Επίσκεψη & εξέταση των παιδιών στο Νηπιακό Κέντρο

Επίσκεψη & εξέταση των παιδιών στο Νηπιακό Κέντρο "Bodin"

Η Cosmetic Derma Medicine και η εξειδικευμένη Ιατρική της ομάδα στηρίζουν για ακόμα μία φορά την πρωτοβουλία ενημέρωσης των μικρών μας φίλων για την προστασία τους από τον ήλιο και τις βλαβερές συνέπειες του.

Στο πλαίσιο της Ελληνικής Υπεύθυνης Εβδομάδας απέναντι στον ήλιο, η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη και η Δρ. Κατερίνα Καραΐσκου επισκέφτηκαν το Νηπιακό Κέντρο “Bodin” την Πέμπτη 6 Ιουνίου, όπου ενημέρωσαν τα μικρά παιδιά για το πώς μπορούν να προστατευτούν από τον ήλιο. Μέσω διαδραστικής συζήτησης, οι Ιατροί μας προσπάθησαν να μάθουν στα παιδιά πόσο σημαντική είναι η χρήση αντηλιακού, καπέλου και γυαλιών ηλίου στην παραλία, καθώς και σε κάθε δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο.

Στη συνέχεια, κάθε παιδάκι εξετάστηκε δωρεάν από τις γιατρούς μας για να ελεγχθεί η ύπαρξη επικίνδυνων σπίλων ή άλλων δερματικών παθήσεων που συχνά εμφανίζονται στο δέρμα. Μάλιστα, στο τέλος της επίσκεψης κάθε παιδί πήρε και ένα δώρο-έκπληξη για το σπίτι, ένα τσαντάκι με τα απαραίτητα για τον ήλιο: καπέλο & παιδικό αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.