Σύγχρονες Τεχνικές Εφαρμογής Υαλουρονικού Οξέος

Hands-on Workshop: Σύγχρονες Τεχνικές Εφαρμογής Υαλουρονικού Οξέος

Η Cosmetic Derma Medicine, επενδύοντας διαρκώς και με συνέπεια στις δεξιότητες και στην εκπαίδευση των ανθρώπων της, διοργάνωσε το Σάββατο 9 Απριλίου εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τις σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής υαλουρονικού οξέος με νέα καινοτόμα υλικά.

Την έναρξη έκανε ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, ο οποίος καλωσόρισε όσους παρευρέθηκαν. Στη συνέχεια, η Ιατρική Ομάδα και στελέχη της Cosmetic Derma Medicine ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής Υαλουρονικού οξέος, ενώ ακολούθησε πρακτική εφαρμογή των θεραπειών. Η εκπαίδευση έγινε από τον Dr. Sinan Al-Karradi Cand. Med., απόφοιτο της Ιατρικής του Aarhus University της Δανίας και ιδρυτή της N’ finity beauty με τεράστια εμπειρία στην εφαρμογή ενέσιμων θεραπειών.

To workshop περιλάμβανε αρχικά θεωρητική εκπαίδευση και εν συνεχεία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να εκπαιδευτούν οι ίδιοι πάνω σε πραγματικά περιστατικά, υπό την επίβλεψη του Dr. Sinan Al-Karradi Cand. Med., της Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα, Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου & Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine και της Δρ. Κωνσταντίνας Μάμαλη, Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου & Αναπληρώτριας Επιστημονικής Διευθύντριας της Cosmetic Derma Medicine.

Η διοργάνωση αυτού του σεμιναρίου αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι πρωταρχικό μέλημα του πολυβραβευμένου Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group είναι η παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών.

Tο Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος που επιλέγουν σήμερα ολοένα και περισσότερες γυναίκες και άντρες. Αποτελεί μία απόλυτα ασφαλή διαδικασία, η οποία ωστόσο απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία από τον Ιατρό που θα την εφαρμόσει. Δείτε εδώ πως μπορείτε να αναζωογονήσετε το πρόσωπο σας με Υαλουρονικό Οξύ.