Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης AMWC 2023

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής και Αντιγήρανσης AMWC “Aesthetic and Anti-aging World Congress” παρευρέθηκε και συμμετείχε ενεργά η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, που έλαβε χώρα από τις 30 Μαρτίου έως τις 1 Απριλίου 2023, στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

Συνδυαστικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση των στατικών ρυτίδων

Είναι μεγάλη τιμή για την κλινική μας, που η εργασία της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα με τίτλο: “Treatment of static lateral perioral wrinkles with combination of fractional CO2 laser, PRP and botulinum toxin A. A case series of 49 patients”, κλήθηκε να παρουσιάσει στο συνέδριο ως e-poster.Στη συγκεκριμένη κλινική μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κλινική της Cosmetic Derma Medicine, συμμετείχαν 49 ασθενείς, και ο στόχος ήταν η εξάλειψη των στατικών ρυτίδων. Το πρωτόκολλο που ακολουθήθηκε ήταν ο συνδυασμός της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP, της Βοτουλινικής Τοξίνης καθώς και του Fractional Laser CO2. Το Fractional Laser CO2 συνιστά μια από τις αποτελεσματικότερες θεραπείες ανάπλασης και αναδόμησης των κυττάρων, καθώς δημιουργεί αόρατους μικροτραυματισμούς στην επιδερμίδα και κατά συνέπεια βοηθά στην ενίσχυση του κολλαγόνου του δέρματος. Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία που αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγει το αίμα του ίδιου του ατόμου στο οποίο εφαρμόζεται η θεραπεία με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο. Για τα μέγιστα αποτελέσματα ακολούθησε η εφαρμογή της Βοτουλινικής Τοξίνης που χρησιμοποιείται πάνω από 35 χρόνια στην ιατρική.

Τα αποτελέσματα της συνδυαστικής θεραπείας, τα οποία παρουσιάστηκαν στο συνέδριο, ήταν εντυπωσιακά, αποδεικνύοντας πως το συγκεκριμένο ιατρικό πρωτόκολλο μπορεί να αντιμετωπίσει δραστικά τις ρυτίδες, χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί ο ασθενής σε κάποια πιο επεμβατική θεραπεία.

Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπείες Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας ή Πλαστικής Χειρουργικής, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 15 Κλινικές της Cosmetic Derma Medicine σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό, στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία και στο (+357) 23811001 για την Αγία Νάπα.