Σεμινάριο Laser Λιποαναρρόφησης 2018

Workshop Laser Υποβοηθούμενης Λιποαναρρόφησης | Νοέμβριος '18

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο κατά σειρά Workshop από την Cosmetic Derma Medicine, αυτή τη φορά με θέμα τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση. Το Σάββατο 24/11 στην κλινική Cosmetic Derma Medicine στη Γλυφάδα, Ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν ζωντανά την εφαρμογή σε πραγματικό περιστατικό.

Την αυλαία άνοιξε ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, ο οποίος αναφέρθηκε στις σύγχρονες τάσεις στις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες σώματος, στις οποίες ανήκει και η Laser Λιποαναρρόφηση. Στη συνέχεια, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας και Εφαρμογών Laser εμβάθυνε στην εφαρμογή και τα στάδια της Laser Υποβοηθούμενης Λιποαναρρόφησης, ενώ κλείνοντας η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη ανέλυσε εις βάθος το πώς η σύγχρονη Λιποαναρρόφηση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες σώματος για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Όπως και κάθε Workshop της Cosmetic Derma Medicine, έτσι και αυτό περιλάμβανε και πρακτική εφαρμογή. Το χειρουργείο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της κλινικής από τις Δρ. Τσιατούρα και Δρ. Μάμαλη, οι οποίες έχουν μακροχρόνια εμπειρία στην εφαρμογή της Laser Υποβοηθούμενης Λιποαναρρόφησης, ενώ το κοινό μπορούσε να παρακολουθήσει κανονικά καθόλη τη διάρκεια.

Για όσους παρόλα αυτά δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στο workshop, μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα παρακάτω:

YouTube video