Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών PRP

Για τις θεραπείες μας έχουν γράψει:

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Τι είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών (PRP) είναι μία πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής θεραπεία για την τριχόπτωση σε άντρες και γυναίκες που δρα ενισχύοντας την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις ανδρογενετικής αλωπεκίας και της τριχόπτωσης γυναικείου τύπου, είτε ως μονοθεραπεία είτε συνδυαστικά με άλλες μορφές συντηρητικής θεραπείας και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Η PRP θεωρείται επίσης μια ασφαλής, αποτελεσματική θεραπεία για τη γυροειδή αλωπεκία.

  • Ανώδυνη και αποτελεσματική λύση για σχεδόν για κάθε μορφής τριχόπτωση

  • Τop προληπτική θεραπεία για την αρχή αραίωσης στα μαλλιά

  • Συστήνεται για ανδρογενετική αλωπεκία, διάχυτη τριχόπτωση ακόμη και τη γυροειδή αλωπεκία

  • Χρησιμοποιεί την αναγεννητική δύναμη του πλάσματος του αίματος του ίδιου του ασθενούς

  • Εφαρμόζεται μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, στο πλαίσιο συγκεκριμένου πρωτοκόλλου

  • Αρκούν 2 συνεδρίες για να αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα

Αποτελέσματα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ CDM TRANSFORMATIONS™

Ιατρεία Cosmetic Derma Medicine

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

  • Μην αφήνετε την τριχόπτωση να εξελίσσεται!

    Εάν σας απασχολεί η τριχόπτωση συμβουλευτείτε τον εξειδικευμένο δερματολόγο για τη θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.
  • Διατηρήστε το αποτέλεσμα της θεραπείας σας!

    Προλάβετε την εξέλιξη της τριχόπτωσης και διατηρήστε το καλό αποτέλεσμα της αγωγής που σας έδωσε ο δερματολόγος συνεχίζοντας με την απαιτούμενη συχνότητα τη θεραπεία σας.
  • Ενδυνάμωση τρίχας, αντιμετώπιση και πρόληψη της τριχόπτωσης

    Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών PRP είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες τριχόπτωσης σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας. Εδώ, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, κατά την εφαρμογή της θεραπείας στα σημεία του τριχωτού που εμφανίζουν αραίωση.
  • Πώς γίνεται η εφαρμογή της PRP μαλλιών;

    Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών PRP βασίζει τη δράση της στην αναγεννητική δύναμη που έχει το πλάσμα του αίματος. Η έγχυση γίνεται με τοπική αναισθησία ώστε να είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται εμφανή μετά από μερικές εβδομάδες.

Η θεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες του αίματος του ίδιου του ασθενούς με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργίας των τριχοθυλακίων και τη φύτρωση νέων μαλλιών.

  • Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές ιδιότητες που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό μας. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επανενεργοποιώντας τους ινοβλάστες.
  • Μέσω της θεραπείας τριχόπτωσης, οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται. Κατά συνέπεια, επανέρχεται η λειτουργία των τριχοθυλακίων στην περιοχή όπου γίνεται η έγχυση, με αποτέλεσμα τη φύτρωση νέων μαλλιών. Παράλληλα, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

Η διαδικασία

Η διαδικασία που ακολουθείται για την αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών είναι η ακόλουθη:

  • Λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή
  • Φυγοκέντρηση σε συγκεκριμένες στροφές και για καθορισμένο χρόνο ώστε να απομονωθούν οι αυξητικοί παράγοντες
  • Ενεργοποίηση των αυξητικών παραγόντων με την προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (DNA activator) και ιόντων ασβεστίου
  • Έγχυση των αυξητικών παραγόντων στις περιοχές του τριχωτού όπου παρατηρείται αραίωση των μαλλιών με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας

Βασικές πληροφορίες για την PRP

  • Η θεραπεία PRP για την τριχόπτωση πραγματοποιείται όπως η αντίστοιχη θεραπεία προσώπου, με πολλαπλά «τσιμπήματα» στην περιοχή εφαρμογής.
  • Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP είναι πολύ καλά ανεκτή ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τοπική αναισθησία, οπότε είναι εντελώς ανώδυνη.
  • Επαναλαμβάνεται μία φορά τον μήνα για 4-8 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση και στη συνέχεια ακολουθούν συνεδρίες συντήρησης σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.
  • Τα αποτελέσματα είναι απολύτως φυσικά, ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες, εφόσον η θεραπεία πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρό.

Bonus

  • Best practice

    Η αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών PRP μπορεί να εφαρμοστεί μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, τόσο στην περιοχή της εμφύτευσης, όσο και στην δότρια χώρα, ενισχύοντας την επούλωση και μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Στην κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, μέλους του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών περιλαμβάνεται απαραιτήτως στο πρωτόκολλο που εφαρμόζεται πριν και μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE, καθώς και για την βελτίωση της μετεγχειρητικής ουλής της μεθόδου FUT-Strip.

  • Απόλυτα ασφαλής

    Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία που εφαρμόζεται αποκλειστικά από Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μόλυνσης ή φλεγμονής καθώς το υλικό αυτό είναι στείρο μικροβίων και προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Η μέθοδος εφαρμόζεται με ασφάλεια εδώ και αρκετά χρόνια στην Πλαστική Χειρουργική, για την αποκατάσταση ουλών, την επούλωση τραυμάτων και εγκαυμάτων. Επίσης, η θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ανάπλασης και αντιγήρανσης σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Συχνές Ερωτήσεις