Σημαντικές επιστημονικές μελέτες της CDM στο συνέδριο IMCAS 2024

Σημαντικές επιστημονικές μελέτες της CDM στο Συνέδριο IMCAS 2024

Το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Κλινική Δερματολογία, την Αισθητική Ιατρική και την Πλαστική Χειρουργική (IMCAS) πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μεταξύ 1-3 Φεβρουαρίου 2024. Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια του Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group και της Cosmetic Derma Medicine ήταν για άλλη μία χρονιά ανάμεσα στους καταξιωμένους προσκεκλημένους ομιλητές από όλον τον κόσμο, όπου παρουσίασε μελέτη της σχετικά με θεραπευτικό συνδυασμό για τη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης στην περιοφθαλμική περιοχή.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, MD, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), ιδρυτής της Advanced Hair Clinics και Διευθυντής του Cosmetic Derma Medicine Medical Group ήταν επίσης προσκεκλημένος ομιλητής στο Συνέδριο. Στην ιδιαίτερης επιστημονικής βαρύτητας μελέτη του, ο Δρ. Βεκρής μετέφερε στους συνέδρους τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αποκατάσταση ουλών με εφαρμογή της FUE μεταμόσχευσης μαλλιών. Η ομώνυμη παρουσίασή του, με τίτλο «Scar Reconstruction With FUE Hair Transplantation», περιλάμβανε πολλά πραγματικά περιστατικά, ενώ ο ίδιος κλήθηκε ως Πρόεδρος στο σχετικό χειρουργικό panel, καθοδηγώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και του κοινού.

Οι 3 μελέτες της Cosmetic Derma Medicine στο IMCAS 2024

Μαζί με την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, την Cosmetic Derma Medicine εκπροσώπησαν η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της CDM και Επιστημονική Υπεύθυνη της CDM Κηφισιάς και η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη της CDM Γλυφάδας, παρουσιάζοντας στο IMCAS 2024 καινοτόμες τεχνικές, θεραπείες και εξελίξεις στους τομείς της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής. Οι παρουσιάσεις έγιναν μπροστά σε κοινό άνω των 15.000 ατόμων με φυσική παρουσία και πολλών χιλιάδων ακόμη με διαδικτυακή.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα συμμετείχε στο συνέδριο με την πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη με τίτλο «Periorbital Skin Rejuvenation with Combination of HIFU, Eye Booster and Botulinum Toxin Α. A Case Series of 53 Patients», όπου παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα ενός τριπλού συνδυασμού θεραπειών για τη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης στην περιοφθαλμική περιοχή.

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη συμμετείχε με τη σειρά της στο IMCAS 2024 με μελέτη με τίτλο «Treating perioral “barcode” wrinkles with thread – mesobotox» παρουσιάζοντας στους συνέδρους το αποτέλεσμα της διόρθωσης των ρυτίδων του άνω χείλους με το συνδυασμό νημάτων προσώπου και mesobotox.

Με τη σειρά της, η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού παρουσίασε μία νέα μελέτη με τίτλο «Red light therapy for reduction of the duration and severity of herpes labialis» η οποία εστίασε στη θεραπεία του επιχείλιου έρπητα με τη βοήθεια του ερυθρού φωτός.

Οι παρουσιάσεις της ιατρικής ομάδας της Cosmetic Derma Medicine απέσπασαν συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους στο IMCAS 2024 και απέδειξαν για μία ακόμη φορά την επιστημονικότητα, την up to date ενημέρωση και τη συνεχιζόμενη έρευνα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα προς τους θεραπευόμενους, στοιχεία που αποτελούν τις βασικές αρχές του Ιατρικού Ομίλου CDM.

Εάν ενδιαφέρεστε για θεραπείες Δερματολογίας, Αισθητικής Ιατρικής ή Πλαστικής Χειρουργικής, μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού σε μία από τις 15 Κλινικές της Cosmetic Derma Medicine σε Ελλάδα και Κύπρο. Αφήστε το μήνυμα σας παρακάτω και θα λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν ή τηλεφωνήστε από Ελλάδα στο (+30) 210 6980451 και από Κύπρο στο (+357) 25251040 για τη Λεμεσό και στο (+357) 22257490 για τη Λευκωσία.