Λιποαναρρόφηση Laser SmartLipo


Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo καταπολεμά μόνιμα το τοπικό πάχος, συσφίγγει το δέρμα και μας απαλλάσσει οριστικά από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Κλείστε ραντεβούδερματολόγος αφροδισιολόγος δρ αμαλία τσιατούραπλαστικός χειρουργός δρ αναστάσιος βεκρής“Μια συνεδρία Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo  στην Cosmetic Derma Medicine είναι αρκετή για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, χωρίς νυστέρι και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας” τονίζει η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα. “Ακολουθώντας την τάση των σύγχρονων μεθόδων Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo αποτελεί την εξέλιξη της «κλασικής» επεμβατικής Λιποαναρρόφησης και εγγυάται να μας απαλλάξει οριστικά από τα «ψωμάκια» και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών, των γαμπών και άλλων περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo | Γενικά

Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και ταυτόχρονα συσφίγγει την επιδερμίδα. Αναλυτικότερα, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται μέσω μιας οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό της προβληματικής περιοχής, λιώνει τα λιποκύτταρα και τα μετατρέπει σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς την καταστροφή των υποκείμενων ιστών και του δέρματος.
Στη συνέχεια το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, επιτυγχάνοντας αφαίρεση λίπους και μείωση πόντων. Η δράση του laser δεν σταματά εκεί, καθώς  το φως και η θερμική ενέργεια διασπούν τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, υπεύθυνες για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιγξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo | Στάδια

Τα στάδια της laser λιπόλυσης Smartlipo είναι τα ακόλουθα:
Στάδιο Ι: Στάδιο τοπικής αναισθησίας. Στο σημείο που δουλεύουμε δημιουργούμε 2 μικρές οπές διαμέτρου κάτω των 2 mm. Μέσα από τις οπές αυτές εισάγεται με τη βοήθεια λεπτής κάνουλας διάλυμα τοπικής αναισθησίας (tumescent anesthesia – ξυλοκαϊνη (λιδοδκαϊνη) με αδρεναλίνη). Κατά το στάδιο αυτό ο λιπώδης υποδόριος ιστός έχει πλήρως αναισθητοποιηθεί και ο ασθενής δεν νιώθει πόνο.
Στάδιο ΙΙ: Στάδιο laser λιπόλυσης. Μετά την ολοκλήρωση της τοπικής αναισθησίας εισάγεται από τις μικροσκοπικές οπές υποδερματικά μια πολύ λεπτή οπτική ίνα ND-Yag Smartlipo Laser. Το laser αυτό σαρώνει όλη την υποδόρια περιοχή οδηγώντας στο λιώσιμο και ρευστοποίηση του υποδόριου λίπους, καθώς και στην νεοκολλαγονογένεση στην περιοχή ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες που είναι τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, προκαλώντας σύσφιγξη.
Στάδιο ΙΙΙ: Στάδιο αναρρόφησης του λίπους. Αφού η διαδικασία laser λιπόλυσης έχει ολοκληρωθεί ακολουθεί το στάδιο της αναρρόφησης του ρευστοποιημένου λίπους με λεπτή μικροκάνουλα διαμέτρου όχι μεγαλύτερης του 1,5 mm. Με το στάδιο αυτό ολοκληρώνεται η laser λιπόλυση – λιποαναρρόφηση Smartlipo που οδηγεί στη μόνιμη αφαίρεση του λίπους από το σώμα.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo | Πλεονεκτήματα

Η τεχνική της laser λιπόλυσης SmartLipo έχει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης:

 • Η ασφάλεια της μεθόδου είναι το κυριότερο πλεονέκτημα καθώς ο ασθενής δεν υποβάλλεται σε μέθη ή γενική αναισθησία.
 • Το στάδιο της laser λιπόλυσης με το laser Smartlipo προφέρει σύσφιγξη και λείανση της κυτταρίτιδας αφήνοντας λεία και ομαλή επιφάνεια δέρματος μετά τη διαδικασία.
 • Η laser λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι πολύ λιγότερο τραυματική και αναίμακτη μέθοδος από την παραδοσιακή με αποτέλεσμα ο μετεγχειρητικός πόνος και ο τραυματισμός των ιστών να είναι ελάχιστος.
 • Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Ο ασθενής αμέσως μετά την επέμβαση μπορεί να οδηγήσει, να επιστρέψει στο σπίτι του και την επόμενη ημέρα να πάει κανονικά στη δουλειά του. Έντονη άσκηση μπορεί να αναλάβει σε μόλις 4-5 ημέρες μετά την επέμβαση.
 • Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι πιο λεπτά σε σχέση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση με αποτέλεσμα να μην έχουμε ουλές και σημάδια. Μετά από διάστημα λίγων ημερών η περιοχή δεν φαίνεται ότι έχει υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση.
 • Ο ειδικός κορσές που προτείνεται μετά από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση χρησιμοποιείται για λιγότερες ημέρες, καθώς ο κίνδυνος χαλάρωσης του δέρματος πρακτικά δεν υφίσταται.

Πρόκειται επομένως για ανώδυνη, αναίμακτη, ασφαλέστατη, αποτελεσματική και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας μέθοδο μόνιμης απώλειας τοπικού λίπους.

Ακόμη, για την επίτευξη ανώτερων αισθητικά αποτελεσμάτων, η μέθοδος συνδυάζεται άριστα με:


Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo | Αποτελέσματα

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι μόνιμα και άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με την παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Συνιστάται η χρήση ειδικού κορσέ για την άσκηση πίεσης στη περιοχή για λίγες μέρες μετά. Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, συμβάλλουν στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

Ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα ήταν και είναι πάντα το ζητούμενο κάθε άνδρα και γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ωστόσο, αν και η υγιεινή διατροφή και η άσκηση αποτελούν για πολλούς από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της πολυάσχολης καθημερινότητάς μας, το τοπικό πάχος και η επίμονη κυτταρίτιδα αλλοιώνουν την εικόνα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα με τη σιλουέτα μας. Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους, μείωσης πόντων, βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος – Λιπογλυπτικής και εξάλειψης της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας.

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo εφαρμόζεται στις παρακάτω περιοχές:

 • Την Κοιλιά και τα πλαϊνά της κοιλιάς (μέση)
 • Τους Γλουτούς (ψωμάκια)
 • Τους Μηρούς και τα Γόνατα
 • Τις Κνήμες (γάμπες)
 • Τους Βραχίονες
 • Την Κάτω Γνάθο (διπλοσάγονο)
 • Το Στήθος (σε περιστατικά ανδρικής γυναικομαστίας)
 • Την Πλάτη

Laser Smartlipo | Συχνές Ερωτήσεις


Τι προηγείται της θεραπείας Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo;

Πριν τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser γίνεται στον ασθενή προεγχειρητικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιείται από τους ειδικούς Διατροφολόγους της Cosmetic Derma Medicine και περιλαμβάνει τη τοπική μέτρηση του λίπους με τη χρήση υπερήχων 2 διαστάσεων.

Η μέτρηση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια χιλιοστών το υποδόριο λίπος της περιοχής που μας ενδιαφέρει.

Θέλω να χάσω βάρος, είναι η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo ιδανική μέθοδος για εμένα;

Η laser λιπόλυση – λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ιδανική για την βελτίωση της σιλουέτας, το χάσιμο πόντων και την εξάλειψη του τοπικού λίπους. Δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους. Παρόλα αυτά έχει παρατηρηθεί ότι άτομα που προβαίνουν σε laser λιποαναρρόφηση Smartlipo ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους βλέποντας το νέο τους σώμα με αποτέλεσμα να μπορούν πιο εύκολα να ακολουθήσουν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και τελικά να προσεγγίσουν το φυσιολογικό τους βάρος.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo ή «παραδοσιακή» Λιποαναρρόφηση;

Η «κλασική» Λιποαναρρόφηση είναι μια επεμβατική μέθοδος η οποία πραγματοποιείται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με  τη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo η διαδικασία απλουστεύεται, καθώς η ελάχιστα επεμβατική αυτή μέθοδος πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, αναίμακτα, χωρίς ολική νάρκωση ή μέθη και με μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο.

Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα της λιπόλυσης με laser είναι η ταυτόχρονη σύσφιξη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας, κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε με την επεμβατική μέθοδο. Η θεραπεία δεν χρειάζεται επαναλήψεις και διαρκεί μόλις 1-2 ώρες ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται. Καθώς δεν υπάρχουν ράμματα, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τη παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.


Συνδυάστε τη Laser Λιποαναρρόφηση SmartLipo με τις ακόλουθες θεραπείες:


Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας

Λιποαναρρόφηση