Η CDM στο Διεθνές Συνέδριο Δερματολογίας EADV 2023

H Cosmetic Derma Medicine συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) που πραγματοποιήθηκε στo Βερολίνο στις 11 – 14 Οκτωβρίου 2023.

Οι δερματολόγοι της Κλινικής Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη και οι Ιωάννης Ταλαγάνης και Μάριος Κουμουρτζής συμμετείχαν σε αυτό το διεθνές συνέδριο, όπου κάθε χρόνο παρουσιάζονται οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και έρευνες στη Δερματολογία και την Αφροδισιολογία.

Οι δερματικές και αφροδισιακές ασθένειες εξελίσσονται συνεχώς, όπως και οι επιστημονικές πρακτικές για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία τους. Κάθε μέρα σημειώνονται επιστημονικές εξελίξεις που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη συνεχιζόμενη μάχη για τη βελτίωση της δερματικής και σεξουαλικής υγείας.

Η παρουσία των ιατρών της Cosmetic Derma Medicine σε αυτό το σπουδαίο συνέδριο είναι σημαντική, καθώς προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ομάδες εργασίας εμπειρογνωμόνων που διαμορφώνουν πρότυπα και αναπτύσσουν κατευθυντήριες γραμμές για τις βέλτιστες ιατρικές πρακτικές στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των δερματικών και αφροδισιακών νοσημάτων.

Η πρόσκλησή τους για συνεργασία με διεθνώς γνωστούς επιστήμονες για την ανταλλαγή πληροφοριών και ερευνητικών δεδομένων, αποδεικνύει για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο των ιατρών της Κλινικής στη θεραπεία δερματικών παθήσεων και τη διεθνή αναγνώριση και επιβράβευση για τις πρωτοποριακές και πλέον σύγχρονες θεραπείες που η Cosmetic Derma Medicine παρέχει στον τομέα της Δερματολογίας.