεκριμένοι και διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες από τον χώρο της μη επεμβατικής αισθητικής ιατρικής.

H Δρ Αμαλία Τσιατούρα θεωρείται σήμερα ως μία από τους πιο εξειδικευμένους Δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών ενέσιμων υλικών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Για το λόγο αυτό προσκλήθηκε να παρουσιάσει στους διακεκριμένους επιστήμονες που συμμετείχαν στο Συνέδριο τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στις τεχνικές έγχυσης fillers στα χείλη και ποιες ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του ασθενούς με βάση τη μορφολογία του προσώπου, την ηλικία και τις προσδοκίες του.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα επιλέχθηκε ως Πρόεδρος σε δυο διαδοχικές ενότητες του Συνεδρίου με θέμα “The future of soft tissue Regeneration Fillers & Beyond”.

Έρευνα για τη χρήση fillers υαλουρονικού οξέος στα χείλη

Στη διάλεξη της, η Δρ Αμαλία Τσιατούρα παρουσίασε εκτενή προσωπική έρευνα με θέμα “Millennial Lips vs Aged Lips – What are the differences” και επίσης ήταν εκπαιδεύτρια σε hands on training σε δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς που συμμετείχαν στο συνέδριο!

Στην ομιλία της, η Δρ Αμαλία Τσιατούρα αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της γήρανσης στα χείλη και τις τεχνικές αποκατάστασης με fillers υαλουρονικού οξέος, προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο (εξατομικευμένο) αισθητικό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Σημαντική είδηση αποτελεί ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα έκανε ιδιαίτερη μνεία για ένα νέο έργο που έρχεται πολύ σύντομα σε συνεργασία με τον διεθνώς διάσημο καθηγητή δερματολογίας του Πανεπιστημίου της Ρώμης Torello Lotti!

Βράβευση της Δρ Αμαλίας Τσιατούρα

Στο πέρας αυτού του μεγάλου συνεδρίου απονεμήθηκε βραβείο στη Δρ Αμαλία Τσιατούρα από τους διοργανωτές για την επιστημονική συμβολή της στον κλάδο των μη επεμβατικών θεραπειών αισθητικής ιατρικής.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στην Cosmetic Derma Medicine διαθέτουμε τους πιο εξειδικευμένους δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών στην Ελλάδα και τα επιτεύγματα των ιατρών μας αναγνωρίζονται σε διεθνές επίπεδο. Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπεία αισθητικής ιατρικής κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού σε μια από τις 15 Κλινικές μας σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου οι ειδικοί μας θα σας ενημερώσουν για τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας.