Σεμινάριο: Εφαρμογές Νευροτοξίνης και Υαλουρονικού Οξέος

6o Hands-On Workshop από την Cosmetic Derma Medicine: Νευροτοξίνη & Υαλουρονικό Οξύ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο κατά σειρά Hands-On Workshop από την Cosmetic Derma Medicine με θέμα τις εφαρμογές της Νευροτοξίνης και του Υαλουρονικού Οξέος.

Η Cosmetic Derma Medicine με στόχο να βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων στην Αισθητική Δερματολογία και αναγνωρίζοντας τη σύγχρονη τάση ότι η Νευροτοξίνη και το Υαλουρονικό Οξύ αποτελούν σήμερα τις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες αντιγήρανσης διοργάνωσε το 6ο Hands-on Workshop με θέμα «Νευροτοξίνη & Υαλουρονικό Οξύ», με σκοπό την ενημέρωση, την εκπαίδευση και τη σωστή καθοδήγηση Ιατρών που ενδιαφέρθηκαν για το θέμα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Η Νευροτοξίνη και το Υαλουρονικό Οξύ αποτελούν αναμφισβήτητα δύο απόλυτα ασφαλείς θεραπείες που εφαρμόζονται ευρέως σήμερα, ωστόσο απαιτούν εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία από τον Ιατρό που τις εφαρμόζει.

Το Workshop απευθυνόταν σε Ιατρούς, Ειδικευμένους και μη, με ενδιαφέρον για τις νέες εξελίξεις στις ενέσιμες θεραπείες. Σκοπός της εκπαιδευτικής αυτής συνάντησης ήταν τόσο η μετάδοση της γνώσης, όσο και η πρακτική εξάσκηση των ενδιαφερόμενων γιατρών σε πραγματικά περιστατικά, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης Ιατρικής Ομάδας της Cosmetic Derma Medicine.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Ιδρυτής του Ιατρικού Ομίλου CDM Medical Group, μίλησε για την εξέλιξη των θεραπειών αυτών τα τελευταία 20 χρόνια, τη σημασία τους στην Αισθητική Ιατρική και τόνισε ότι τα επόμενα χρόνια προβλέπεται να υπάρξει μεγαλύτερο φάσμα ενδείξεων και χρήσεων των υλικών αυτών, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του ασθενούς.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine και η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine ανέλυσαν τις εφαρμογές της Νευροτοξίνης και του Υαλουρονικού Οξέος, στην Αισθητική Ιατρική.

Ο Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Plastic Surgery του Ιατρικού Ομίλου CDM, παρουσίασε την ανατομία του προσώπου και τη σημασία της γνώσης αυτής για τη σωστή και ασφαλή εφαρμογή των ενέσιμων θεραπειών και την επίτευξη ενός αισθητικά άρτιου αποτελέσματος.

Ο Δρ. Εμμανουήλ Γαβαλάς, Χειρουργός Οφθαλμίατρος με εξειδίκευση στις Αισθητικές Θεραπείες της Περιοφθάλμιας Περιοχής και Υπεύθυνος του Τμήματος Αισθητικής Οφθαλμολογίας και Οφθαλμοπλαστικής της Cosmetic Derma Medicine παρουσίασε τις ιατρικές εφαρμογές της Νευροτοξίνης όπως η αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας, της χρόνιας ημικρανίας και του στραβισμού μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας, ο Δρ. Ιωάννης Ζάγκος, Πλαστικός Χειρουργός, Αναπληρωτής Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Plastic Surgery του Ιατρικού Ομίλου CDM, παρουσίασε τις πιθανές επιπλοκές από την εφαρμογή της Νευροτοξίνης και του Υαλουρονικού Οξέος καθώς και την βήμα-προς-βήμα αντιμετώπιση τους.

Λίγα λόγια για την κλινική Cosmetic Derma Medicine

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής & Κλινικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και μετάδοση γνώσης, καθώς και τη γνωριμία με Ιατρούς από όλη την Ελλάδα, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τόσο μέσω της Cosmetic Derma Medicine, όσο και μέσω την πολυβραβευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Cosmetic Derma Medicine στείλτε μας e-mail.