Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220   Γλυφάδα: + 30 210 8980444    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562   Ρόδος: +30 22410 32700   Κύπρος: +357 25251040
Χημικά peeling | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Χημικά peeling

therapeies-prosopou-esoteriki

 

 

Τι είναι τα χημικά peeling;

Τι ουσίες χρησιμοποιούνται;

Περιοχές εφαρμογής

Χημικά Peeling – Κόστος

  Ενημερωθείτε στο +302106980451 για το κόστος του χημικού peeling, καθώς και για ειδικές τιμές που υπάρχουν σήμερα.
Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Φόρμα επικοινωνίας

 

Verification

Το χημικό peeling συνδυάζεται πάρα πολύ καλά με άλλες θεραπείες όπως με:

 
Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους
 Μεσοθεραπεία προσώπου
 Fractional Laser

 

Σημαντική παρατήρηση

Η καλύτερη περίοδος εφαρμογής των χημικών peeling είναι μετά το πέρας των καλοκαιρινών μηνών, ώστε να να μην υπάρχει ο κίνδυνος της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Βασική προϋπόθεση αποτελεί επίσης η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και φυσικά η χρήση αντηλιακού σκευάσματος με υψηλό δείκτη προστασίας.

Το μανδελικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη ασφάλεια και τους καλοκαιρινούς μήνες και από πολλούς αποκαλείται ως peeling του καλοκαιριού.

 

 Συχνές ερωτήσεις για τα χημικά peeling

 

Πόσα χημικά peeling υπάρχουν και ποιο είναι κατάλληλο για μένα;

 Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά χημικά peeling. Οι περισσότεροι ιατροί χρησιμοποιούν 1 ή 2.

Η Cosmetic Derma Medicine χρησιμοποιεί πάνω από 20 διαφορετικά χημικά peeling ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του δέρματος, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Υπάρχουν ελαφριά, μεσαίου βάθους και βαθιά peelings. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα οξέα φρούτων (AHA), το γλυκολικό οξύ, το τριχλωροξικό οξύ, το διάλυμα Jessner, το λιποϋδρόξυ-οξύ, το σαλικυλικό οξύ, το αζελαϊκό και πλήθος άλλων.
Μια συνάντηση με τους ιατρούς θα σας λύσει κάθε απορία σχετικά με το ποιο χημικό peeling είναι το καταλληλότερο για εσάς.

Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία και τι νιώθει κανείς;

Πρόκειται για πολύ απλή διαδικασία που δεν διαρκεί πάνω από 15 λεπτά. Ανάλογα με τον χημικό παράγοντα που θα χρησιμοποιηθεί αισθάνεται κανείς ένα ήπιο τσούξιμο έως τη στιγμή που θα γίνει η εξουδετέρωση του χημικού peeling.

Τις επόμενες ημέρες υπάρχει μικρή ή μεγαλύτερη απολέπιση του δέρματος, ανάλογα με το είδος του χημικού peeling.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα και πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Ανάλογα με το είδος του χημικού peeling που θα χρησιμοποιήσουμε μπορούμε να κάνουμε από 3 έως 8 το χρόνο. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, αρκεί κανείς να ακολουθήσει τις οδηγίες μετά το peeling και να χρησιμοποιεί σωστά την αντηλιακή κρέμα.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Σε λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 η ιατρός της κλινικής μας Δρ. Konstantina Mamali, μιλάει για τους σπίλους και τι πρέπει να προσέχουμε..Συντονιστείτε! ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Newsletter