Αθήνα: + 30 210 6980451   Κηφισιά: + 30 210 6232220    Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240   Πάτρα: +30 2610 226562
Ποιοι είμαστε | Cosmetic Derma Medicine
Υπηρεσίες Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής

Ποιοι είμαστε

 

Μια καταρτισμένη ομάδα δερματολόγων, πλαστικών χειρουργών, οδοντιάτρων, διατροφολόγων αλλά και άλλων ειδικοτήτων σας περιμένει στην πιο σύγχρονη πολυκλινική στην καρδιά της Αθήνας.
Επικεφαλής της Cosmetic Derma Medicine είναι ο πρόεδρος Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και επιστημονική διευθύντρια και επικεφαλής του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα.
Μαζί ανέλαβαν να στήσουν το πολυϊατρείο στην παρούσα μορφή του το 2012.

Στην Cosmetic Derma Medicine θα βρείτε:

Τμήμα δερματολογίας & αισθητικής ιατρικής
Μαζί με μια έμπειρη ιατρική ομάδα, οι δερματολόγοι της κλινικής προσφέρουν θεραπείες σε κλινικά προβλήματα (π.χ. μύκητες, ψωρίαση, αφροδίσια νοσήματα, σπίλοι, μεσοθεραπεία για την τριχόπτωση) μέχρι σε θέματα αισθητικής φύσης (ενέσιμες θεραπείες για ρυτίδες, PRP για ανανέωση δέρματος, νήματα PDO για χαλάρωση). Ακόμα επεμβατικές διαδικασίες όπως η βλεφαροπλαστική, το laser λιποαναρρόφησης και η ωτοπλαστική γίνονται στο χώρο της κλινικής.

Τμήμα οδοντιατρικής
Η Μαρία Σκουλάτου, οδοντίατρος-χειρουργός, εστιάζει στην υγιεινή του στόματος εφαρμόζοντας οδοντιατρικές πράξεις (σφραγίσματα, λεύκανση, καθαρισμός κ.ά). Επιστημονικοί συνεργάτες της κλινικής αναλαμβάνουν εμφυτεύματα, σιδεράκια κ.ά.

Τμήμα διαιτολογίας & διατροφής
 Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Άννα Κόμπου ορίζει το εξατομικευμένο διατροφικό σας πλάνο και σας προτείνει τις εξετάσεις που χρειάζεστε ώστε να χάσετε σταθερά βάρος ή να βελτιώσετε τη διατροφή σας. Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (μέτρηση μεταβολισμού, λιπομέτρηση, μέτρηση διατροφικής ευαισθησίας).

Αγγειολογικό τμήμα
Επικεφαλής είναι ο αγγειολόγος-αγγειοχειρουργός Χρήστος Ρηγόπουλος. Εδώ θα βρείτε λύσεις σε ευρυαγγείες, κιρσούς κ.ά.

Οφθαλμολογικό τμήμα
Επικεφαλής είναι η οφθαλμίατρος Ελένη Ασπρογέρακα, η οποία πραγματοποιεί επεμβάσεις διαθλαστικής χειρουργικής για τη διόρθωση της μυωπίας, του αστιγματισμού, της υπερμετρωπίας και της πρεσβυωπίας.

Τα νέα μας

Η CDM στον τύπο

Facebook

Ο χρήστης Cosmetic Derma Medicine κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Advanced Hair Clinics. ... ΠερισσότεραΛιγότερα

Οι 60 κριτές του θεσμού IMTJ αξ...

Newsletter