Ο Όμιλος CDM στο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής AMWC 2022

Ο Όμιλος CDM στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC 2022 στο Μονακό

Παρουσία, διεθνής αναγνώριση και βράβευση του Ομίλου CDM στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC 2022 στο Μονακό.

Στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC “Aesthetic and Anti-aging Medicine World Congress” παρευρέθηκε για ακόμη μία χρονιά η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, που έλαβε χώρα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2022 στο Μόντε Κάρλο του Μονακό.

Παρουσίαση εργασιών αισθητικής ιατρικής από την Δρ Αμαλία Τσιατούρα

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα βάσει των πολυάριθμων περιστατικών που έχει αναλάβει και την εμπειρία της, παρουσίασε 2 εργασίες υπό μορφή e – poster, με θεματολογία «Nasal Reshaping With Hyaluronic Acid – Dr. Amalia Tsiatoura, Dr. Konstantina Mamali» και «Keloid Scars Treatment – Dr. Konstantina Mamali, Dr. Amalia Tsiatoura». Τα περιστατικά που περιγράφηκαν προέκυψαν από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην κλινική με επικεφαλής τις Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη.

Βράβευση του Δρ Αναστάσιου Βεκρή και του Ομίλου CDM για την καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών

Αξίζει να αναφερθεί πως στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Απριλίου στα πλαίσια των AMWC Awards, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, και η Advanced Hair Clinics, μέλος του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group, κέρδισαν το βραβείο καλύτερης μεταμόσχευσης μαλλιών.

H παραπάνω βράβευση, καθώς και η συστηματική συμμετοχή της ιατρικής μας ομάδας στα ετήσια Διεθνή Συνέδρια Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC επιβεβαιώνουν για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει ο όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group. Να σημειωθεί ότι το AMWC αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια συνέδρια στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.