Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Body Fillers | Cosmetic Derma Medicine

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Body Fillers σε συνεργασία με την Promoitalia

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Workshop για τα Body Fillers την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023, στην Κλινική της Cosmetic Derma Medicine, στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Promoitalia, μια κορυφαία ιταλική εταιρεία που εξειδικεύεται στην αισθητική ιατρική και συγκεκριμένα σε ενέσιμα υλικά προσώπου και σώματος.

To workshop ξεκίνησε με το θεωρητικό μέρος από τους ιατρούς της PromoiItalia, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρείας τους, καθώς και τα αποτελέσματά τους. Στη συνέχεια ακολούθησε πρακτική εφαρμογή των body fillers υπό την καθοδήγηση των ειδικών της Promoitalia.

Πρακτική εφαρμογή στην αυξητική γλουτών με χρήση υαλουρονικού οξέος

Η πρακτική εφαρμογή έγινε σε πραγματικό μοντέλο και αφορούσε την αυξητική των γλουτών με τη χρήση υαλουρονικού οξέος. Πρόκειται για μια καινοτόμο, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που χαρίζει μοναδικά αποτελέσματα στην τόνωση και αύξηση του μεγέθους των γλουτών. Οι ιατροί της ιταλικής εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις με τους ιατρούς της Cosmetic Derma Medicine για τις νέες τεχνικές και μεθόδους στην εφαρμογή fillers.

Συνέντευξη της Δρ Αμαλίας Τσιατούρα στο κανάλι Promoitalia

Στη συνέχεια, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine παραχώρησε μια συνέντευξη για το κανάλι της Promoitalia.

Το θέμα της συζήτησης αφορούσε τις υπηρεσίες που παρέχονται στις Κλινικές της Cosmetic Derma Medicine και το πως εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε ο ιατρικός όμιλος μας. Ένα άλλο βασικό σημείο της συνέντευξης ήταν και οι σύγχρονες τάσεις στην αισθητική ιατρική.

Όπως η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα δήλωσε: “Οι περισσότεροι ασθενείς που έρχονται στην Κλινική μας, πλέον ζητούν ένα φυσικό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε θεραπεία κι αν υποβληθούν, ώστε κανείς να μην μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχει κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπο ή στο σώμα του. Αυτή ακριβώς είναι και η πρόκληση για μια επιτυχημένη θεραπεία, να φαίνεται τόσο φυσικό το αποτέλεσμα, που οι γύρω μας να καταλαβαίνουν πως κάτι πάνω μας έχει βελτιωθεί, αλλά να μην μπορούν να διακρίνουν τι ακριβώς είναι αυτό.”

Πρωταρχικό μέλημα της Κλινικής μας, είναι η εκπαίδευση και η ενημέρωση σε σύγχρονες τεχνικές, μεθόδους και ιατρικά υλικά. Είναι λοιπόν τιμή μας που μια τόσο αξιόλογη ευρωπαϊκή εταιρεία, εδραιωμένη στο χώρο των fillers εμπιστεύτηκε την Κλινική μας για την διοργάνωση του workshop!