Δύο βραβεία στη CDM στα Medical Beauty Awards

Medical Beauty Awards: Χρυσό βραβείο για την αναίμακτη ρινοπλαστική στην Cosmetic Derma Medicine

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Fillers Treatment» για την αναίμακτη ρινοπλαστική και το Χάλκινο βραβείο στη κατηγορία «Best Derma Clinic Chain / Franchise Brand», απέσπασε η εξειδικευμένη Δερματολογική κλινική Cosmetic Derma Medicine, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards.

Για πολλοστή φορά, η Cosmetic Derma Medicine κατακτά τόσο σημαντικές διακρίσεις στα εν λόγω βραβεία, και ειδικότερα στη κατηγορία «Best Fillers Treatment» αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο της εταιρίας στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και ειδικότερα στην Αναίμακτη Ρινοπλαστική σ’ ένα δίκτυο 14 κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος CDM Medical Group με επικεφαλής την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο & Επιστημονική Διευθύντρια του ομίλου, είναι από τους πρώτους που εφάρμοσε την τεχνική της αναίμακτης ρινοπλαστικής στην Ελλάδα και διαχειρίζεται εκατοντάδες περιστατικά ετησίως.

Η αναίμακτη ρινοπλαστική γίνεται με ενέσιμο εμφύτευμα (filler) υαλουρονικού οξέος που εγχέεται στον μαλακό ιστό και βοηθά στην τροποποίηση και διόρθωση του σχήματος της μύτης, χωρίς χειρουργείο και νυστέρι. Τα αποτελέσματα της είναι παρόμοια με μια χειρουργική επέμβαση μύτης αλλά με πολύ λιγότερους κινδύνους, ανώδυνα και με σαφώς χαμηλότερο κόστος.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Fillers Treatment» για την καλύτερη ενέσιμη θεραπεία, καθώς και το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Best Derma Clinic Chain / Franchise Brand» παρέλαβε η κ. Λεωνή Καββαδία, Clinic Manager της Cosmetic Derma Medicine, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Όπως δήλωσε η πρώτη, «Στην Cosmetic Derma Medicine είμαστε περήφανοι που η μακροχρόνια προσπάθεια μας να παρέχουμε καινοτόμες θεραπείες που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τις ζωές χιλιάδων γυναικών και αντρών αναγνωρίζεται τόσο από τον ιατρικό χώρο αλλά και από τους πελάτες μας που εμπιστεύονται τις άριστες υπηρεσίες μας από εξειδικευμένους επιστήμονες».

Διεθνής αναγνώριση

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί φέτος σε μια άλλη διεθνή διάκριση που έγινε πρόσφατα στο Παρίσι, όπου η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, εκλήθη να παρουσιάσει κλινική μελέτη της Cosmetic Derma Medicine για την «Αποτελεσματικότητα της Αναίμακτης Ρινοπλαστικής με Fillers» που έγινε σε συνεργασία με την Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματολογία και Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS) σε διεθνώς γνωστούς εξειδικευμένους επιστήμονες στη μη χειρουργική ρινοπλαστική από όλο τον κόσμο καθώς και σε παρουσίαση της πρώτης στο 31o Συνέδριο της EADV στο Μιλάνο στις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον θεσμό Medical Beauty Awards 2022 βραβεύτηκαν και οι εξειδικευμένες κλινικές του ομίλου μας, στη μεταμόσχευση μαλλιών η Advanced Hair Clinics, με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand», καθώς και η Οδοντιατρική Κλινική Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης & Εμφυτευμάτων, Advanced Implant Clinics, στην κατηγορία «Best Dental Cosmetic Clinic Brand», με το Ασημένιο Βραβείο.