Laser αποτρίχωση στη Λάρισα

Για Laser αποτρίχωση στη Λάρισα, ελάτε στην Cosmetic Derma Medicine. Μια πρότυπη κλινική, που εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες τεχνικές αποτρίχωσης με Laser Alexandrite, για άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν με ασφάλεια και σίγουρα αποτελέσματα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα.

Laser αποτρίχωση στη Λάρισα

Έχετε κουραστεί να ασχολείστε συνεχώς με τις ανεπιθύμητες τρίχες στο σώμα σας; Μπορούμε να σας απαλλάξουμε μια για πάντα, εύκολα και γρήγορα.

 • Σας έχει τύχει να αποφύγετε μια κοινωνική δραστηριότητα επειδή αισθανθήκατε άσχημα εξαιτίας της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε κάποια μέρη στου σώματος σας;
 • Το ξύρισμα και η αποτρίχωση με κερί παίρνουν πάρα πολύ από το χρόνο σας;
 • Έχετε κουραστεί να τρέχετε από έναν αισθητικό σε άλλον στη Λάρισα χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα;
 • Θέλετε να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ανεπιθύμητες τρίχες, ανώδυνα, με μια μη επεμβατική διαδικασία, εύκολα και γρήγορα;

Εάν ναι, ελάτε στην Cosmetic Derma Medicine Λάρισας και με την laser αποτρίχωση θα κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη και θα ξενοιάσετε μια για πάντα από τις ανεπιθύμητες τρίχες.

YouTube video

Η καλύτερη laser αποτρίχωση στη Λάρισα

Η αποτρίχωση με laser είναι μια σύγχρονη θεραπεία που μας βοηθά να αισθανόμαστε πιο άνετα και με αυτοπεποίθηση. Η θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, και χάρη στις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούμε είναι συνήθως μικρής διάρκειας, με άνεση και χωρίς πόνο.

Στην Cosmetic Derma Medicine Λάρισας χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες συσκευές laser που υπάρχουν διεθνώς σήμερα.

 • Laser Alexandrite Candela GentleLase
 • Laser Alexandrite Candela GentleLase PRO και τα
 • Laser Nd:YAG

για να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένα αποτέλεσμα που δεν θα είναι παροδικό, αλλά μόνιμο και με ασφάλεια.

Laser αποτρίχωση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Το κόστος της laser αποτρίχωσης στην Cosmetic Derma Medicine Λάρισας, όπως συμβαίνει και σε όλες τις κλινικές, ποικίλλει με βάση το μέγεθος της περιοχής που θεραπεύεται και τον αριθμό συνεδριών που απαιτείται για τη θεραπεία ανάλογα με τον τύπο δέρματος και άλλους παράγοντες, προκειμένου να έχετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο εντελώς δωρεάν ραντεβού, αφού σας εξετάσουμε, θα λάβετε την προσφορά μας. Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στην Κλινική μας στη Λάρισα όπου θα δούμε από κοινού τις λύσεις που σας ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες σας, σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευκολίες πληρωμής. Δείτε εδώ τις τιμές αποτρίχωσης με laser.

10 λόγοι για να μας επιλέξετε για Laser αποτρίχωση στη Λάρισα

 1. Εξοικονόμηση κόστους, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο
 2. Καλύτερη υγιεινή & τέλεια εμφάνιση
 3. Τέλος στις κοκκινίλες, το κερί και τα ξυράφια
 4. Εύκολα και ανώδυνα
 5. Βελτίωση της αυτοπεποίθηση σας
 6. Με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία laser
 7. Αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος
 8. Τέρμα στην τριχοφυΐα προσώπου
 9. Αποτρίχωση σε όλες τις περιοχές του σώματος.
 10. Άμεσα, εύκολα, χωρίς πόνο με μόνιμα αποτελέσματα

Αποτελέσματα Laser αποτρίχωσης στη Λάρισα

 • Laser αποτρίχωση πλάτης πριν και μετά στη Λάρισα.
 • Laser αποτρίχωση σώματος πριν και μετά στη Λάρισα.
 • Laser αποτρίχωση στα μπράτσα πριν και μετά στη Λάρισα.
 • Laser αποτρίχωση στις μασχάλες πριν και μετά στη Λάρισα.

Ποιοι είμαστε

Επιστημονική Διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της Κλινικής Cosmetic Derma Medicine είναι η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος με μετεκπαίδευση στην Αισθητική Δερματολογία και Laser στο University of Colorado Hospital, στο Denver, Colorado, των ΗΠΑ και πολυάριθμες συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. Με μακροχρόνια εμπειρία και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα θεωρείται σήμερα μία από τις πιο εξειδικευμένους Δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών laser στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο.

Μάθετε περισσότερα για την αποτρίχωση Laser στην Cosmetic Derma Medicine Λάρισας:

Εμπιστευτείτε για την αποτρίχωση σας. Απλά συμπληρώστε παρακάτω τη φόρμα επικοινωνίας σε αυτή τη σελίδα και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας ή τηλεφωνήστε στο +30 2410 251351 για να προγραμματίσουμε την επίσκεψη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι μοντέρνοι και πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Contact Form--EL
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 - 19:00 Σάββατο: 09:00 - 18:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2410 251351