Νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων

Νέα θεραπεία για την αντιμετώπιση των ρυτίδων παρουσίασε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα στο Συνέδριο IMCAS 2023

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα κλινικής έρευνας για την αντιμετώπιση των στατικών πλευρικών περικογχικών ρυτίδων (που εμφανίζονται στο πόδι της χήνας) με συνδυαστική θεραπεία Fractional CO2 Laser, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP και Botox παρουσίασε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMCAS που έγινε στις 26-28 Ιανουαρίου στο Παρίσι.

Η Ακαδημία IMCAS είναι από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οργανισμούς παγκοσμίως, σε θέματα Κλινικής Δερματολογίας, Αισθητικής Ιατρικής και Πλαστικής Χειρουργικής. Η επιλογή των προσκεκλημένων ομιλητών για το συνέδριο IMCAS γίνεται με αυστηρά κριτήρια και πάντα με γνώμονα την επιστημονική γνώση και την τεκμηριωμένη εμπειρία του ιατρού.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την κλινική μας το γεγονός ότι η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, έχοντας διαγράψει μακρόχρονη πορεία στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας, παρουσίασε στο επιστημονικό κοινό του συνεδρίου, έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 89 ασθενείς της κλινικής, άντρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών, που υποβλήθηκαν σε συνδυαστική θεραπεία Fractional CO2 Laser, Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP και Botox.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το συνδυαστικό πρωτόκολλο αυτής της θεραπείας αποδείχθηκε απόλυτα ασφαλές και με εκπληκτικά αποτελέσματα, όχι μόνο στην μείωση των στατικών περικογχικών ρυτίδων, αλλά και στην αντιμετώπιση ουλών, κηλίδων, πανάδων. Πρόκειται για ένα συνδυασμό θεραπειών που προσφέρει ορατή ανανέωση στην επιδερμίδα.

Τα οφέλη της θεραπείας απεδείχθησαν πολλαπλά σε αυτούς τους ασθενείς, καθώς:

  • Το Fractional CO2 Laser είναι μια θεραπεία, αποτελεσματική για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, αλλά και για την ανάπλασή της, αφού βοηθά στην αναγέννηση του δέρματος, με αποτέλεσμα την λείανση των ρυτίδων.
  • Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου (PRP), αξιοποιώντας τους αυξητικούς παράγοντας του ίδιου μας του αίματος, επιταχύνει την επούλωση και την ανάπλαση του δέρματος.
  • Η Βοτουλινική Τοξίνη (Botox), επιδρά στους μύες του προσώπου, μειώνοντας την κινητικότητά τους, οδηγώντας σε λείανση των ρυτίδων.

Τα αποτελέσματα της συνδυαστικής θεραπείας, τα οποία παρουσιάστηκαν στο συνέδριο, ήταν θεαματικά, αποδεικνύοντας ότι αυτό το πρωτόκολλο είναι μια καινοτόμος θεραπεία που προστίθεται στο οπλοστάσιο της ιατρικής, για επίτευξη αντιγήρανσης.

Η ιατρική ομάδα της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την εκπαίδευση και την ενημέρωση σε σύγχρονες τεχνικές, μεθόδους και ιατρικά υλικά δίνει το παρόν σε όλα τα μεγάλα Ιατρικά & Επιστημονικά δρώμενα, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπείες Δερματολογίας, Αισθητικής Ιατρικής ή Πλαστικής Χειρουργικής, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 15 Κλινικές της Cosmetic Derma Medicine σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.