Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αναστασία Καψιώχα

H Ιατρός Αναστασία Καψιώχα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, με ειδίκευση στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός στην Αθήνα, έχει μακροχρόνια εμπειρία και κατάρτιση μέσα από πανελλήνιες και διεθνείς συμμετοχές σε συνέδρια, αλλά και πολυάριθμες θεραπείες δερματικών παθήσεων στα νοσοκομεία και κλινικές που έχει εργασθεί.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε πανελλήνια συνέδρια της Ε.Δ.Α.Ε. (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία), καθώς και σε μεγάλα διεθνή συνέδρια, όπως του European HS Foundation.

Παράλληλα συμμετείχε στο 1ο Διαδικτυακό Φροντιστήριο Ε.Δ.Α.Ε με θέμα: «Εφαρμογές των lasers & άλλων πηγών ενέργειας στην Δερματολογία»

Έχει δημοσιεύσει σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως το Skin Apendix of Disorders με τίτλο «Efficacy of Subantimicrobial, Modified-Release Doxycycline Compared to Regular-Release Doxycycline for the Treatment of Hidradenitis Suppurativa» αλλά και στο περιοδικό: Dermatology and therapy με τον τίτλο:

Colchicine improves clinical outcomes and quality of life in hidradenitis suppurativa patients: a retrospective study.

Έλαβε υποτροφία της Ε.Δ.Α.Ε. για βραχεία μετεκπαίδευση 2020.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αναστασία Καψιώχα

Διετέλεσε γιατρός επειγόντων περιστατικών και γενικής ιατρικής στην ‘Ιασις – Γενική Κλινική Γαβριλάκη στα Χανιά, με κύρια περιστατικά περίθαλψης αυτά των δερματολογικών νοσημάτων που ενδημούν τους καλοκαιρινούς μήνες και σε συνθήκες συγχρωτισμού, καθώς και στη συρραφή θλαστικών τραυμάτων.

Το 2015 τελείωσε την Eπί θητεία Υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Y. Κανδάνου (Π.Ι Καμπανού, Ροδοβανίου- Σούγιας, Παλαιόχωρας, Γαύδου)

Ειδικεύθηκε με τον Καθ. Χρήστο Ζουμπούλη στο τμήμα της M.C. Dessau, Department of Dermatology/Venerology/Allergology/Immunology, της Γερμανίας.

Το 2011 έλαβε το δίπλωμα της Γενικής Παθολογίας.

Παράλληλα με τις σπουδές της συμμετείχε στα προγράμματα Erasmus και IFMSA Profes. Exchange Program στη Πορτογαλία στην Kλινική Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (T.E.I, τμήμα PUVA) του Πανεπιστημίου Coimbra University Hospital CHUC.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

  • Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός στην Αθήνα
  • ‘Ιασις – Γενική Κλινική Γαβριλάκη στα Χανιά
  • M.C. Dessau, Department of Dermatology/Venerology/Allergology/Immunology, της Γερμανίας