Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα στο διεθνές συνέδριο SODC

Βράβευση της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα στο Διεθνές Συνέδριο SODC 2024

Τιμητική διάκριση της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα στο Διεθνές Συνέδριο SODC για την εργασία της στα Lip Fillers.

Στο ετήσιο Συνέδριο Επίλεκτων Μελών της Δερματολογίας (Starwarts of Dermatology Congress –  SODC) προσεκλήθη η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, για να παρουσιάσει τις τάσεις στα lip fillers.

To συνέδριο SODC που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου 2024 στη Βομβάη της Ινδίας, θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά, όπου προσκαλούνται μόνο έγκριτοι επιστήμονες, διεθνώς γνωστοί, για να παρουσιάσουν τις έρευνες τους στον κλάδο της Δερματολογίας. H Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine και του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, παρουσίασε μπροστά σε εκατοντάδες διακεκριμένους ιατρούς απ’ όλον τον κόσμο τα «μυστικά» στα lip fillers και τις νεότερες τάσεις.

Στην παρουσίασή της η Δρ. Τσιατούρα εστίασε στην ανατομία και την ιδανική αναλογία μεταξύ του άνω και του κάτω χείλους ανάλογα με τη φυλή και το φύλο, δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους για επιτυχημένο και αρμονικό αποτέλεσμα στην εφαρμογή των lip fillers.

Σε μια εκτεταμένη ανάλυση δημογραφικών στοιχείων, η Δρ. Τσιατούρα ανέδειξε μέσα από την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίασή της το γεγονός ότι η Γενιά Ζ αλλά και οι Millennials έχουν συμπεριλάβει ουσιαστικά τα lip fillers στη «ρουτίνα» ομορφιάς τους.

Προχωρώντας την παρουσίαση, η ιατρός εστίασε στις διαφορετικές τεχνικές, τα tricks και τις ιατρικές προκλήσεις, καθώς και τα σημεία που πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία ο δερματολόγος προκειμένου να είναι το αποτέλεσμα φυσικό και επιτυχημένο. Κλείνοντας, η Δρ. Τσιατούρα ανέδειξε τη μεγάλη σημασία της καλής επικοινωνίας ανάμεσα στον ασθενή και τον ιατρό για την καλή εικόνα του αποτελέσματος.

Στο τέλος του σημαντικού αυτού συνεδρίου, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην Δρ. Τσιατούρα από τα μέλη του Προεδρείου για τις εργασίες της στον κλάδο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής.