Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

therapeies-prosopou-esoteriki
 
Η Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (microdermabrasion) είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο.

Το Smart Peel εκτοξεύει από την ειδική Diamond κεφαλή του χιλιάδες μικροκρυστάλλους που καθαρίζουν απαλά το δέρμα μας, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνουν βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και μειώνοντας τους ανοιχτούς πόρους.

 

Δερματολογικός καθαρισμός προσώπου

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Στην κλινική μας κάνουμε Δερματολογικό καθαρισμό προσώπου σε όλους τους τύπους δέρματος.

Δεν χρησιμοποιείται ατμός καθώς κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτός μπορεί να οδηγήσει σε έξαρση ροδόχρου ακμής και ευρυαγγείες προσώπου, ενώ συχνά προκαλεί και rebound της ακμής.

 

 

Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει 3 στάδια:

  • Ήπια δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (microdermabrasion) ή με διαμάντι, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Εξαγωγή σμήγματος κάτω από άσηπτες συνθήκες με τη χρήση φαγεσωροεξαγωγέα. Αφαιρείται ανώδυνα το σμήγμα με τη χρήση αποστειρωμένων ιατρικών εργαλείων.
  • Βαθιά ενυδάτωση της περιοχής με ειδικές επανορθωτικές κρέμες.

 

Με την Δερμοαπόξεση μικροκρυστάλλων ή με διαμάντι πετυχαίνουμε:

Βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσώπου, στήθους ή ράχης

Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

 Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος

 Λάμψη και μείωση των πανάδων

 Λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών

 Μείωση των ουλών ακμής

 Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου

 Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα)

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι το πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, ράχη, χέρια, αλλά και όπου αλλού στο σώμα μας θέλουμε αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους – Κόστος

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος της δερμοαπόξεσης, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.

 

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους συνδυάζεται πάρα πολύ καλά με άλλες θεραπείες όπως με:

 

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Κατά την ίδια συνεδρία μπορεί να συνδυαστεί το υαλουρονικό οξύ με τον καθαρισμό προσώπου. Η εφαρμογή του υαλουρονικού μπορεί να προηγείται ή να έπεται της δερμοαπόξεσης.

Χημικά peeling

Αν κατά την ίδια συνεδρία συνδυαστεί το χημικό peeling με την δερμοαπόξεση (καθαρισμός), θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας ήπιος χημικός παράγοντας του τύπου του μανδελικού ή γλυκολικού οξέος.

 Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου με δερμοαπόξεση και ενισχύει τη λάμψη και αναζωογόνηση που θα προσφέρει η δερμοαπόξεση.

 Fractional Laser

Η θεραπεία με fractional laser μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως μετά από την δερμοαπόξεση μεγιστοποιώντας την ανάπλαση της περιοχής που εφαρμόζεται.

 Ultrasound – RF

Η θεραπεία σύσφιξης Ultrasound – RF θα πρέπει να διενεργείται σε καθαρό δέρμα και συνιστάται καλός καθαρισμός αυτού με δερμοαπόξεση πριν την εφαρμογή του.

 Νήματα προσώπου

Ο καθαρισμός θα πρέπει να προηγείται της εφαρμογής νημάτων για ανόρθωση του δέρματος. Οι δύο θεραπείες μπορούν να γίνουν την ίδια ημέρα.

 

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

 

 Συχνές ερωτήσεις για τη Δερμοαπόξεση – Καθαρισμό με μικροκρυστάλλους

 

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;

Η θεραπεία ξεκινάει με ήπια απολέπιση της επιδερμίδας με την δράση των μικροκρυστάλλων, ή την εφαρμογή διαμαντιού. Με αυτόν τον τροπο απομακρύνονται ρύποι και νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Αν η δερμοαπόξεση αποτελεί στάδιο του δερματολογικού καθαρισμού ακολουθεί αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων με ειδικά εργαλεία και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Πονάει η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους;

 Πρόκειται για πολύ ανεκτή και ευχάριστη θεραπεία. Διαρκεί περίπου μισή ώρα και αμέσως μετά μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Αν προβούμε σε βαθύ καθαρισμό προσώπου μπορεί να υπάρξει μικρό ερύθημα στο πρόσωπο, που όμως διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα και πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Μετά την πρώτη θεραπεία θα δείτε το δέρμα σας λαμπερό, φωτεινό και πιο απαλό. Αν η δερμοαπόξεση γίνεται με σκοπό τον καθαρισμό, καλό είναι να επαναλαμβάνεται 3 με 4 φορές το χρόνο. Σε περίπτωση που επιθυμούμε μείωση πανάδων, ουλών ακμής, ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος απαιτείται κύκλος 7-8 συνεδριών ανά 10-14 ημέρες.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter