Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Νίκη Ντάβαρη

Η Δρ. Νίκη Ντάβαρη αποφοίτησε το 2007 από την Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία. Εργάστηκε ως ιατρός σε κέντρα αποκατάστασης στη Λάρισα για μια εξαετία. Στα πλαίσια της ειδικότητας εργάστηκε στην Α’ Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για 1 χρόνο. Ακολούθησε ειδίκευση στη Δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου έλαβε τον τίτλο της Δερματολόγου- Αφροδισιολόγου. Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας παρέμεινε στη Δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για μια διετία ως υπεύθυνη του δερματοχειρουργικού τμήματος.

Στα πλαίσια της ερευνητικής της δραστηριότητας, έχει πραγματοποιήσει σειρά δημοσιεύσεων σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά, καθώς και σειρά εισηγήσεων και αναρτήσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες και ερευνητικά πρωτόκολλα που αφορούσαν στην ψωρίαση και άλλα δερματικά νοσήματα.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Νίκη Ντάβαρη

Στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής ασχολήθηκε με τη μελέτη της συχνότητας αντιγονοειδικών αντισωμάτων κατά ιογενών λοιμώξεων, κυρίως από τους ερπητοιούς, CMV, EBV και  HSV σε σχέση με την ψωρίαση, που μπορεί να συσχετίζονται παθογενετικά με το νόσημα.

Έχει επίσης συμμετάσχει σε πλήθος εθνικών και διεθνών συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η Δρ. Νίκη Ντάβαρη μιλάει αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά

Είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Λάρισας, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής εταιρία (ΕΔΑΕ), της Ελληνική εταιρία Δερματοσκόπησης (HDS), της International Dermoscopy Society (IDS), της Società Italiana di Dermatologia medica, chirurgica, estetica e delle Malattie Sessualmente Trasmesse (SIDeMaST)

  • Ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Μπολόνια, Ιταλία
  • Παθολογική κλινική Γενιού Νοσοκομείου Λάρισας
  • Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική Νοσοκομείου Λάρισας