Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Ραγάδες | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Ραγάδες

Οι ραγάδες δεν είναι παρά ουλές που δημιουργούνται κάτω από την επιδερμίδα ως αποτέλεσμα της απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα μας.

 

Ραγάδες - Τι είναι

Ραγάδες - Αίτια

Ραγάδες Εγκυμοσύνης

Ραγάδες - Συμπτώματα

Ραγάδες - Πρόληψη

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος της θεραπείας ραγάδων, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.
Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

 

Συχνές ερωτήσεις για το Fractional Laser & τις ραγάδες

Είναι αποτελεσματική και ασφαλής η ανάπλαση με Fractional laser?

To Fractional Laser είναι laser CO2, που είναι ένα μηχάνημα δοκιμασμένο επί 4 δεκαετίες στην ιατρική. Είναι απόλυτα ασφαλές για την ανάπλαση προσώπου.

Όσο για την αποτελεσματικότητά του δεν το ονομάζουν άδικα «lifting χωρίς νυστέρι», γιατί έχει την αποτελεσματικότητα ενός χειρουργικού lifting, χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία αυτού.

Πονάει το Fractional Laser και τι πρέπει να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Η συνεδρία με Fractional Laser είναι κατά βάση σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια που είναι απόλυτα ανεκτά.
Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα στην περιοχή που μοιάζει με το κοκκίνισμα όταν εκτιθέμεθα απότομα στον ήλιο μια καλοκαιρινή ημέρα. Το ήπιο αυτό ερύθημα καλύπτεται εύκολα με make up και διαρκεί μόνο 24 με 48 ώρες

Μετά τη θεραπεία πότε μπορώ να επιστρέψω στις δραστηριότητές μου;

Μετά τη θεραπεία μπορεί αμέσως κάποιος να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Μια ήπια ερυθρότητα που μπορεί να υπάρχει στην περιοχή για λίγες ώρες, μπορεί να καλυφθεί πολύ εύκολα με make up.

Πόσες θεραπείες Fractional laser χρειάζονται και πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 3 με 4 συνεδρίες σε διαστήματα του ενός μήνα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας φορά. Το δέρμα φαίνεται πιο αναζωογονημένο, λείο, φωτεινό και σφριγηλό χωρίς τα σημάδια του χρόνου επάνω του. Στην περίπτωση των ραγάδων και των ουλών ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος.

Γιατί να επιλέξω την Cosmetic Derma Medicine για τη θεραπεία με Fractional Laser;

Η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει το τελευταίας γενιάς και πιο αποτελεσματικό CO2 Fractional Laser. Η θεραπεία διενεργείται αποκλειστικά από τη Δερματολόγο ή τον Πλαστικό Χειρουργό εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

 Τι λένε οι πελάτες μας

Cosmetic Derma Medicine
ragades_testimonial_image_1Μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου γέμισε ραγάδες. Θεωρούσα ότι το πρόβλημα αυτό ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Επισκέφθηκα την Cosmetic Derma Medicine όπου οι ιατροί με παρότρυναν να ξεκινήσω αμέσως θεραπεία με Fractional Laser καθώς οι ραγάδες μου ήταν κόκκινες και μπορούσαν να αντιμετωπιστούν πλήρως. Πράγματι με λίγες συνεδρίες και χωρίς πόνο οι ραγάδες μου εξαφανίστηκαν.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter