Βράβευση του Ομίλου CDM στα Cyprus Wellness Awards

Χρυσό βραβείο στη CDM στα Cyprus Wellness Awards

Χρυσό βραβείο έλαβε ο Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Group στην κατηγορία “Διάγνωση, Θεραπεία & Αποκατάσταση της Τριχόπτωσης, με αξιοπιστία και ασφάλεια” για τα επιτεύγματα της εξειδικευμένης στη μεταμόσχευση μαλλιών Κλινικής του Ομίλου Advanced Hair Clinics.

Παράλληλα διακρίθηκε και η Κλινική Cosmetic Derma Medicine στην κατηγορία “Υγεία και Ομορφιά, με Aξιοπιστία, Aσφάλεια και Eπιστημονικότητα”.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού Cyprus Wellness Awards σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στην Κύπρο, στις 17 Οκτωβρίου 2023.

Τα βραβεία παρέλαβε η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Στην απονομή του βραβείου παρέστησαν και οι ιατροί Δρ Μαρία Γιαννακάκη και Δρ Έλλη Καμπρά, καθώς και η Μanager της Κλινικής της Λευκωσίας κα Σοφία Σίσκα. 

Διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου μεταμόσχευσης μαλλιών FUE Europe στην Κύπρο

Κατά την παραλαβή του βραβείου, η Δρ Τσιατούρα δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παραλαβή αυτών των βραβείων. Ο Ιδρυτής του Ομίλου Δρ Αναστάσιος Βεκρής και όλοι οι ιατροί των Κλινικών μας δεσμευόμαστε να κρατήσουμε πολύ ψηλά την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς όφελος των ασθενών μας. Είμαστε ιατροί που καλούμαστε σε διεθνή συνέδρια, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις μας.  Για αυτό θέλω να σας ενημερώσω ότι τον Σεπτέμβριο 2024 εδώ στη Λευκωσία η Advanced Hair Clinics θα φιλοξενήσει μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Πρόκειται για το συνέδριο FUE Europe, το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο μεταμόσχευσης μαλλιών με κορυφαίους ειδικούς από όλον τον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι που θα γίνει εδώ στην Κύπρο”

Η διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού συνεδρίου από τον Όμιλο Cosmetic Derma Medicine group, αποδεικνύει τη διεθνή αναγνωρισιμότητα της ποιότητας των υπηρεσιών του, καθώς και την τεράστια συμβολή του στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο.